plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:czesc dziewczyny zdaje wam relacje z wizyty u gina
Pecherzyk pekl yupi !!! tempka idzie w gore sluzu duzo wiec gin stwierdzil ze wszystko jest na dobrej drodze. Teraz mam brac luteine przez dwa tygodnie a po dwoch tygodniach zrobic test - jak bedzie negatywny to odstawic lutke i powinnam wowczas dostac miesiaczke . Jesli dostane @ to wchodzimy z clo od 2-6 dc zeby przyspieszyc owulke i zglosic sie do niego w polowie cyklu na podanie zastrzyku. Tak w skrocie... Gin mowil ze temperatura bardzo duzo mowi. Niskie tempki zgadzaly sie z testami owu wychodzacymi przez 3 dni pozytywnie a wczoraj test owu negatywny no i tempka wzrasta od wczoraj
Trzymajcie kciuki .... Gin powiedzial ze clo dziala .... i ze jest dobrej mysli...sylwia1985, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:może napisz do niej może zapomniała spakować jakby nie było duzo jest tych rzeczy a policzyłas czy jest 100 szt tak jak było napisane no i ciekawa jestem czy skarpetki liczone są jako jedna para czy jako 2 szt
Ubranek naliczyłam 107 sztuk + skarpety, śliniaki, czapeczki, zabawki, ksiażka.Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Może to były też zdjęcia pokazowe cholera wie? Ale napiszę do tej Pani.
Widziałam, że teraz ma aukcję na której też są pokazane te pomarańczowe spodnie.
ale faktycznie dziwne, powinna cykać fotki tym rzeczom, które wysyła potem, a nie, że w każdej aukcji te same ciuchy...
Dobrze, że chociaż jakość jest ok, i te ciuszki są faktycznie ładneFedra, Rucia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Może to były też zdjęcia pokazowe cholera wie? Ale napiszę do tej Pani.
Widziałam, że teraz ma aukcję na której też są pokazane te pomarańczowe spodnie.
to tym bardziej powinnaś zadzwonić przecież kupowałaś to co było na zdjęciach czyli raze z pomarańczowymi spodenkami
i nie to ze się z Kwiatkiem na nie czaimyKfjatus, Rucia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Słuchajcie, żegnam się już z Wami, bo czuję się coraz gorzej, nawet nie nadrobiłam zaległości na Ovu
Ciekawe co zasądzi internista na dzisiejszej wizycie.
Do napisania, pa!
Czymaj się Myusia i żebys wygrała z choróbskiem jak najszybciej :*aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitam Was Kochane.
Jestem tutaj nowa i szukam wsparcia, dobrego słowa.
Może od początku
@ zaczęła się 9.07 ( od czerwca do dnia 9 lipca cykl trwał 24 dni )
- zawsze mam co 25 dni
staram się o 2 dziecko, udało mi się zajść naturalnie w zeszłym roku, ale skończyło się poronieniem. od tamtego czasu cisza......
mąż ma małą ruchliwość plemników i problem jest właśnie z męskiej strony.
jestem zdrową kobietą.
ogólnie krwawienia mam niewielkie, ale to zasługa 1 ciąży. trwają 5 dni w tym 3 dni to mało co, 2 kolejne plamienia.
w tym miesiącu współżyłam 7 i 10 dzień cyklu. zauważyła u siebie coś niepokojącego.. ALBO TAK MAM W TYM MIESIĄCU.mianowicie od 3 dni często oddaje mocz.. nie pije nic, a sikam strumieniami. zapalenia pęcherza też nie mam i trochę mnie to dziwi.
już sama nie wiem co mam myśleć. na nic się nie nastawiam bo już wylałam morze łez. w tym miesiącu wspomagałam się wiesiołkiem bo ogólnie sucho. efekty super. na chwilę obecną mam wodnisty śluz, i bóle brzucha jak na @ plus ból prawego jajnika. akurat może to być ten dzień chociaż nie musi.
w 1 ciąże zaszłam poprzez inseminację za pierwszym podejściem.
dziękuje za odpowiedzi i wszelkie sugestie. jak się nie uda planuję wybrać się do specjalistów od tego typu rzeczy.
pozdrawiam i ściskam.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka kuruj się !
Sylwia mam nadzieję, że niedługo Ty również będziesz mogła cieszyć się swoim brzuchemZ tego co widzę jesteś na dobrej drodze
Fredzia jak tak bardzo cię motywuję, to codziennie będę wrzucała foty mojego bałaganu
To ja też spadamShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bibi wrote:Witam Was Kochane.
Jestem tutaj nowa i szukam wsparcia, dobrego słowa.
Może od początku
@ zaczęła się 9.07 ( od czerwca do dnia 9 lipca cykl trwał 24 dni )
- zawsze mam co 25 dni
staram się o 2 dziecko, udało mi się zajść naturalnie w zeszłym roku, ale skończyło się poronieniem. od tamtego czasu cisza......
mąż ma małą ruchliwość plemników i problem jest właśnie z męskiej strony.
jestem zdrową kobietą.
ogólnie krwawienia mam niewielkie, ale to zasługa 1 ciąży. trwają 5 dni w tym 3 dni to mało co, 2 kolejne plamienia.
w tym miesiącu współżyłam 7 i 10 dzień cyklu. zauważyła u siebie coś niepokojącego.. ALBO TAK MAM W TYM MIESIĄCU.mianowicie od 3 dni często oddaje mocz.. nie pije nic, a sikam strumieniami. zapalenia pęcherza też nie mam i trochę mnie to dziwi.
już sama nie wiem co mam myśleć. na nic się nie nastawiam bo już wylałam morze łez. w tym miesiącu wspomagałam się wiesiołkiem bo ogólnie sucho. efekty super. na chwilę obecną mam wodnisty śluz, i bóle brzucha jak na @ plus ból prawego jajnika. akurat może to być ten dzień chociaż nie musi.
w 1 ciąże zaszłam poprzez inseminację za pierwszym podejściem.
dziękuje za odpowiedzi i wszelkie sugestie. jak się nie uda planuję wybrać się do specjalistów od tego typu rzeczy.
pozdrawiam i ściskam.