plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shaggi, czyli nie wybierasz się w ogóle do internisty?
Ja idę dziś bo niepokoi mnie to gardło i to, że prawie nie mogę mówićAle nie wiem...coś czuję,że póki co sama będę się leczyła.
plemniczka wrote:Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo
mialyscie cos takiego?? normalnie żadna pozycja nie byla dobra.
Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gina to zapytam oto go. Jak zwykle mam meeeega stresa przed lekarzem.) miałam ból w odcinku piersiowym kręgosłupa...żadna pozycja do leżenia nie pomagała...za to chodzić mogłam...i aż poszliśmy na spacer...i jak szacuje mój M zrobiliśmy jakieś 7 km!! Moje dziecię najpierw na rowerku a potem za rączkę z Mamusią
Rucia wrote:A macie !
Sorry za bałagan w łazience ( nie mogę ruszyć tych leżacych pustych butelek, bo Kinga robi w nich mikstury ), i za mój fryz ale się nie czesałam
Gdzie ja mam te dodatkowe 6 kg ?
Ja jak co tydzień ważyłam się wczoraj i przytyłam prawie kilogram przez tydzień...no i doszedł cm w obwodzie (na wysokości pępka),choć ku mojemu zadowoleniu wydaje mi się,że nie rosnę już tak szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:31
plemniczka, zbikowa, Rucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry laski!!!!
Jak tam weekend minął!!!
o ja bym spała i spała gdzie usiądę to oczy mi lecą !!!
A poza tym to zlecialo!!!
Rucka już kuleczka zaczyna się pokazywać u ciebie!!!
Wosebko super że razem z M na usg idziecie!!!
Zbuku super focia!!!Naprawdę rewelacja!!!
Komu kawki bo właśnie robię!!!
Mianuje Zbika Królowa tysiąca nickow
Jak nie zbzikowana to zbuk
Hehe, ale sie usmialam
zbikowa, Shagga_80, AGA 30, mauysia, Selena, Ola_czeka, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ola_czeka wrote:ej ale będą jaja jak urodzi się książę Leon, bo Kate poczytuje nasze forum.
Shagga_80, Rucia, mauysia, Ilona, Ola_czeka, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta
Zbiku, Ola super foty
Mauysiu fajnie ze urodzinowa imprezke sie udała.
Zdrowka dla Ciebie i Schaggi
Rucia ślicznie wygladasz
Ja juz po badaniach, z malenstwem wszystko dobrze. Pytałam sie o płeć i gin powiedział, ze jeszcze wyraźnie nie widać, ale na jego oko to będzie dziewczynkaPotwierdzić moze po 16 tyg., a juz najlepiej po 20 tyg. Jak narazie cora
Selena, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Ola_czeka, a-koczek, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Mianuje Zbika Królowa tysiąca nickow
Hehe, ale sie usmialamIlona, Rucia, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:hmm... skąd miałaś w domu żabę?
pocałuj może to Mąż się przemienił!!!
Łazienka jest przy garażu, garaż cały dzień jest w zasadzie otwary, może jakoś wlazła, albo wyskoczyła z kibla nie wiem ?? !! Chryste jak się wystraszyłam, bo jeszcze nadepnęłam na nią i zakwiczała jakoś strasznie bleeeee. Mam nadzieję, że nie zrobiłam jej krzywdy.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Mianuje Zbika Królowa tysiąca nickow
Hehe, ale sie usmialam
Nie zauważyłam tegoDobre!
No bo "u" jest tuż obok "i". Teraz tylko pozostaje kwestia kiedy komuś omsknie się palec w drugą stronę i nazwie Żbika "Zbokiem".Kfjatus, Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Hej dziewczęta
Ja juz po badaniach, z malenstwem wszystko dobrze. Pytałam sie o płeć i gin powiedział, ze jeszcze wyraźnie nie widać, ale na jego oko to będzie dziewczynkaPotwierdzić moze po 16 tyg., a juz najlepiej po 20 tyg. Jak narazie cora
Już się na ten temat nie wypowiemOla_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny