plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Było wczoraj mi nie dawać?
no wiem własnie... mogłyśmy sie z jednego kubka napić.
a z dobrych wieści to Kejt trafiła na porodówke i pewnie dziś w urodzi sie królewskie dziecko. wedłgu mnie 50% szans że to dziewczynka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 09:59
Kfjatus, mauysia, Beata, Rucia, Ilona, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Muszę powiedzieć, że mój suwaczek (ten niższy) mnie demotywuje. Mam dziś taki luz w pracy, że nie przejmuję się w ogóle klientami, którzy chcą mieć coś "na wczoraj", piszę im "panie, nie da się!" i kropka.
Chciałabym mieć tyle asertywności, żeby zawsze tak mówić - wtedy ten świat by tak nie pędził na łeb na szyjęKfjatus, zbikowa, Rucia, Beata, Ilona, Shagga_80, Sandraa, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja poniedzialkowo!
Zbiczku, Oleńko piekne mordki macie!
Wosebko czymze jest te pare stówek za info ze z maleństwem wszystko okzycze Ci bys juz plec poznala.
Mauysiu fajowo ze imprezka udana. Ja tez bardzo jestem ciekawa zdjęć tak z urodzin jak i twoich w sukience!!
Shaggi, mauysiu nie dobrze ze zle sie czujecie
Rutka!! obiecalas mi zdjęcie pamietasz?
a koczku no mi juz w 12 tyg lekarz powiedzial ze dziewczynka, zobaczymy czy sie potwierdzi.
Wczoraj mialam fajny dzien, u nas w miescie bylo świeto czekolady i wielki festyn, konkursy i koncerty. Oczywiscie sie wybralam bo miala byc Brodka... ale sie jej nie doczekalam bo jak zwykle najwieksze "gwiazdy" muszą wystepowac jako ostatnie, wiec pewnie ok 22 wyszla, a ja o 20 juz sie zmeczylam tym tłumem i sie zmyłam. Ale chociaz z okazji tego swieta czekolady dostalam kilka tabliczek gratis
Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo
mialyscie cos takiego?? normalnie żadna pozycja nie byla dobra.
Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gina to zapytam oto go. Jak zwykle mam meeeega stresa przed lekarzem.mauysia, Selena, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Beata, Ola_czeka, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:no wiem własnie... mogłyśmy sie zjednego kubka napić.
a z dobrych wieści to Kejt trafiła na porodówke i pewnie dziś w urodzi sie królewskie dziecko. wedłgu mnie 50% szans że to dziewczynka.zbikowa, Kfjatus, Rucia, plemniczka, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA macie !
Sorry za bałagan w łazience ( nie mogę ruszyć tych leżacych pustych butelek, bo Kinga robi w nich mikstury ), i za mój fryz ale się nie czesałam
Gdzie ja mam te dodatkowe 6 kg ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:03
zbikowa, Kfjatus, plemniczka, Selena, AGA 30, Beata, mauysia, a-koczek, Shagga_80, Ilona, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć plemni
plemniczka wrote:Wczoraj mialam fajny dzien, u nas w miescie bylo świeto czekolady i wielki festyn, konkursy i koncerty. Oczywiscie sie wybralam bo miala byc Brodka... ale sie jej nie doczekalam bo jak zwykle najwieksze "gwiazdy" muszą wystepowac jako ostatnie, wiec pewnie ok 22 wyszla, a ja o 20 juz sie zmeczylam tym tłumem i sie zmyłam. Ale chociaz z okazji tego swieta czekolady dostalam kilka tabliczek gratis
Kurde, to moje marzenie dostać za darmo kilka tabliczek czekolady tak bez okazji... Więc zazdrość mnie zżera!
plemniczka wrote:Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo
mialyscie cos takiego?? normalnie żadna pozycja nie byla dobra.plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Witam sie i ja poniedzialkowo!
Wosebko czymze jest te pare stówek za info ze z maleństwem wszystko okzycze Ci bys juz plec poznala.
Jak wrocilam do domu to jakis ból mi wszedl w biodro, posladek az do kolana... całą noc strasznie bolalo
mialyscie cos takiego?? normalnie żadna pozycja nie byla dobra.
Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gina to zapytam oto go. Jak zwykle mam meeeega stresa przed lekarzem.dam ile trzeba byle sie upewnic ze z dzidzia ok
Kochana mnie tak boli już jakiś czas...zwłaszca pośladki..a ostatnio to mnie tak prawy bolał ze aż chodzić nie mogłam:( teraz jest lepieja najgorzej boli po odpoczynku jak wstaje...z tego co wyczytalam w necie to takie bóle sa normalne..a nasilają sie w III trymestrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:04
plemniczka, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny