plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Hello Małysz, Ty łasuchu
Wszystko gotowe na urodzinki?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Mayuś nie wiem czy potem dam rade tu zajrzeć bo muszę skoczyć pozałatwiać kilka spraw na mieście a potem lecimy na urodziny do bratanicy,
wiec dowiecie sie dopiero w poniedzialek najpewniejBeata lubi tę wiadomość
-
A u mnie jednak "kolorowiej" <jeju twórca neologizmów>
Jestem w szoku, że luteina tak zadziałała...szybko...
Sobota zapowiada się obiecująco <rozgląda się wokoło> zapowiada się pracowicie ;-(
Idę do lilijek moich, bo wczoraj wieczorem niespodziewanie jedna zakwitła...czekam i czekam...pewnie jak pojadę wszystkie hurtem zakwitną a jak wrócę, to już będzie po ptokach!
Nic, nic...ide szukać kiecki dalej.mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola rozumiem że mój nr już wykasowałas
dobra spadam buźki
trzymajcie & i nie puszczajcie przez chwilkęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 08:38
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ale konspirejszyn jawna....idę, bo mnie senność bierze...po tabsy co nie zapomnę...3.08 w dniu wesela będzie 14 dc a jak pójdę do gina, to pewnie da mi clo albo cosik innego...iść czy nie iść, oto jest pytanie...a zostajemy tam do 5-tego więc szanse są na owocny pobyt...
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Będzie fajnie, zobaczysz Mauyś, wszystko się uda! Leoncjusz będzie zadowolony! Buzi od ciotki jeju ale dyskretnie przekazać proszę by się chłopak nie wystraszył
Ja też wiem że będzie fajnie, bo towarzystwo będzie sympatyczne, a to gwarancja sukcesu
Nawet się nie stresuję że z czymś nie zdążę bo zawsze można dokończyć na miejscu. Ja się w ogóle rzadko stresuję ( moja mama nazywa to olewactwem)
Kfjatus lubi tę wiadomość