plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Apropo płci!
Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!
Teraz mnie nie strasz dobrze?Wózek niebieski jest? Jest! Ubranka dla chłopaka zamówione? Zamówione!
Kfjatus, Fedra, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:
Rucia i teraz tyle czekać na Leosia trzeba... może zrób rundke po posesjii z gejem w środku?Selena, Ola_czeka, Rucia, a-koczek, Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszki ślicznie wyglądasz
Brzusio coraz większy
Mój Geju ma swój różowy wózeczek, w którym właśnie śpi i wara mu od niebieskiego. Poza tym on tego koloru nie akceptujezbikowa, a-koczek, Selena, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli Ruciu u Ciebie bałagan to czyściutki salon plus elementy wózka, który przyszedł 10 minut temu.
Zanotować: "Nigdy nie chwalić się swoim prawdziwym bałaganem".Kfjatus, a-koczek, Rucia, Fedra, Shagga_80, Selena, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O matko Rutka ty chyba nigdy bałaganu nie widziałaś
ja chce taki bałagan u siebie
Ruciu wózek ładny ale mnie najbardziej z niego podoba kosz który jest pod wózkiem
i mam pytanie czy "obraz" który jest na scianie jest w komplecie bo wygląda jakby mu części brakowało no chyba ze ja nie dokońca dowidze...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Żbiku, nic jej nie powiem, tylko Tobie w tajemnicy, że u Ciebie też nie było bałaganu. Jak wracam o 19 to sprzątanie nie jest czynnością, która specjalnie kusi, a że niedziela to jedyny wolny dzień - też wtedy tego nie robię. I ostatnio miałam taki bałagan, że nie było żadnej płaskiej powierzchni na której można by było usiąść ani takiej, na której można by było pokroić chleb. A od chodzenia boso po podłodze brudziły się nogi.
Co wy wiecie o burdelu?!Rucia, Kfjatus, Fedra, Beata, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Apropo płci!
Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!
Wg mnie to nie ma co tu myśleć w tych kategoriach...Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju, gratulacje nowej pracy...bo już przyjmujesz gratulacje? czy za wcześnie?
A-koczek, w Starostwach masz Rzecznika praw konsumenta i wszelkie takie "trudne" sprawy można Mu zgłaszać, więc możesz spróbować tam uderzyć...moja kuzynka wywalczyła za pośrednictwem właśnie takowego rzecznika zwrot kasy za buty czy coś...ja miałam tez korzystać,jak w Orangu chcieli mnie z kwitkiem odprawić,gdy chciałam zrezygnować z Umowy,ale ostatecznie sama napisałam kilka pism i wywalczyłam sama
Rucia, wstydź się tego bałaganu! (szkoda,że nie obfotografowałam swojego syfu w domu zanim nie posprzątałam - a właśnie skończyła,...jeszcze tylko - ALBO AŻ - zmywanie...).
Kopciuszku, no kurcze ja nie wiedziałam,że Ty masz takich przystojniakówA brzusio słodki
A i na koniec, Olu zwracam honor...rzeczywiście nie zameldowałam dziś - JESTEŚMY PO ŚNIADANKU...mogłaś więc inaczej to zrozumieć...wybacz moją pomyłkę...a poczułaś z czym jedliśmy te naleśniczki?
Fedra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość