plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Osz ty małpo ja Ci dam ! Kotki są piękne, cudowne, śliczne, wspaniałe, słodkie, urocze a zwłaszcza mój Gej !
Nie waż się nigdy więcej obrażać kotów, bo przejadę się na tą twoją wiochę i inaczej porozmawiamy
Rucia się zeźliła
Ok, punkt 1 programu dnia zaliczony. Teraz idę kogoś wepchnąć w kałuże.Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kfjat, i tak podziwiam, że jako osoba, która nie musi być w fabryce na 7:00 - o tej godzinie jestes już na forum
Heloł ! Ja też nie tyram w kamieniołomach, a melduję się skoro świt
Ale faktycznie, szacun dla Kfjatka. Że też jej się chce?Ola_czeka, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola, bo ja nie jestem śpiochem. Zawsze jak jest wolny dzień to Mąż sobie leżakuje i sobie obiecuję, ze wstanę z nim, ale nigdy mi się nie udaje, bo mam dość leżenia i w końcu wstaję, a no i jeszcze zawsze jestem jakaś potwornie głodna z rana
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ola, bo ja nie jestem śpiochem. Zawsze jak jest wolny dzień to Mąż sobie leżakuje i sobie obiecuję, ze wstanę z nim, ale nigdy mi się nie udaje, bo mam dość leżenia i w końcu wstaję, a no i jeszcze zawsze jestem jakaś potwornie głodna z rana
Miałam ochotę dzisiaj sobie poleżeć trochę dłużej, w świeżej czystej pościeli, mężu wyszedł do pracy, ja weszłam do łóżka, i w tym momencie dwa dziewuszyska na górze się obudziły i DUPA. -
No nie wiem czy ranne wstawanie to wyczyn, ale tak już mam i już
A Ty Rutka jako Matka Polka nie możesz długo spać, musisz dbać o to narodzone i nienarodzone: śniadanko, herbatka, witaminki, spacerek, zabawa- wszystko wymaga poświęceń!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:No nie wiem czy ranne wstawanie to wyczyn, ale tak już mam i już
A Ty Rutka jako Matka Polka nie możesz długo spać, musisz dbać o to narodzone i nienarodzone: śniadanko, herbatka, witaminki, spacerek, zabawa- wszystko wymaga poświęceń!
Śniadanko było, herbatki nie chciały dostały sok, witaminki eeee też nie było witaminek, o tym ma pamiętać blondi, spacerek... niech same sobie idązabawa - niech same się bawią
Z matką w tym wieku zabawa ( w dodatku z koleżanką ) to wiocha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 08:54
Fedra lubi tę wiadomość