plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:haha Rutka meza nie ma od kilku godzin a juz jakies chcice ma
ja musze zapytac gin czy moge w koncu zaczac serduszkowac, bo moj mnie jeszcze bokiem pusci jak tak dalej bedzie
Głodnemu chleb na myśli
Plemniś sądzę, że na tym etapie spokojnie lekarz powinien Wam pozwolić na baraszkowanieplemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:haha Rutka meza nie ma od kilku godzin a juz jakies chcice ma
ja musze zapytac gin czy moge w koncu zaczac serduszkowac, bo moj mnie jeszcze bokiem pusci jak tak dalej bedzie
Cholerka i zapomniałam o to gina spytać, ale chyba jak juz 2 trestr to będzie moznaplemniczka, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Proszę, jak o seksie, to Ilona się zaraz aktywuje.
Przyznaje, jestem wyposzczona na maxa i juz nie moge sie doczekać jak M przyjedzie. Wiory bedą leciećOla_czeka, zbikowa, Kfjatus, Fedra, Beata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
No w koncu nadrobilam
Dzień dobry wszystkim
ja jutro u gin mam wizyteale super już nie moge sie doczekac . a info wam zdam dopiero na wieczor bo do mamy rano jade zeby malego przypilnowala i wieczorem dopiero wróce
Rucia, Ilona, Fedra, Beata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chce mi sie czytać wszystkiego...
Ruciu-fajny brzuszekjuż Ci sie robi okrąglejszy...
Mauysiu-super,ze imprezka sie udała
Zbiku-czy to Twoja fotka z Olą? Mam wrazenie, że jesteś podobna troszke do naszej Marii
Ionko poczekaj jeszcze do następnej wizyty albo jescze później i będzie wiadomo co siedzi w brzuszku?Ale super,że z dzidzia ok.
Selenko- u Ciebie też superowo,ze maleństwo zdrowe i ruchliwe
No i nie wiem czy miałam coś jeszcze napisać....?
Pozdrawiam wszystkie z samego poniedziałku
Idę pranie ręczne robić...
Selena, zbikowa, Rucia, Beata, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Apropo płci!
Moja sąsiadka jest z 4 dzieckiem w ciąży. w domu ma 3 synów i teraz termin ma na 20 sierpnia (za miesiac) i lekarz od maja twierdził,że dziewczynka będzie tym razem. I wiecie co, w tamtym tyg. pojechała do innego szpitala, do innego lekarza (ordynator ją badał) i ten stwierdził,ze będzie syn!!! Czwarty chłopak-czujecie??? Ale tyle miała biedaczka nadzieji na tą córke...Więc widzicie, usg nie ma sie co do konca sugerować- płeć na 100 % poznamy jak sie dziecko urodzi!!!a-koczek, Fedra, Blondi22, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dodaj jeszcze kilogramów!!!
ja waże 77 kg i tyle daje i Tobie biorąc pod uwagę ze nie mam takiego biustu ale mam większy brzuch tyłek i nogi to chyba tyle bedzie u Ciebie no mogę się jedynie w wadze biustu pomylić więc max 80 kg w sumieAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i co da się nawet popracować trochę przy poniedziałku!
Ogarnęłam kuchnię, podlałam kwiatki, zrobiłam pranie, pozmywałam..., no, a teraz czas na troszkę relaksu- zwyczajnie mi się należy
Rutka troszkę zazdroszczę, też chcę kupić ładny wózek
Ilona wyposzczona, mąż przyjedzie i zostanie zaspokojona
Jeju fajnie z tą pracą, ale godziny wstawania jak dla mnie masakryczne
Plemniczko ja myślę, że już będziecie mogli
Fedra, plemniczka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość