X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Apropo płci!
    Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!

Teraz mnie nie strasz dobrze? :P Wózek niebieski jest? Jest! Ubranka dla chłopaka zamówione? Zamówione!

Kfjatus, Fedra, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia super ten wózek :) teraz to i ja sie nad takim zastanawiam ;)

Rucia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Rucia i teraz tyle czekać na Leosia trzeba... może zrób rundke po posesjii z gejem w środku?
    Gej by wolał różowy...nie wiadomo,czy w tym zechce spacerować :P

Selena, Ola_czeka, Rucia, a-koczek, Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wózek jest piękny. I nie razi mnie stereotypowy błekit dla chłópców i róż dla dziewcząt.

A teraz dawaj bałagan.

Selena, Kfjatus, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    może zrób rundke po posesjii z gejem w środku?

W błękitnym wózku? A fe!

Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień minie pod znakiem wizji Ruci przechadzającej się wokół domu z kotem w wózku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszki ślicznie wyglądasz :D Brzusio coraz większy :)

Mój Geju ma swój różowy wózeczek, w którym właśnie śpi i wara mu od niebieskiego. Poza tym on tego koloru nie akceptuje :P

zbikowa, a-koczek, Selena, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Rutka wózek super a jaki ty masz porządek w salonie tylko pozazdroscic
    no porzadek w salonie u Ruciu super tak czysciutko i przestrzennie

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e6zd.jpg

A macie bałagan.

I WOZIDŁO ( tak właśnie wózek nazwał mój meżu ) w kilku częściach :P

zbikowa, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, Blondi22, mauysia, Muska, sylwia1985, kopciuszek126, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ty chyba balaganu nie widziałas ja jedynie widze mega porzadek i niezlozony wozek

Kfjatus, Fedra, Rucia, Shagga_80, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Ruciu u Ciebie bałagan to czyściutki salon plus elementy wózka, który przyszedł 10 minut temu.

Zanotować: "Nigdy nie chwalić się swoim prawdziwym bałaganem".

Kfjatus, a-koczek, Rucia, Fedra, Shagga_80, Selena, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola powiedz Ruci jak wygląda prawdziwy kipisz w stalonie na podstwie żbikowego liwingrumu przed wyjazdem. prosz..

Rucia, Fedra, Kfjatus, Selena, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to tu nie ma bałaganu o.O jestem rozczarowana

Selena lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Rutka ty chyba nigdy bałaganu nie widziałaś :P
    ja chce taki bałagan u siebie :)

Ruciu wózek ładny ale mnie najbardziej z niego podoba kosz który jest pod wózkiem :)

i mam pytanie czy "obraz" który jest na scianie jest w komplecie bo wygląda jakby mu części brakowało no chyba ze ja nie dokońca dowidze...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, nic jej nie powiem, tylko Tobie w tajemnicy, że u Ciebie też nie było bałaganu. Jak wracam o 19 to sprzątanie nie jest czynnością, która specjalnie kusi, a że niedziela to jedyny wolny dzień - też wtedy tego nie robię. I ostatnio miałam taki bałagan, że nie było żadnej płaskiej powierzchni na której można by było usiąść ani takiej, na której można by było pokroić chleb. A od chodzenia boso po podłodze brudziły się nogi.
    Co wy wiecie o burdelu?!

Rucia, Kfjatus, Fedra, Beata, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

i mam pytanie czy "obraz" który jest na scianie jest w komplecie bo wygląda jakby mu części brakowało no chyba ze ja nie dokońca dowidze...

Jest cały :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka Ty czyściochu!!! :P To, że przyszedł wózek i musiałaś go wyjąć z kartonów, nie znaczy, że masz w domu bałagan :P

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Apropo płci!
    Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!
    Ale dlaczego biedaczka?
    Wg mnie to nie ma co tu myśleć w tych kategoriach...

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, gratulacje nowej pracy...bo już przyjmujesz gratulacje? czy za wcześnie? :)

A-koczek, w Starostwach masz Rzecznika praw konsumenta i wszelkie takie "trudne" sprawy można Mu zgłaszać, więc możesz spróbować tam uderzyć...moja kuzynka wywalczyła za pośrednictwem właśnie takowego rzecznika zwrot kasy za buty czy coś...ja miałam tez korzystać,jak w Orangu chcieli mnie z kwitkiem odprawić,gdy chciałam zrezygnować z Umowy,ale ostatecznie sama napisałam kilka pism i wywalczyłam sama :D

Rucia, wstydź się tego bałaganu! (szkoda,że nie obfotografowałam swojego syfu w domu zanim nie posprzątałam - a właśnie skończyła,...jeszcze tylko - ALBO AŻ - zmywanie...).

Kopciuszku, no kurcze ja nie wiedziałam,że Ty masz takich przystojniaków :) A brzusio słodki :)

A i na koniec, Olu zwracam honor...rzeczywiście nie zameldowałam dziś - JESTEŚMY PO ŚNIADANKU...mogłaś więc inaczej to zrozumieć...wybacz moją pomyłkę...a poczułaś z czym jedliśmy te naleśniczki :) ?

Fedra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ty masz bałagan Rucia ???

chyba żatujesz

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3552 3553 3554 3555 3556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ