plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia, jak możesz to wrzuć jeszcze raz zdjęcie tej aukcji, bo jestem ciekawa jakie to spodnie wzbudzają takie emocje
http://allegro.pl/paka-dla-chlopaka-0-3-miesiace-ponad-100szt-i3384378542.html
Na ostatnim zdjęciu masz takie oczojebne pomarańczowe spodnieFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:A księciunia jak nie ma tak nie ma.
czyli jednak jest sprawiedliwośc na tym świecie. Można sobie być księżną i może cie kochać pół świata, ale i tak bedziesz rzucac kur**mi podczas 12h porodu...Ola_czeka, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Blondi ale od wczoraj wieczora boli mnie non stop, a jak wstaje z lozka to przeszywa mnie taki ból ze musze przystanąć i sie oprzec
Plemnisiu, to wcale nie musi być rwa kulszowa jeśli jej nigdy wcześniej nie miałaś! Ja w pierwszej ciaży miałam to samo-to jest ból spowodowany rozchodzącą się miednicą i dla pocieszenia powiem Ci,ze mnie prawie bolalo do porodu, nie mogłam stać, siedzieć, chodzić. Jak leżałam było lepiej,ale na boki jak sie przekrecałam był problem. Ból zaczął się od 26 tyg. ciąży i trwał do 36-37. Najpierw lewa strona, a potem lewa przeszła i zabolała prawa. Współczuję,ale ja nie mam pewności czy teraz też nie będe tego miec? W tej ciąży ten bół pojawił sie w 6 tyg. i trwał 2 tygodnie. Przeszło na razie, ale jak się nałażę i naschylam to ból się pojawia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia,jak dla mnie to Twoje wieści są mega optymistyczne trzymam mooooooooocno kciuki...zresztą już widać jak "uspokoił" Ci się wykres...a nawet jeśli ten cykl nie będzie szczęśliwym to myślę,że są widoki na szczęśliwe zakończenie w postaci dwóch krech na teście
Beatko,coś dojrzałasylwia1985, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata dawaj test do oblukania
Rucia, olej spodenki. Reszta jest bombowa! Przejrzałam wszystkie fotki na allegro, jest git majonez. Może zamiast tych spodenek dostałaś właśnie inne ekstra spodenki. Ja na samym początku myślałam, że Ty dużo zapłaciłaś, ale nie wiedziałam do teraz ile tego jest!
Bomba!!!
To ja już wiem gdzie w przyszłości ubranek szukać. W sumie nawet logiczne, ale jakoś do mnie wcześniej nie dotarło.
Ale mi się to wszystko podoba. Te śpioszki, kaftaniki, mini skarpetki i hiciorowe kurteczki/sweterki.
Zazdroszczę tych cudów.
Jak tak dalej pójdzie, to ja zanim się odczekam ciąży, to Wasze maluchy podrosną i będę mogła od Was te cudeńka odkupić
To dopiero jest szatan planKfjatus, Blondi22, Ola_czeka, Ilona, zbikowa, Fedra, Rucia, a-koczek, Beata, aisa lubią tę wiadomość