plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kopciuszek126 wrote:Ruciu, powiem Ci,że miałam nadzieję na córkę, bo dla mojej siostry i koleżanek się sprawdzilo to...
Ale z synusia też bardzo sie cieszę.
A co do kalendarza, to też nie wierzę w niego do końca.
Wiem,ze na płeć na pewno ma wpływ tylko i wyłącznie plemnik!!!
A co do innych przesądów-to jestem ostrożna. Wiesz, ja pochodzę ze wsi, a tu do przesądów podchodzi się inaczej niż w mieście...I już sie przekonałam nie raz, ze sie sprawdzają!
) i nie wierzę w przesądy... także myślę, że to indywidualne podejście,a nie kwestia zamieszkania
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ostatnio moja przyjaciółka powiedziała mi, że gdy kobieta ma zgagę w ciąży, to dziecku rosną włosy. Szczęka mi opadła. Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać.
dobre
Fedra lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:a-koczku, ja też miałam wywróżoną parkę z obrączki, w tym pierwszy był syn, a druga córcia i co??? Czekamy na drugiego łobuza...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Powiedz im,ze ich kalendarz jest do bani!!!!
Choć Tobie się chyba sprawdziło co nie?
Sprawdziło
Dziś kupiłam Synowi kocyk zielonyTakie ładne te kolory jednak .. zielony, niebieski, brązowy
kopciuszek126, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ostatnio moja przyjaciółka powiedziała mi, że gdy kobieta ma zgagę w ciąży, to dziecku rosną włosy. Szczęka mi opadła. Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać.
Jak kobieta ma czkawkę, to paznokcie.a-koczek, Rucia, Beata, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczynki za pochwałę mojego brzuszka i za życzenia
.
Wczoraj zakupiłam sobie buty na wesele za 49 złociszy...
Czekam tez na kieckę-moze będzie dziś. Jak będzie fajna i fajnie na mym brzucholku leżeć to zrobie sobie w niej fotkę i Wam pokażę ok???Rucia, a-koczek, Beata, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Becia na Becie.ładnie wyszło
przegapiłam wynik?
ok teraz rozumiem hhehe blondynce trzeba dwa razy tłumaczyc
nie kochana wynik dopiero jutro o 9.00 ale tak sie zastanawiam czy sie nie pospieszyłam bo czytałam że 8 dpo to może wyjśc własnie ok 5 wiec jeśli wyjdzie taki to i tak nic nie będę wiedziała... no chyba że wyjdzie 0
ale mam nadzieję że nie &&&&&&&zbikowa, Muska lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
no to możesz mnie też wyśmiac
ja teZ o tym slyszałam a w ciązy miałam poootworna zgagę że spac nie mogłam i byłam pewna że urodzę małego kudlaczaa-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ruciu, sprawdziłam i u Ciebie w 3 kalendarzach na 3 wychodzi SYN!!!!
Ja nie miałam duzej zgagi w pierwszej ciąży, a Cyprus urodził sie włochatek. A moja siostra w tym samym czasie była w ciąży i non stop ja zgaga meczyla i Kubuś urodził sie łysy
. Teraz też nie mam jakiejs strasznej zgagi- i zobaczymy czy będą długie włoski czy nie?
A co do kolorków-to pewnie,ze dla chłopców też są piękne. Ja kupiłam dla cyprusia śliczny zielony kocyk i tylko użyłam go raz-jak wychodzilismy ze szpitala. Potem dostalam od ciotki niebieski i w domu też mialam niebieski kupiony do codziennego użytku. I teraz dla Tymusia juz kocyka nie bedę kupować bo mam
a-koczek, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Dziękuje dziewczynki za pochwałę mojego brzuszka i za życzenia
.
Wczoraj zakupiłam sobie buty na wesele za 49 złociszy...
Czekam tez na kieckę-moze będzie dziś. Jak będzie fajna i fajnie na mym brzucholku leżeć to zrobie sobie w niej fotkę i Wam pokażę ok???
NIE MOGE SIĘ DOCZEKAC :*kopciuszek126 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006