plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga a jak weekend z waflem? Byliście razem na tym pikniku w niedzielę?
A ja jak idiotka białe spodnie sobie ubrałam do tego kurzu !!
Fajnie było!!!
W sobotę w nocy po mamę jechalam !!Jakoś pusto bez mojego brata mi !!przyzwyczaiłam sie przez te 2 miesiące że ktoś śpi w drugim pokoju!! -
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Gastronomia!!!!!!!!!!!
Zawsze mogę robotę w diabły rzucić. Jak jest umowa zlecenie i płacone są składki, to należy się macierzyński itp.? Ino szybko mi odpowiedzcie, bo muszę za chwilę uciekać, w sumie już mnie nie ma.
Ja się nie znam. A dokładniej? co będziesz robić?jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Gastronomia!!!!!!!!!!!
Zawsze mogę robotę w diabły rzucić. Jak jest umowa zlecenie i płacone są składki, to należy się macierzyński itp.? Ino szybko mi odpowiedzcie, bo muszę za chwilę uciekać, w sumie już mnie nie ma.
wydaje mi sie ze tylko wtedy jesli bedziesz miala oplacane dobrowolne skladki chorobowe... czyli sama bys musiala je oplacacBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi superancko z tą pracą !
Bardzo się cieszę
Moja mama pracuje w gastronomii jako szef kuchni
Zawsze do domu przynosi jakieś pyszności.
Ostatnio placki z rabarbarem, pierogi z wiśniami ... tylko dzwoni i się chwali co dobrego mają do jedzenia a ja cały czas tylko kotlety i kotletyOla_czeka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
a teraz z innej beczki kupiłam ostanio w aptece dla córki plaster opatrunkowy z jakimsi tam obrazkami z bajek. po odklejeniu go został jej slad cos w stylu wypalonej skóry dodam iz miłą go może z 1 min na sobie. postanowiłam sprawdzic na sobie zeby wykluczyc uczulenie ( choc to nie wygląąło jak uczulenie) i umnie podobna sytaucja. zastanawiam sie gdzie to mozna zgłosci ze cos takiego sie dzieje