plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet sympatyczna ta piosenka BSB, nie ma obciachu. I Kev nawet śpiewa... Wszyscy się wylaszczyli oprócz AJ który w tej koszulinie wygląda jak pół d*** zza krzaka. Od Lance'a Armstronga dostał tę koszulkę???
Ola_czeka, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nawet sympatyczna ta piosenka BSB, nie ma obciachu. I Kev nawet śpiewa... Wszyscy się wylaszczyli oprócz AJ który w tej koszulinie wygląda jak pół d*** zza krzaka. Od Lance'a Armstronga dostał tę koszulkę???
Cieszę się, że przejrzałaś na oczy. -
nick nieaktualnyDziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha,bolące piersi, częstomocz, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
Test powinnam zrobić 24.07. -
mauysia wrote:Sluchajcie, przykra sprawa. Jedna laseczka 20 minut po mnie wypiła glukozę i przed chwilą, po godzinie czekania zaliczyła hafcik. Ciekawe czy jej badanie będzie uznane...
Ale na korytarzu?
Zachowałam się jak dziecko.
Ale odpowiedz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 10:00
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha,bolące piersi, częstomocz, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
Test powinnam zrobić 24.07.
Radzę Ci poczekać z testem do 25-26 lipca, czyli do momentu, kiedy miesiączka zacznie się spóźniać. I nie, nie ma objawów ciąży na tym etapie. Zaczęło mi 3 lata to zrozumieć, więc proszę - skorzystaj z mojego doświadczenia. To wszystko, o czym piszesz, to faktyczne objawy ciąży, ale nie tygodniowej.
To znaczy nie twierdzę, że w niej nie jesteś, ale to okaże się dopiero po 24 lipca. Póki co - zakładaj, że masz 50% szans - jesteś albo nie jesteś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 10:06
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Kurcze, bo właśnie identycznie się czułam w pierwszej ciąży...
ale na objawy ciąży to teraz raczej za wcześnie, ale na objawy okresy też...dlatego nie wiem co myśleć...
Pomóżcie bo ja zwariuje...
Na objawy ciązy za wcześnie, na objawy okresu też, ale na objawy fazy lutealnej - w sam razFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomości od Beaci...
Nasza laseczka odebrała wyniki i okazało się, że beta 0,1 i niski progesteron...coś powyżej 4...w piątek śmiga do ginekologa z nadzieją, że coś poradzi...
Przeprasza Was, że nie wyśle sms ale ma mnóstwo spraw teraz na szybko...prosiła, by przekazać to info na ovu już wszystkim a wpadnie w poniedziałek...
Oddalam się <posłaniec macha na pożegnanie>Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Wiadomości od Beaci...
Nasza laseczka odebrała wyniki i okazało się, że beta 0,1 i niski progesteron...coś powyżej 4...w piątek śmiga do ginekologa z nadzieją, że coś poradzi...
Znaleźliśmy po części winowajcę ! Ten przeklęty progesteron!
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Wiadomości od Beaci...
Przeprasza Was, że nie wyśle sms ale ma mnóstwo spraw teraz na szybko...prosiła, by przekazać to info na ovu już wszystkim a wpadnie w poniedziałek...
Oddalam się <posłaniec macha na pożegnanie>
No nic Beatka, wdrażamy plan B!!!Beata lubi tę wiadomość