X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Nie mam w domu kawy :(
    Dzień dobry.

zapraszam na kawę :)

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dzień dobry.
    hej Żbix,
    pewnie nie zdążyłaś uzupełnić zapasów po nocnej nasiadówie.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    zapraszam na kawę :)

a w dodatku nie mam monet żeby uruchomić moją maszyne do teleportacji :(

Beata lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dzień dobry.

Było wczoraj mi nie dawać?

Beata lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

no wiem własnie... mogłyśmy sie z jednego kubka napić.

a z dobrych wieści to Kejt trafiła na porodówke i pewnie dziś w urodzi sie królewskie dziecko. wedłgu mnie 50% szans że to dziewczynka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 09:59

Kfjatus, mauysia, Beata, nick nieaktualny, Ilona, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaguś zdrówka życzę kuruj sie bo to nie przelewki
    do lekarza ide w piątek na 16.30

nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a w dodatku nie mam monet żeby uruchomić moją maszyne do teleportacji :(
    pewnie z Olą podróżowałyście i się skończyły...

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę powiedzieć, że mój suwaczek (ten niższy) mnie demotywuje. Mam dziś taki luz w pracy, że nie przejmuję się w ogóle klientami, którzy chcą mieć coś "na wczoraj", piszę im "panie, nie da się!" i kropka.
    Chciałabym mieć tyle asertywności, żeby zawsze tak mówić - wtedy ten świat by tak nie pędził na łeb na szyję :/

Kfjatus, zbikowa, nick nieaktualny, Beata, Ilona, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja poniedzialkowo!
    Zbiczku, Oleńko piekne mordki macie!
    Wosebko czymze jest te pare stówek za info ze z maleństwem wszystko ok ;) zycze Ci bys juz plec poznala.
    Mauysiu fajowo ze imprezka udana. Ja tez bardzo jestem ciekawa zdjęć tak z urodzin jak i twoich w sukience!!
    Shaggi, mauysiu nie dobrze ze zle sie czujecie :(
    Rutka!! obiecalas mi zdjęcie pamietasz?

a koczku no mi juz w 12 tyg lekarz powiedzial ze dziewczynka, zobaczymy czy sie potwierdzi.
    Wczoraj mialam fajny dzien, u nas w miescie bylo świeto czekolady i wielki festyn, konkursy i koncerty. Oczywiscie sie wybralam bo miala byc Brodka... ale sie jej nie doczekalam bo jak zwykle najwieksze "gwiazdy" muszą wystepowac jako ostatnie, wiec pewnie ok 22 wyszla, a ja o 20 juz sie zmeczylam tym tłumem i sie zmyłam. Ale chociaz z okazji tego swieta czekolady dostalam kilka tabliczek gratis :)

Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo :(
    mialyscie cos takiego?? normalnie żadna pozycja nie byla dobra.

Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gina to zapytam oto go. Jak zwykle mam meeeega stresa przed lekarzem.

mauysia, Selena, Kfjatus, nick nieaktualny, zbikowa, Beata, Ola_czeka, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Żbikowa mogła zrobić w małych filiżankach i na jeszcze jedną poranną, by starczyło :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    no wiem własnie... mogłyśmy sie zjednego kubka napić.

a z dobrych wieści to Kejt trafiła na porodówke i pewnie dziś w urodzi sie królewskie dziecko. wedłgu mnie 50% szans że to dziewczynka.
    Ciekawe, czy będą w sprzedaży czekoladki z dodatkiem królewskiego łożyska...

zbikowa, Kfjatus, nick nieaktualny, plemniczka, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie !

69li.jpg

Sorry za bałagan w łazience ( nie mogę ruszyć tych leżacych pustych butelek, bo Kinga robi w nich mikstury ), i za mój fryz ale się nie czesałam :P

Gdzie ja mam te dodatkowe 6 kg ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:03

zbikowa, Kfjatus, plemniczka, Selena, nick nieaktualny, Beata, mauysia, a-koczek, nick nieaktualny, Ilona, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć plemni :)
    plemniczka wrote:
    Wczoraj mialam fajny dzien, u nas w miescie bylo świeto czekolady i wielki festyn, konkursy i koncerty. Oczywiscie sie wybralam bo miala byc Brodka... ale sie jej nie doczekalam bo jak zwykle najwieksze "gwiazdy" muszą wystepowac jako ostatnie, wiec pewnie ok 22 wyszla, a ja o 20 juz sie zmeczylam tym tłumem i sie zmyłam. Ale chociaz z okazji tego swieta czekolady dostalam kilka tabliczek gratis :)

Kurde, to moje marzenie dostać za darmo kilka tabliczek czekolady tak bez okazji... Więc zazdrość mnie zżera!
    plemniczka wrote:
    Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo :(
    Ja tak miewam, ale w nocy. Wtedy przekuluję się na drugi bok, albo na plecy, i wtedy prędzej czy później przechodzi.

plemniczka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Wosebko czymze jest te pare stówek za info ze z maleństwem wszystko ok ;) zycze Ci bys juz plec poznala.

Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gina to zapytam oto go. Jak zwykle mam meeeega stresa przed lekarzem.
    Hej Plemniczko :)no masz racje :) dam ile trzeba byle sie upewnic ze z dzidzia ok :)
    Kochana mnie tak boli już jakiś czas...zwłaszca pośladki..a ostatnio to mnie tak prawy bolał ze aż chodzić nie mogłam:( teraz jest lepiej :) a najgorzej boli po odpoczynku jak wstaje...z tego co wyczytalam w necie to takie bóle sa normalne..a nasilają sie w III trymestrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:04

plemniczka, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu Leon urósł od ostatniego pokazu, widzę dużą różnicę :)
    Odkąd Leoś pokazał, że jest facetem przestał się wstydzić i zaczął uwypuklać maminy brzuszek :P

nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa Rucia slicznie!! no widac juz brzuszek :) jestem bardzo na TAK

Kfjatus, nick nieaktualny, Selena, Ilona, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Rutka!! obiecalas mi zdjęcie pamietasz?

Proszę bardzo :)

Już Ci Plemniś kiedyś pisałam, że teraz doświadczysz wszelakich możliwych bóli, dziwnych i dziwniejszych :)

plemniczka lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia pięęęęęknie wyglądasz!!!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś wyślij Męża, by oddał krew, mój oddaje i są z tego same korzyści - On ma dobry uczynek spełniony, a moja jest czekolada :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:07

mauysia, plemniczka, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A macie !

Sorry za bałagan w łazience ( nie mogę ruszyć tych leżacych pustych butelek, bo Kinga robi w nich mikstury ), i za mój fryz ale się nie czesałam :P

Gdzie ja mam te dodatkowe 6 kg ?
    Szaleństwooooooo :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3541 3542 3543 3544 3545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ