X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    no spoko, niech Ci będzie :P
    Ale obiecaj, że jak znów zapuścisz tak mieszkanie to mi pokażesz foto :P :D

Od dziś nie sprzątam.

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Przyznam się Wam, że na początku byłam lekko zawiedzona faktem, że urodzę Syna. Ale teraz? Nie wyobrażam sobie mieć drugą córkę :)

Jest tylko jedno ALE ! Jak mi będzie chodził w rurkach, i nosił takie dziwolągowe fryzury, to go z domu wyrzucę. Daj Boże żeby nasze dzieci nie były takie spaczone jak ta dzisiejsza porypana młodzież. o.O
    A wiecie co ja ostatnio do M mówię (mijając kolesia z dredami), że chciałabym,żeby któryś z naszych synów miał dredy :D

Baaaaaaaaa ja sama chętnie zrobiłabym sobie :D

Ale fakt faktem,że mnie jeśli myślę o dzieciach to przeraża fakt,że tak trudno dobrze dziecko wychować...czy to będzie syn czy córka...póki co najważniejsze,by były zdrowe...a o resztę niestety zadbać musimy my :/

a-koczek, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Od dziś nie sprzątam.
    Przecież ustaliłyśmy,że nie sprzątałaś dotąd ?! Wiesz te codzienne powroty o 19, wolna tylko niedziela...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Przyznam się Wam, że na początku byłam lekko zawiedzona faktem, że urodzę Syna. Ale teraz? Nie wyobrażam sobie mieć drugą córkę :)

Jest tylko jedno ALE ! Jak mi będzie chodził w rurkach, i nosił takie dziwolągowe fryzury, to go z domu wyrzucę. Daj Boże żeby nasze dzieci nie były takie spaczone jak ta dzisiejsza porypana młodzież. o.O
    Ja też mam nadzieję, że uda się nam wpoić Leosławowi, że nie jest ważne jak się wygląda, tylko kim się jest. A czy to wyjdzie... Okaże się w praniu...

Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

he to ja tak ostanio do mojego P że lepiej żeby kuba nie chodził tylko dziwacznie ubrany za kilka lat bo zatłuke
    he ;D

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Uwielbiam skrajności :) Zaraz godziny płaczu.
    No niektóre dziewczyny tak mają! nawet czytałam ich wypowiedzi na Ovu (wątki ciążowe).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 13:50

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale ludzie mają problemy...

ja bym chciała mieć po prostu dziecko jeśli chciało by sobie zrobić dziwaczna fryzurę i zakładac dziwne ciuchy to bym mu pozwoliła pod warunkiem ze w głowie zamiast siana będzie olej... uważam bowiem ze wszystko jest dla ludzi tylko należy umieć wyznaczać granice. których i dziecko i rodzic nie powinni przekraczać...

a to jakie dzieci będa w przyszłości no cóz Wy rodzice mozecie im pokazywac drogę, służyć radą, wspierać a reszta i tak zalezy od nich ;)

to mówiłam ja bezdzietna...

Shagga_80, mauysia, Kfjatus, Selena, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie ja troche bylam zawiedziona jak lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej corka... i jestem pewna ze moj tez chociaz sie nie przyzna do tego i wiem ze on nadal liczy ze bedzie jednak synek...

ale nie plakalam z tego powodu i nie smuce sie, za to z niecierpliwością oczekuje czy potwierdzi sie ta przepowiednia :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nadmienie zawsze chciałam mieć dredy zrobić tatuaż ale tego nie zrobiłam z jednej strony myślałam co powiedzą rodzice a z drugiej strony myślałam Boze tatuaz jest na całe zycie a dredy swedza :P

i dlatego na przekur wszystkim nigdy nie zapaliłam trawy ani nie próbowałam tego typu wynalazków za to uwielbiałam czytać ksiażki o tej tematyce...
    nigdy nie pyskowałam rodzicom ani nie uciekałam z domu ale za to opisywałam takie rzeczyw pamiętniku - jak by to wyglądało i co bym wtedy robiła (to są skutki czytania książek w dużych ilościach)...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 13:58

a-koczek, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Blondi22, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No niektóre dziewczyny tak mają! nawet czytałam ich wypowiedzi na Ovu (wątki ciążowe).
    Powiem więcej...niektóre dziewczyny mają problem z zajściem, ale planują płeć! Jakby to miało jakieś znaczenie!!

Ja (nie wiem,czy pamiętacie) prawie do tego 13tc w którym dowiedziałam się,że będzie syn nie miała sprecyzowanych planów co do płci..tzn na kilka dni przed zaczęło mi nieco zależeć by to była córka...a bo tak czasem myślałam sobie - M ma z Kim w piłkę pograć, powariować itd to i mnie przydałaby się istotka do tylko babskich zajęć...no i jeszcze tak strasznie podobają mi się często malusie sukienusie a nigdy nie kupowałam nikomu...i tak sobie myślałam, kurcze fajnie byłoby...więc w pierwszej chwili gdy usłyszałam - daję 90% szans na to,że to Syn byłam nieco rozczarowana (choć nie uroniłam żadnej łzy ani nic :P )potem skupiłam się na oglądaniu jak fajnie fika, macha rączkami itd...szczególnie,że nie spodziewałam się,że aż tak wyraźnie wszystko będzie widać w tak wczesnej ciąży...wczoraj usłyszałam gdzieś, jak ktoś mówił (do innej matki) "fajnie będzie parka" i tak zdałam sobie sprawę, co to znaczy parka? Jakie to głupie stwierdzenie :)

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu piekny wozeczek i sliczny bałaganik ;)

Rucia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Przecież ustaliłyśmy,że nie sprzątałaś dotąd ?! Wiesz te codzienne powroty o 19, wolna tylko niedziela...

Pisałam, że mi się NIE CHCE, że zapuściłam mieszkanie i je posprzątałam.

Czy wy czytacie posty?

Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszku ladny brzucholek i ladni panowi. A twoj mąż to takie ciacho ;)

Rucia, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

A ja mówię o tym delikatnym uczuciu zawodu, które czujesz na myśl, że nie będziesz z córką w dniu ślubu.

Czy to jest tandetne i ckliwe? Zwłaszcza jak na mnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a wiecie ja troche bylam zawiedziona jak lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej corka...

Poczekaj jeszcze półtora miesiąca :) Wszystko się może zdażyć ... ;)

plemniczka lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podkreślam, że mi nie chodzi o to, że mamy czują lekkie rozczarowanie, tylko że mówi się o nich "biedaczki", albo same się za takie uznają.
    Jak wiadomo, są znacznie gorsze "biedy".

Fedra, Shagga_80, Selena, Kfjatus, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę stad bo mnie ogarnia dziwna złość...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    i nadmienie zawsze chciałam mieć dredy zrobić tatuaż ale tego nie zrobiłam z jednej strony myślałam co powiedzą rodzice a z drugiej strony myślałam Boze tatuaz jest na całe zycie a dredy swedza :P

i dlatego na przekur wszystkim nigdy nie zapaliłam trawy ani nie próbowałam tego typu wynalazków za to uwielbiałam czytać ksiażki o tej tematyce...
    nigdy nie pyskowałam rodzicom ani nie uciekałam z domu ale za to opisywałam takie rzeczyw pamiętniku - jak by to wyglądało i co bym wtedy robiła (to są skutki czytania książek w dużych ilościach)...

Rozumiem, że My Dzieci z Dworca ZOO masz w jednym palcu? :P

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Pisałam, że mi się NIE CHCE, że zapuściłam mieszkanie i je posprzątałam.

Czy wy czytacie posty?

Widać obie mamy problem z czytaniem między wierszami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Podkreślam, że mi nie chodzi o to, że mamy czują lekkie rozczarowanie, tylko że mówi się o nich "biedaczki", albo same się za takie uznają.
    Jak wiadomo, są znacznie gorsze "biedy".

Masz absolutną rację...jak zawsze :)

Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3554 3555 3556 3557 3558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ