X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sympatyczna ta piosenka BSB, nie ma obciachu. I Kev nawet śpiewa... Wszyscy się wylaszczyli oprócz AJ który w tej koszulinie wygląda jak pół d*** zza krzaka. Od Lance'a Armstronga dostał tę koszulkę???

Ola_czeka, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Nawet sympatyczna ta piosenka BSB, nie ma obciachu. I Kev nawet śpiewa... Wszyscy się wylaszczyli oprócz AJ który w tej koszulinie wygląda jak pół d*** zza krzaka. Od Lance'a Armstronga dostał tę koszulkę???

Cieszę się, że przejrzałaś na oczy.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie, przykra sprawa. Jedna laseczka 20 minut po mnie wypiła glukozę i przed chwilą, po godzinie czekania zaliczyła hafcik. Ciekawe czy jej badanie będzie uznane...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha,bolące piersi, częstomocz, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
    Test powinnam zrobić 24.07.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Sluchajcie, przykra sprawa. Jedna laseczka 20 minut po mnie wypiła glukozę i przed chwilą, po godzinie czekania zaliczyła hafcik. Ciekawe czy jej badanie będzie uznane...

Ale na korytarzu?

Zachowałam się jak dziecko.

Ale odpowiedz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 10:00

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha,bolące piersi, częstomocz, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
    Test powinnam zrobić 24.07.

Radzę Ci poczekać z testem do 25-26 lipca, czyli do momentu, kiedy miesiączka zacznie się spóźniać. I nie, nie ma objawów ciąży na tym etapie. Zaczęło mi 3 lata to zrozumieć, więc proszę - skorzystaj z mojego doświadczenia. To wszystko, o czym piszesz, to faktyczne objawy ciąży, ale nie tygodniowej.

To znaczy nie twierdzę, że w niej nie jesteś, ale to okaże się dopiero po 24 lipca. Póki co - zakładaj, że masz 50% szans - jesteś albo nie jesteś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 10:06

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, bo właśnie identycznie się czułam w pierwszej ciąży...
    ale na objawy ciąży to teraz raczej za wcześnie, ale na objawy okresy też...dlatego nie wiem co myśleć...
    Pomóżcie bo ja zwariuje...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Kurcze, bo właśnie identycznie się czułam w pierwszej ciąży...
    ale na objawy ciąży to teraz raczej za wcześnie, ale na objawy okresy też...dlatego nie wiem co myśleć...
    Pomóżcie bo ja zwariuje...

Na objawy ciązy za wcześnie, na objawy okresu też, ale na objawy fazy lutealnej - w sam raz :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że ja nigdy wcześniej tak nie miałam...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:

Każdy cykl jest inny, zapytaj każdego ginekologa. Stężenia hormonów, długość - to wszystko wpływa na objawy.

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:

No chyba, że przyszłaś tu usłyszeć, że jesteś w ciąży, to musimy poczekać na resztę forumek, bo ja niestety tego nie wiem i nie mogę potwierdzić :)

Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia z miesiąca na miesiąc kobieta czuje się inaczej przed @, więc dla swojego świętego spokoju nie wkręcaj sobie objawów ( zwłaszcza, że zazwyczaj przy ciąży ich nie ma :) ).

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż właśnie zwiazał mi ręcę taśmą żebym z Wami nie pisała.

mauysia, Selena, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomości od Beaci...

Nasza laseczka odebrała wyniki i okazało się, że beta 0,1 i niski progesteron...coś powyżej 4...w piątek śmiga do ginekologa z nadzieją, że coś poradzi...

Przeprasza Was, że nie wyśle sms ale ma mnóstwo spraw teraz na szybko...prosiła, by przekazać to info na ovu już wszystkim a wpadnie w poniedziałek...

Oddalam się <posłaniec macha na pożegnanie>

Beata lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ale na korytarzu?

Zachowałam się jak dziecko.

Ale odpowiedz.
    Nie, szybkim krokiem udała się do kibelka.
    Moje drogie, niniejszym kończę mój glukozowy dyżur. Może jeszcze napiszę cos z autobusu mpk :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dajesz radę heh pozdrów mężulka...spadam...hejka!

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wiadomości od Beaci...

Nasza laseczka odebrała wyniki i okazało się, że beta 0,1 i niski progesteron...coś powyżej 4...w piątek śmiga do ginekologa z nadzieją, że coś poradzi...

Znaleźliśmy po części winowajcę ! Ten przeklęty progesteron!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ale dajesz radę heh pozdrów mężulka...spadam...hejka!

Wybłagałam, żeby mnie rozwiazał. Wyrwał mi przy tym połowę owłosienia z rąk !!

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mój mąż właśnie zwiazał mi ręcę taśmą żebym z Wami nie pisała.

I stukasz w klawisze ołówkiem trzymanym w ustach?

Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wiadomości od Beaci...

Przeprasza Was, że nie wyśle sms ale ma mnóstwo spraw teraz na szybko...prosiła, by przekazać to info na ovu już wszystkim a wpadnie w poniedziałek...

Oddalam się <posłaniec macha na pożegnanie>

No nic Beatka, wdrażamy plan B!!!

Beata lubi tę wiadomość

‹‹ 3533 3534 3535 3536 3537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ