plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:zrezygnował co było równoznaczne ze skreśleniem
jeśli zrezygnował powinien złożyć podanie że prosi o skreślenie w listy studentów i powinien otrzytmac pismo ze szkoły ze jego prośba o skreślenie została pozytywnie rozpatrzona takie dokunty są potrzebne by móc się odczego kolwiek odwoływać w innym, razie jest lipa...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dzień Dobry Kochane
po pierwsze dzięki za gratki zabrzmi dziwnie ale sie nie spodziewałam tej wygranej widocznie moje czatowanie na ovuforum skończy się dopiero w przyszłym roku w październiku no pięknie a miałam plan zeby stad zniknąc jak mi się abonament skończy czyli w październiku ehhh i nie wiem ile miałam punktów więc nie powiem...
po drugie Kopciuszku ładny brzuszek...
po trzecie Ola i Żbiku fajnie ze się spotkałyście...
Aga_Andzia przestań myśleć i sobie wkrecać...
Beciu dobrze ze zrobiłaś sobie progesteron odkąd mi w ciaży wyszedł niski wwszystkim tłukę by go robili, ale jest winowajca to i teraz z górki pójdzie leki będziesz przyjmowac i zaciażysz szybko jak Rucia
Olu miło że dbałaś o forum żeby nie było zaległości no i Twój dyzur oceniam na 5 :*
nie wiem co miałam Wam napisać jeszcze tak więc się żegnam udanego reszty dnia Wam życze i do jutra :*AGA 30, Blondi22, Ilona, jeju, zbikowa, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Ola_czeka, a-koczek, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Beata……………...8……29lat………..25.07…………mazowieckie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..02.08……………war-maz
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
Gunia....................7......30 lat..........12.08..................podlaskie
AGA30..................8....... 31lat............15.08............opolskie
kiti.........................9......25lat…….….17.08……….….małopolskie
Jeju......................8......31 lat..........20.08..................opolskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2013, 22:34
jeju lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Mnie dopadła nocna wena, więc pokrótce napiszę co i jak.
Wyniki glukozy dobre (najpierw 98 a po 2 godzinach 108).
Imprezka super udana! Oczywiście był spontan i np. sałatkę owocową robiłam - z pomocą gości - na miejscu, ale było naprawdę super, czego dowodem jest fakt, że goście zasiedzieli się na działeczce do godziny 20/21, a jak na kinderbal to naprawdę dużo
Przeziębienie sie pogłębiłoWczoraj tzn. w sobotę doszedł jeszcze duzy ból gardła + chrypa - głos mi sie obnizyl i mówię jak drugi alt, a nie pierwszy sopran, jeśli w ogóle moge mówić. Jutro wieczorem idę do internisty.
Żbikuś, co to za monumentalny pień, na którym siedzicie?
Dobranoc, do napisania rano!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 08:31
Rucia, zbikowa, plemniczka, AGA 30, Ilona, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aisko fajnie, że się odzywasz nawet z wypoczynkowego ZakopanegoŻyczę żeby ten cykl był udany
Beti szkoda, że to jednak nie bobasmoże wizyta u gina coś wyjaśni i podpowie
Jejku czekam na zdjęcia tych Twoich kurczaków!
Żbiku, Ola super fotoA i pies się załapał
Fedra dobrze,że dostałaś abonament w gratisie, teraz masz tu siedzieć z nami i siedzieć- zwyczajnie nie masz innej opcji
Mauyś super, że imprezka roku się udała, pewnie głośnio o niej w całej okolicyDobrze, że wybierasz się do lekarza, bo faktycznie kicha z tą Twoją chorobą...
HMM....co by tu jeszcze?!
U mnie ogólnie jakoś miło i przyjemnie minął weekendzik, a to grill, a to spacer z Mężem, pogaduchy przy winku...ot taka sielanka
Miłego poniedziałku Dziewczynki
Ola_czeka, Selena, mauysia, Sandraa, Rucia, Beata, zbikowa, AGA 30, Ilona, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Beciu szkoda ze beta niskano i ten progesteron..ale jego mozna wspomóc lekami
i oby szybko efekty były
Fedra gratuluje wygranejKfjatus dobzre pisze
ze teraz skoro masz abonament to trzeba tu z nami siedzieć
Żbiczku super fotka :)a razcej fotki
Mauyśfajnie ze imprezka sie udała
Leo pewnie zadowolony :)i dobrze że idziesz do lekarza
napewno cos poradzi na te wstrętne choróbsko
a i super ze test glukozy dobrze wyszedł
ja w piatek robiąłm ft4 i progesteron
bo pytaął mgina o te mohe tsh
bo miałam w górnej granicy normy..no i mówił ze najbardziej wiarygodne własnie jest to ft 4
to zrobiłam
no i progesteron chce sprawdzić czy dobry skoro lutke mam odstawić
no i odkryłam dzieki temu super laboratorium
które mam pod nosem praktycznie
zero kolejek ..jak w szpitalu..no i tańsze badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 08:01
Kfjatus, mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Moja refleksja... wszędzie znajomości i protekcje...
Taaak Ola to do Ciebie!
Odkąd Ola ma układy z Guru Ovu, ciągle na pierwszej stronie widnieje, że to Ona napisała ostatniego posta w "Starając się - ogólnie" Ola_czeka 19 lipca 20:32, ach ta sława i prezydentura....
Selena, mauysia, Rucia, Beata, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Moja refleksja... wszędzie znajomości i protekcje...
Taaak Ola to do Ciebie!
Odkąd Ola ma układy z Guru Ovu, ciągle na pierwszej stronie widnieje, że to Ona napisała ostatniego posta w "Starając się - ogólnie" Ola_czeka 19 lipca 20:32, ach ta sława i prezydentura....