plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:a piersi trzeba codziennie smarowac ujedrniającym balsamem i nosic dobry i dobrze dobrany biustonosz. Sa tez cwiczenia na biust
I masaże................................................ ...................................................... ..........................AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga serio natura bywa brutalna. Przykro mi, że masz problemy z kręgosłupem. "Jak nie urok to sraczka" - pomyślałam patrząc w dół na swoje plecy.
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
hej
wróciłam na moment poinformować, że moje szanse na pracę się zwiększyły...tylko pani była zdziwiona dlaczego chcę się ubiegać u nich o pracę, gdy moje wykształcenie na cv jak byk świadczy o czym innym. Wytłumaczyłam jej, że siedzenie w domu przez tyle lat obliguje mnie do tego by mierzyć niżej a nie za wysoko...przyznałam mi rację po rozeznaniu się w szczegółach mojej obecnej sytuacji......praca od 5:00 do 13:00- całkiem ciekawa jedna zmiana.
Miałam zacząć już w tym tygodniu ale, że powiedziałam o wyjeździe na wesele, to stwierdziła, że w takim razie po powrocie może być bez problemu jeśli tak bym wolała.
Mam spróbować i wówczas jej powiedzieć czy chciałabym zostać czy też zrezygnować.
Ciekawe rozwiązanie dla obojga ze stron.
Buzi buzi-spadam.
AGA 30, mauysia, zbikowa, a-koczek, plemniczka, Rucia, Blondi22, Kfjatus, kiti, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:hej
wróciłam na moment poinformować, że moje szanse na pracę się zwiększyły...tylko pani była zdziwiona dlaczego chcę się ubiegać u nich o pracę, gdy moje wykształcenie na cv jak byk świadczy o czym innym. Wytłumaczyłam jej, że siedzenie w domu przez tyle lat obliguje mnie do tego by mierzyć niżej a nie za wysoko...przyznałam mi rację po rozeznaniu się w szczegółach mojej obecnej sytuacji......praca od 5:00 do 13:00- całkiem ciekawa jedna zmiana.
Miałam zacząć już w tym tygodniu ale, że powiedziałam o wyjeździe na wesele, to stwierdziła, że w takim razie po powrocie może być bez problemu jeśli tak bym wolała.
Mam spróbować i wówczas jej powiedzieć czy chciałabym zostać czy też zrezygnować.
Buzi buzi-spadam.
To ta opieka nad starszą osobą? -
jeju wrote:hej
Buzi buzi-spadam.
Super!
Ale w końcu ta robota w gastronomii, czy opieka nad starszą panią? -
nick nieaktualny