plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKalendarium na ten tydzień
22.07 Plemniczka - ginekolog
23.07 Blondi22- USG pomiary dzidzi ,(3 wizyta) 11:00
23.07 mauysia - ginekolog (6 wizyta, mam nadzieję, że wystawi mi już L4)
18:45
24.07 Selena - USG prenatalne 18:00
26.07 Rucia - ginekolog ( 5 wizyta )Selena, Ilona, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Miała ćwiczyć pamięć
Ciekawe ile notatek naskrobała
(chyba,że dalej stuka ołówkiem, bo mąż tej taśmy z łapek jeszcze nie odkleił)
Mężu poszedł już do pracy(((( zostawił mnie po dwóch tygodniach siedzenia w domu
((( Już za nim tęsknie
(((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki.
Jestem na chwilę, bo jak zwykle czekam po Euthyroxie, a Młody zażyczył sobie naleśników na śniadanie,więc zaraz spadam.
Co u nas? Choróbsko (podobnie jak u Ciebie Marysiu) rozwinęło się...katar masakra, kaszel taki,że aż rozrywa mnie.Wczoraj zakupiłam Prenalen i wprowadziłam inhalacje...Młody od wczoraj też ma katar, ale wciąz mam nadzieję,że nie rozwinie się to...szczególnie,że wydaje mi się,że zachowuję największa uwagę,by nie zaraził się...oby, bo ta szczepionka już wykupiona i tylko czeka na podanie...wciąz waham się,czy nie pójde dziś do Jego pediatry (a naszej alergolog) coby i mnie zbadała no i powiedziała,kiedy mogę podać ten Broncho.
Rucia, fotka!!!!!!! Grubasie, cały kilogram?
Zbik i Ola...nie wiem,jak Wy to robicie,że Wam udaje się zrobić fotkiZazdraszczam.
Beatko, kiedy do lekarza idziesz?
A teraz zmykam do patelni
PS. Mauysia, kiedy fotki wrzucisz z kinderbalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 09:32
mauysia, zbikowa, plemniczka, Beata, AGA 30, Ilona, Sandraa, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:PS. Mauysia, kiedy fotki wrzucisz z kinderbalu
?
I muszę sobie w końcu pstryknąć obiecaną fotę w sukience na wesele.Kfjatus, plemniczka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość