plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
od Ovu Guru za pamiętnik dostanę ksiażkę tytułu nie pamiętam ale to coś o ciążach chyba i tak sobie pomyślałam że jak ją przeczytam wyślę ją do libry a jak Ona przeczyta wyśle kolejnej dziewczynie z Naszej paczki każda doda w tej ksiażce jakiś wpis a potem chciałabym żeby ta książka jak już wszystkie ja przeczytają i się wpiszą wróciła do mnie...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :*
świetny pomysl! i jaka pamiątka na wieeekiFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a kojarzycie tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=Gf1WT8VEZxk
a co do tej ksiażki chodziło mi to po głowie już dawno ale ta ksiazka będzie taka wyjątkowa bo bedzie tam cząstka każdej z wasmauysia, Kfjatus, Blondi22, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyW związku z tym, że dzisiaj u Kindziocha nocuje koleżanka, to zamówimy sobie mega tłustą kaloryczną pizze! I na samą myśl o tym ślina mi cieknie do pasa ! A teraz idę na kanapkę z dżemem.
Kfjatus, Fedra, plemniczka, Blondi22, Ola_czeka, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a kojarzycie tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=Gf1WT8VEZxk
a co do tej ksiażki chodziło mi to po głowie już dawno ale ta ksiazka będzie taka wyjątkowa bo bedzie tam cząstka każdej z wasFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
od Ovu Guru za pamiętnik dostanę ksiażkę tytułu nie pamiętam ale to coś o ciążach chyba i tak sobie pomyślałam że jak ją przeczytam wyślę ją do libry a jak Ona przeczyta wyśle kolejnej dziewczynie z Naszej paczki każda doda w tej ksiażce jakiś wpis a potem chciałabym żeby ta książka jak już wszystkie ja przeczytają i się wpiszą wróciła do mnie...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :* -
plemniczka wrote:Blondi ale od wczoraj wieczora boli mnie non stop, a jak wstaje z lozka to przeszywa mnie taki ból ze musze przystanąć i sie oprzec
najgorzej jak sie położylam to potem podniesc sie nie moglam;/