plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja lekarka powiedziała, że USG w 4D najlepiej robić ok 30 tygodnia ciąży. Wtedy dzidzia jest już na tyle duża, że bardzo dobrze widać kształtną twarzyczkę, i można mieć piękny portret nienarodzonego jeszcze dziecka
Selena, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki.
Wpadłam tylko na chwilkę, ale widziałam właśnie fajną animację i stwierdziłam, że na pewno Wam się spodoba:
http://demotywatory.pl/4171178/Niesamowita-animacja
Dajcie znać potem jak wrażenia
Ja uciekam z powrotem do mamyMamy babski czas i trzeba to wykorzystać póki u nas jest, bo już w niedzielę wraca do domu.
Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Wosebko ale przewaznie sie umawia na prenatalne do przychodni, badz lekarzy ktorzy sie specjalizuja w prenatalnych i mają certyfikat
no ja akurat tak trafilam ze moj wlasnie taki ma i robi.
A z pewnoscią na prenatalnych badają i mierza wiecej niz gin na normalnej wizycie, wyliczają tez procentowo mozliwosc chorób..
No ale jesli nie chcecie to przeciez nie ma przymusu, my poprostu chcielismy wiedziec czy wszystko jest ok.
No i calkiem spory wasz maluszek, moj byl mniejszy na tym etapie
Ruciu no z pewnoscią ok 30 tyg. najlepiej widac na 3d i 4d, bo dzieciątko juz cale uksztaltowane, ale nawet juz w 8 tyg na 4d pieknie widzialam mojego czlowieczka, a juz na tym etapie 14 tyg to juz wogole super widac... a im dalej to juz wogole musi byc suuuuper efektBeata, Rucia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Wosebko ale przewaznie sie umawia na prenatalne do przychodni, badz lekarzy ktorzy sie specjalizuja w prenatalnych i mają certyfikat
no ja akurat tak trafilam ze moj wlasnie taki ma i robi.
A z pewnoscią na prenatalnych badają i mierza wiecej niz gin na normalnej wizycie, wyliczają tez procentowo mozliwosc chorób..
No ale jesli nie chcecie to przeciez nie ma przymusu, my poprostu chcielismy wiedziec czy wszystko jest ok.
No i calkiem spory wasz maluszek, moj byl mniejszy na tym etapie
Ruciu no z pewnoscią ok 30 tyg. najlepiej widac na 3d i 4d, bo dzieciątko juz cale uksztaltowane, ale nawet juz w 8 tyg na 4d pieknie widzialam mojego czlowieczka, a juz na tym etapie 14 tyg to juz wogole super widac... a im dalej to juz wogole musi byc suuuuper efekta tu u nas gdzie to 4 d
to jest kilku lekarzy
i to jest od niedawna
i na stronie pisze że mają sprzęt najwyższej jakości
no więc zadzwonie w poniedziałek i się dowiem co i jak
no aj też mykam spać
dobranoc
-
dobranoc Wosebko
Muska fajna ta animacjadziecko to prawdziwy cud!! i biedne plemniczki jaką daleką drogę muszą pokonac! biegną tak szybko, z językami na wierzchu ze zmęczenia! dlatego babki trzeba im pomagac i po przytulancach nogi do góry to szybciej im pójdzie, bo pół drogi się ześlizgną
Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejo! Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć fotkę Wosebkowego maluszka - śliczniak
Super, że wszystko pomiary w porządku! I pomyśleć, że jeszcze niedawno dzidziolek był zagrożony, a dziś już wszystko jest dobrze. Tak trzymać!
Wracam do przygotowywania żarcia na jutrzejszą imprezkę urodzinową. Prognozy dobre, więc wygląda na to, że wersja działkowa wypali - hura!
Jutro będę pisać z Luxmedu, gdy będę spędzać fascynujące dwie godziny w oczekiwaniu na wyniki testu obciążenia glukozą. Więc spodziewajcie się mnie dużo jutro rano
Dobranoc!Beata, Rucia, Selena, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Halo, a beta jutro o 9.00???
upsss to już za chwilkę*Rucia wrote:Wcale tak nie pomyślałam wstrętny babsztylu!
Tylko strasznie śmieszą mnie takie przesądy, i tyle w temacie
:* heheh ale niektóre sa zabawne przy okazji opowiem coś kiedyś jeszcze w co wierzę
Wosebko bardzo sie ciesze że dzidziulka zdrowo rośnie, i fotka piękna :*jeju wrote:acha i nie rozpoczęłam nowego cyklu, bo to tylko plamienie i na dodatek wewnątrz...może się jeszcze rozkręci...chyba, że Lutek nie wywoła @ ale to akurat wątpliwe...sylwia1985 wrote:nie wiem czy powinno sie tak czesto ? moze poczekac z 2 dni skoro dzis rano bylo serduchowanie..zeby biedactwa slabe nie byly !!!!plemniczka wrote:no ale ok 20 tyg jest drugie prenatalne
a to teraz tez najczesciej jest w 4d
no ale wiem ze nie kazdy chce robic dlatego pytam
Mayuś no gdzie jesteś miałaś pisac dużo?jeju, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:dobranoc Wosebko
Muska fajna ta animacjadziecko to prawdziwy cud!! i biedne plemniczki jaką daleką drogę muszą pokonac! biegną tak szybko, z językami na wierzchu ze zmęczenia! dlatego babki trzeba im pomagac i po przytulancach nogi do góry to szybciej im pójdzie, bo pół drogi się ześlizgną
Ale się identyfikujesz z tymi plemnikamiplemniczka lubi tę wiadomość
-
nie muszę podlecieć ale mam teraz stresa...bo wiesz wczoraj póóźnym wieczorem coś jakby plamienie ...kurde moż eto dobry znak? a może wręcz przeciwnie ...jeżdziłam wczoraj rowerem z moją rodzinkąOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
OLu ale tu nie chodzi o to że zwiastun @ bo jej termin dopiero za parę dni a ja nigdy przenigdy nie miałam żadnych plamień
wieć zasmuciło mnie to że wysiłkiem rowerowym mogłam coś zaszkodzić
a fL u mnie zawsze równo niezależnie od długości cyklu trwa 12dni wiec na rozkrecenie @ jest zdecydowanie za wczesnieOliwka 2006
-
Mayuś nie wiem czy potem dam rade tu zajrzeć bo muszę skoczyć pozałatwiać kilka spraw na mieście a potem lecimy na urodziny do bratanicy,
wiec dowiecie sie dopiero w poniedzialek najpewniejOliwka 2006