plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No chyba, że przyszłaś tu usłyszeć, że jesteś w ciąży, to musimy poczekać na resztę forumek, bo ja niestety tego nie wiem i nie mogę potwierdzić
Nie, nie chodzi mi o to żebyście mi powiedziały że jestem w ciązy, bo wyroczniami to Wy nie jesteście i zwyczajnie tego nie możecie wiedzieć...chodzi mi tylko o poradę, co wg Was mi się dzieje...nigdy wcześniej (poza ciążą) się tak nie czułam....boje się, że znów mi się coś dzieje, jakaś torbiel, polipy czy inne badziewi któe często się mnie czepia... -
Aga_Andzia wrote:Nie, nie chodzi mi o to żebyście mi powiedziały że jestem w ciązy, bo wyroczniami to Wy nie jesteście i zwyczajnie tego nie możecie wiedzieć...chodzi mi tylko o poradę, co wg Was mi się dzieje...nigdy wcześniej (poza ciążą) się tak nie czułam....boje się, że znów mi się coś dzieje, jakaś torbiel, polipy czy inne badziewi któe często się mnie czepia...
A przy poprzednich torbielach czy polipach miałaś takie objawy? -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia,
Jesteśmy tu same swoje, połowa z nas ma za sobą cykle "na bank ciążowe" i nie musisz się tego wstydzić. Każda z nas w zasadzie ma za soba wkrętkę, która się nie sprawdziła i chyba to nas do siebie zbliżyło, więc nie musisz się wstydzić, że teraz to dopadło Ciebie.
Mam za sobą, całkiem niedawno, taaaaki cykl ciążowy, normalnie taaaaaaaaaaaaki ciążowy, że bys nie uwierzyła. Znaczy nie, że bolał mnie brzuch, tylko po prostu wszystko na niebie i ziemi - łącznie z innymi ludźmi mówiło mi, że się udało, że jestem w ciąży. Wtedy pomyślałam sobie - jak się teraz nie uda, to się chyba powieszę. No i zgadnij? Ani się nie udało ani się nie powiesiłam.
Nie wiem dlaczego swędzą się sutki, dlaczego boli Cię brzuch i dlaczego masz inne objawy. Ale nie z powodu ciąży. To znaczy, te objawy się pojawią, za jakiś czas, jeśli faktycznie w niej jesteś. Ale póki co - nic to nie oznacza. Nawet temperatura 37 stopni jest całkiem normalna dla tego momentu w cyklu. Póki co, masz objawy fazy cyklu, w której jesteś. Pierwszym symptomem, że mogło się udać, będzie spóźniający się okres. Do środy zachowuj się więc tak, jakbys była przed owulacją i nie miała szans na ciążę. A jak to zrobić, jak przestać się nakręcać - nie mam pojęcia. ja piszę na forum:)Kfjatus, Beata, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Ola - tak jak wspominałam, takie objawy miałam jedynie w pierwszej ciąży i nigdy więcej. Przy torbielach miałam straszne kłucia w jajnikach a przy polipie (rzekomym) obfite brązowe plamienia.
"chodzi mi tylko o poradę, co wg Was mi się dzieje...nigdy wcześniej (poza ciążą) się tak nie czułam....boje się, że znów mi się coś dzieje, jakaś torbiel, polipy czy inne badziewi któe często się mnie czepia..."
Skoro nie miałaś takich objawów przy torbieli i polipie, to nie wiem, czemu to sugerowałaś -
hejka
weszłam sprawdzić jak wynik Beatki,bo miałam dostać sms-ka a tu cisza i cisza
przeczytałam i już wszystko wiemmiejmy nadzieję ,że lekarz teraz porządnie wezmie się za ten progesteron i nie długo ujrzysz dwie piękne czerwone krechy na teście
Ola_czeka, Rucia, Kfjatus, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny