plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rucia ,a ja lubię te Twoje pytania typu, ale o co chodzi
To ma taki urok swój
hahaha i tutaj z tym " ale o co chodzi " wyłazi ze mnie moja blond natura hahahaBOSKO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:54
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No nic...trzeba brać się do roboty...Rutka zdążyła posprzątać...a u nas syf jak nie wiem...
A kto powiedział, że zdążyłam posprzataćTak się wystraszyłam tej żaby, że prócz podniesienia ręcznika z podłogi nie zrobiłam nic
Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No nic...trzeba brać się do roboty...Rutka zdążyła posprzątać...a u nas syf jak nie wiem...kuchnia prosi się o posprzątanie, łóżko nie złożone, pościel nie wyniesiona no i my nadal w piżamach...ale za to przy komputerach
Nie wiem,czy dobrze ale dziecko moje odkryło właśnie w sobie zamiłowanie do gier komputerowych
Miłego dnia życzę...do lekarza odechciało mi się iść...sama słyszę,że nie mam zmian na oskrzelach...zobaczymy,może ten syropek sam pomoże.
A śniadanie?Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:http://imageshack.us/a/img832/5107/uyff.jpg
Dziewczyny ile kg byście mi dały!!!
Konkurs trwa 15 min Wydrana to dożywotnie moje lajkowanie !!!
Co zrobić żeby cycki schudły ale nie obwisły:-)
Cycki mamy liczyć oddzielnie?mauysia, AGA 30, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:http://imageshack.us/a/img832/5107/uyff.jpg
Dziewczyny ile kg byście mi dały!!!
Konkurs trwa 15 min Wydrana to dożywotnie moje lajkowanie !!!
Co zrobić żeby cycki schudły ale nie obwisły:-)
Aga dziewczyny nie żartują! Serio mogłabyś obdarować kilka z nas!plemniczka, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No żabaaaaaaaaa.
A swoją drogą nadepnęłaś jak była pod ręcznikiem czy odkryłaś i wtedy "przypadkowo" nadepnęłaś. I pytanie kluczowe - co z nią zrobiłaś?
Podniosłam ręcznik razem z Nią ( wtedy nie wiedziałam że tam jest żaba ), wtedy ona wypadła na podłogę nadepnęłam na nią niechcący przecież ! ( ale jej nie zauważyłam ), kwiknęło mi coś, upuściłam ręcznik, zaczęłam się drzeć, ale za chwilę podniosłam go znowu i patrzę kuźwa Żabsko !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Podniosłam ręcznik razem z Nią ( wtedy nie wiedziałam że tam jest żaba ), wtedy ona wypadła na podłogę nadepnęłam na nią niechcący przecież ! ( ale jej nie zauważyłam ), kwiknęło mi coś, upuściłam ręcznik, zaczęłam się drzeć, ale za chwilę podniosłam go znowu i patrzę kuźwa Żabsko !
-
Rucia wrote:Podniosłam ręcznik razem z Nią ( wtedy nie wiedziałam że tam jest żaba ), wtedy ona wypadła na podłogę nadepnęłam na nią niechcący przecież ! ( ale jej nie zauważyłam ), kwiknęło mi coś, upuściłam ręcznik, zaczęłam się drzeć, ale za chwilę podniosłam go znowu i patrzę kuźwa Żabsko !
Hitchcock normalnie. -
Aga ale ty wcale nie wygladasz na niewiadomo jak wielką. Masz brzuch szczuply, nogi tez, wiec jesli uwazasz ze wazysz za duzo to wes poprawke ze piersi twoje musza troche wazyc.
A zeby cycki schudly, to poprostu z calosci jak schodzi to i z cycek, ja nie znam odchudzania tylko dla piersi
Ja jak chudne to najpierw kurcze z cyckówale to niesprawiedliwe heh ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 11:01
Rucia, Shagga_80, AGA 30, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Podniosłam ręcznik razem z Nią ( wtedy nie wiedziałam że tam jest żaba ), wtedy ona wypadła na podłogę nadepnęłam na nią niechcący przecież ! ( ale jej nie zauważyłam ), kwiknęło mi coś, upuściłam ręcznik, zaczęłam się drzeć, ale za chwilę podniosłam go znowu i patrzę kuźwa Żabsko !
W psychologii to się chyba nazywa "wyparcie"...Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A śniadanie?
Przecież już my dawno po śniadaniu no może nie tak dawno,ale chwilę temu pisałam,że idę smażyć naleśniki na specjalne zamówienie Młodego...i jak wróciłam to już byliśmy posileni!Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny