plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Wosebko, Dziecię jest PIĘKNE! Boszsz jakie to wzruszające! Kochana tak się cieszę, że wszystko nareszcie dobrze idzie!
i naprawdę wszystkim tu życzę takich wzruszeń
Ola_czeka, zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
Fedra gratki
Selena ale fajna fotka maluszka
Rucia lekarze wiedza co maja robic
u mnie dzis znowu czerwone dwie krechy na tescie owu.... chyba za pozno wybiore sie do ginka ... w pn juz moze byc za pozno na podanie zastrzyku chyba ze pecherzyk sam peknie.... milej nockiBlondi22, Selena, Beata, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:nie wiem czy powinno sie tak czesto ? moze poczekac z 2 dni skoro dzis rano bylo serduchowanie..zeby biedactwa slabe nie byly !!!!
niech nabierają siły na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 21:21
Beata lubi tę wiadomość
-
kopciuszku dziekuje za sprawdzenie, pewnie zostanie juz ta dziewczynka
Wosebko ciesze sie ze wszystko dobrze! maluszek sliczny, a ile mierzyl? no i kiedy robisz prenatalne? czy moze nie chcecie?
Sylwia to jak juz dzisiaj bylo serduszkowanie, to najlepiej jutro raniutko powtórzyc. Trzymam kciuki!!Selena, Beata lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:kopciuszku dziekuje za sprawdzenie, pewnie zostanie juz ta dziewczynka
Wosebko ciesze sie ze wszystko dobrze! maluszek sliczny, a ile mierzyl? no i kiedy robisz prenatalne? czy moze nie chcecie?
Sylwia to jak juz dzisiaj bylo serduszkowanie, to najlepiej jutro raniutko powtórzyc. Trzymam kciuki!!no a prenatalne..sie zastanawiam
chcieliśmy iść z m na usg 4 d
tak koło 20 tc
ale może i pójde wcześniej
Beata lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:no ale ok 20 tyg jest drugie prenatalne
a to teraz tez najczesciej jest w 4d
no ale wiem ze nie kazdy chce robic dlatego pytama mój gin ma tylko zwykLe usg..ale w poniedziałek zadzwonie do tej kliniki co robią te 4d
i może się umówie na nie
ale wydaje mi się że jak tu dobrze te pomiary wyszły to wszystko jest dobrze