plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska, Ilona dzięki za miłe słowa
Żbiku ale się tego stwora przestraszyłam, kurczę no wygląda z tym dziobem jak pelikan
Becia pokaż test !!!
Plemniś super, że z dzidzią wszystko OK.
Mayuś kuruj się.
zbikowa, Ilona, Fedra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Słyszały,że Kate urodziła??
Rucia, mój pies też się przestraszył i zaczął zwiewać. tyle że pies jest wielkości labradora, a ptak wielkości dłoni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 21:42
Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:łoho, już widzę ten szturm na puby jak UK będzie świętować
Rucia, mój pies też się przestraszył. tyle że pies jest wielkości labradora, a ptak wielkości dłoni.
Słyszały na TVN - ieStrasznie dużo tych chłopaków się rodzi zauważyłyście?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widać jaka ze mnie ignorantka właczyłam tvn24 i mówią ze niby chłopak
Matko nie rozumiem tej euforii...
bardziej się ucieszę jak się będa rodzić kolejne dzieci ovuRucia, Ilona, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:widać jaka ze mnie ignorantka właczyłam tvn24 i mówią ze niby chłopak
bardziej się ucieszę jak się będa rodzić kolejne dzieci ovu
Co nie? Nami nikt się tak nie będzie jarał, no chyba ze ekipa ovu świętuje każde rozwiązanie z butelką szampana w biurzeFedra, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:widać jaka ze mnie ignorantka właczyłam tvn24 i mówią ze niby chłopak
bardziej się ucieszę jak się będa rodzić kolejne dzieci ovu
U nas w TV jakieś filmy i przed chwilą kuzynka na gmailu mi napisała, stąd wiedziałam -
Żbiku, ale ptasior, musisz pomyśleć, co z nim zrobić. Swoją drogą dziś dzień "znalezionych zwierząt", jak nie żaba w łazience, to ptak w ogrodzie
Ola te Rucine spodenki dla bobasa mi się spodobały jak zwykłe ubranko dla dzieciny, ale też byłby fajnym symbolem, że się wreszcie udało....
Mnie też jakoś nie wzruszyła wieść o potomku królewskim...
Plemniś cieszę się, że Kruszynka zdrowa i ma się dobrze
Mauyś życzę zdróweczka, dbaj o siebie i koniecznie w chorobie dyżuruj na ovu!
Becia nie rozumiem: "dojrzałam", ale co lub kogo? Bo jeśli chodzi faktycznie o test (jak twierdzą dziewczyny, ja tego nigdzie nie wyczytałam)to pochwal się wreszcie pełnym zdaniem...
Rutka jak Mąż na żywo ocenił wózek i ubranka dla Leonka?
mauysia, Ola_czeka, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Becia nie rozumiem: "dojrzałam", ale co lub kogo? Bo jeśli chodzi faktycznie o test (jak twierdzą dziewczyny, ja tego nigdzie nie wyczytałam)to pochwal się wreszcie pełnym zdaniem...
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Dzięki Shagga, spojrzałam na wykres w poszukiwaniu magicznego plusika, ale nie czytałam notatek. Szkoda, że Becia nie wyjaśniła nam choćby w jednym zdaniu co i jak...
Mam jednak ogromną nadzieję, ze cień cienia stanie się wyjątkową grubą kreską i zwiastunem zdrowej i silnej fasoleczkiShagga_80, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł
KfjatusJak na faceta, jest zachwycony
Wózek od wczoraj to wozidło, które bardzo przypadło mu do gusty, wypróbował już wszystkie opcje z gondolą, fotelikiem i siedziskiem. Co do ubranek, stwierdził tylko, ze szkoda, ze niektóre są takie małe, bo z chęcią sam by je nosił
Koszulę w kratkę, czy chociażby spodnie
Kfjatus, Ilona, AGA 30, mauysia, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Niech żyje król.
Becia - foch.
GUNIA
JAK TOBIE SIĘ WYDAJE, ŻE MOŻESZ TAK LAJKOWAĆ I NIE PISAĆ NA FORUM OD TYLU DNI TO SIĘ GRUBO MYLISZ!!!! CIEBIE PIERWSZĄ NAWIEDZIMY ZE ŻBIKIEM I CI WYTŁUMACZYMY JAK CZĘSTO WCHODZI SIĘ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rucia, a-koczek, Ilona, AGA 30, mauysia, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Czołem lasencje
U mnie w końcu tempka do góry. Jupi!
Która mi powróży kiedy mogłam owu mieć? Bo się zastanawiam jak z moim m trafiliśmy. I czy w ogóle trafiliśmy w owu...
Poza tym to może jednak zdążę z tymi badaniami hormonów. Może nie ze wszystkimi, ale z większością a pewno! To tez do przodu. Teraz żeby tylko dni właściwych nie przegapićRucia, Ola_czeka, Ilona, AGA 30, mauysia, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość