plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoam z tego co sie orientuje to nisko lozysko jest przy przodującym łożysku, o to chodzilo twojemu lekarzowi? jesli tak to bynajmniej w Polsce tak jest ze robi sie wtedy cesarki i trzeba uwazac od 30tyg. ciązy
Ale wiem tez ze łozysko moze sie przesunąć do góry, wiec moze twojemu lekarzowi oto chodzilo, ze jeszcze moze sie ta sytuacja zmienic bo w miarę rośnięcia i rozciągania macicy łozysko powinno przesuwac się w górę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 11:50
karoam, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Karoam
Plemniczko ile razy widze Twoje posty to przypomina mi sie Twoja fotka z panieńskiego i nie moge przestać cieszyć michy :p
Aga_Andzia powodzenia we wdrażaniu Planu-O-Niemyśleniu-O-Jednym
Ola do Ciebie nic nie mam tym razem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 11:52
plemniczka, Ola_czeka, karoam, Aga_Andzia, Kfjatus, Ilona, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Cześć Karoam
Plemniczko ile razy widze Twoje posty to przypomina mi sie Twoja fotka z panieńskiego i nie moge przestać cieszyć michy :p
Zbiczku to moze dam sobie ją jako awatar
zbikowa, Rucia, Kfjatus, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Olu- wizytę mam koło 22 więc pewnie dopiero jutro napiszę co i jak. Jesteśmy w Ramadanie więc wszystko jest poprzesuwane godzinowo, żeby każdy mógł zjeść ramadanowe śniadanie i odpocząć. Dlatego lekarze, urzędy, sklepy itp przeważnie są otwarte od 21.
Plemniczko- no dokładnie o to mu chodziło- kazał się nie martwić bo łożysko może jeszcze zawędrować do góryA fotki zacznę ponownie wstawiać jak się już ogarnę z pracą i przejdę na urlop
Cześć Żbiczkuaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd 2 godzin mam wrażenie że zaraz dostnę okres. Chyba to ten łobuz tak mnie tam kopie ( wybrał sobie akurat to delikatne miejsce w podbrzuszu ). jak debil jakiś chodze do łazienki i patrzę czy krew mi nie leci rozumiecie? Ostatni raz taki ból miałam 28 lutego
Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ojej Rucia ! Olka też bym tak pojechała nad jakieś ścieki ale marne szanse...kuźwa ciepło było to nie było czasu a teraz jak coś się chmurzy to mi ścieki w głowie...o nie! Idę dalej do kurczaczków...jeden w nocy poszedł do kurczakowego nieba ;-( słabiutki był i wczoraj ledwie pił wodę...mam nadzieję, że to nie jakaś choroba wczesnokurczaczkowa i nie zaraził innych...ech...natura...
Idę dalej robić dezynfekcję...mus to mus...i znalazłam mojego mopa z Jaśka Niezbędnika....zielonego dostać nigdzie nie mogłam ale znalazłam chociaż ten używany jupi!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 12:56
Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry popołudniowo Dziewczynki
Wczoraj jakoś mi zleciało, że nie miałam kiedy wejść, byłam wycieczce rowerowej, a potem cały wieczór i noc spędziłam w objęciach Mężczyzny mojego życia
Selenko śliczne maleństwo
Widzę nowe twarze... Witaj Aga_Andzia
Ola nieźle Ci idzie dyżurowanie na ovu, musisz chyba premię wynegocjować o lajkującego Ovufrienda
Ruciu niezły ten Twój Maluch łobuziak, pewnie ma to po Tacie (wiązanie taśmą ciężarną żonę - toż to paragraf !)
Plemniczko oby jednak Ci się nie nudziło tak bardzo: czytaj, oglądaj, dziergaj na drutach ;P
Mauyś udanej imprezki urodzinowej, która pewnie trwa już w najlepsze
Muzi niech te Twoje kurczaki zdrowo rosną! I wrzuć fotę najładniejszego
Karoam czekam aż wrócisz na częstsze wizyty do nas i będziesz pokazywać nam piękne widoki i opowiadać o każdym kopnięciu Maluszka
Sylwia szybkiego skończenia remontu!
Hmmm... tyle zapamiętałam, jak kogoś pominęłam - sorrry...
Miłego wieczoru sobotniego
paaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!Rucia, Selena, Ola_czeka, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny