SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Apropo płci!
    Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!

Teraz mnie nie strasz dobrze? :P Wózek niebieski jest? Jest! Ubranka dla chłopaka zamówione? Zamówione!

Kfjatus, Fedra, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia super ten wózek :) teraz to i ja sie nad takim zastanawiam ;)

Rucia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Rucia i teraz tyle czekać na Leosia trzeba... może zrób rundke po posesjii z gejem w środku?
    Gej by wolał różowy...nie wiadomo,czy w tym zechce spacerować :P

Selena, Ola_czeka, Rucia, a-koczek, Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wózek jest piękny. I nie razi mnie stereotypowy błekit dla chłópców i róż dla dziewcząt.

A teraz dawaj bałagan.

Selena, Kfjatus, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    może zrób rundke po posesjii z gejem w środku?

W błękitnym wózku? A fe!

Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień minie pod znakiem wizji Ruci przechadzającej się wokół domu z kotem w wózku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszki ślicznie wyglądasz :D Brzusio coraz większy :)

Mój Geju ma swój różowy wózeczek, w którym właśnie śpi i wara mu od niebieskiego. Poza tym on tego koloru nie akceptuje :P

zbikowa, a-koczek, Selena, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Rutka wózek super a jaki ty masz porządek w salonie tylko pozazdroscic
    no porzadek w salonie u Ruciu super tak czysciutko i przestrzennie

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e6zd.jpg

A macie bałagan.

I WOZIDŁO ( tak właśnie wózek nazwał mój meżu ) w kilku częściach :P

zbikowa, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, Blondi22, mauysia, Muska, sylwia1985, kopciuszek126, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ty chyba balaganu nie widziałas ja jedynie widze mega porzadek i niezlozony wozek

Kfjatus, Fedra, Rucia, Shagga_80, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Ruciu u Ciebie bałagan to czyściutki salon plus elementy wózka, który przyszedł 10 minut temu.

Zanotować: "Nigdy nie chwalić się swoim prawdziwym bałaganem".

Kfjatus, a-koczek, Rucia, Fedra, Shagga_80, Selena, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola powiedz Ruci jak wygląda prawdziwy kipisz w stalonie na podstwie żbikowego liwingrumu przed wyjazdem. prosz..

Rucia, Fedra, Kfjatus, Selena, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to tu nie ma bałaganu o.O jestem rozczarowana

Selena lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Rutka ty chyba nigdy bałaganu nie widziałaś :P
    ja chce taki bałagan u siebie :)

Ruciu wózek ładny ale mnie najbardziej z niego podoba kosz który jest pod wózkiem :)

i mam pytanie czy "obraz" który jest na scianie jest w komplecie bo wygląda jakby mu części brakowało no chyba ze ja nie dokońca dowidze...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, nic jej nie powiem, tylko Tobie w tajemnicy, że u Ciebie też nie było bałaganu. Jak wracam o 19 to sprzątanie nie jest czynnością, która specjalnie kusi, a że niedziela to jedyny wolny dzień - też wtedy tego nie robię. I ostatnio miałam taki bałagan, że nie było żadnej płaskiej powierzchni na której można by było usiąść ani takiej, na której można by było pokroić chleb. A od chodzenia boso po podłodze brudziły się nogi.
    Co wy wiecie o burdelu?!

Rucia, Kfjatus, Fedra, Beata, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

i mam pytanie czy "obraz" który jest na scianie jest w komplecie bo wygląda jakby mu części brakowało no chyba ze ja nie dokońca dowidze...

Jest cały :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka Ty czyściochu!!! :P To, że przyszedł wózek i musiałaś go wyjąć z kartonów, nie znaczy, że masz w domu bałagan :P

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Apropo płci!
    Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!
    Ale dlaczego biedaczka?
    Wg mnie to nie ma co tu myśleć w tych kategoriach...

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, gratulacje nowej pracy...bo już przyjmujesz gratulacje? czy za wcześnie? :)

A-koczek, w Starostwach masz Rzecznika praw konsumenta i wszelkie takie "trudne" sprawy można Mu zgłaszać, więc możesz spróbować tam uderzyć...moja kuzynka wywalczyła za pośrednictwem właśnie takowego rzecznika zwrot kasy za buty czy coś...ja miałam tez korzystać,jak w Orangu chcieli mnie z kwitkiem odprawić,gdy chciałam zrezygnować z Umowy,ale ostatecznie sama napisałam kilka pism i wywalczyłam sama :D

Rucia, wstydź się tego bałaganu! (szkoda,że nie obfotografowałam swojego syfu w domu zanim nie posprzątałam - a właśnie skończyła,...jeszcze tylko - ALBO AŻ - zmywanie...).

Kopciuszku, no kurcze ja nie wiedziałam,że Ty masz takich przystojniaków :) A brzusio słodki :)

A i na koniec, Olu zwracam honor...rzeczywiście nie zameldowałam dziś - JESTEŚMY PO ŚNIADANKU...mogłaś więc inaczej to zrozumieć...wybacz moją pomyłkę...a poczułaś z czym jedliśmy te naleśniczki :) ?

Fedra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ty masz bałagan Rucia ???

chyba żatujesz

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3552 3553 3554 3555 3556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ