plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Kopciuszek, to teraz buzia bez brzucha
Olcia, poczekaj do weekendu, jak zrobie coś z włosami, a nie dzis taka rozczochrana....Wczoraj po północy myłam głowę i nic z włosami poza suszeniem juz nie zrobilam i sterczą we wszystkie strony...Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuś Woseba ma ziytę na 18:00
Fredzia gratulacje wygranejKurczę tak szybko zamknęłam tą wiadomosć, i przeoczyłam taki ważnym moment
Kopciuszku piękny brzusio
Co do mojej Kini ... chciałabym, żeby coś jej wyszło z tymi zatokami. Tak często narzeka na ból głowy, że na 100% musi coś z nimi być nie tak. Gdyby w nich pogrzebali, to może te bóle by się skończyły. No i wydzielina nie zalegałaby w nich tak jak to ma miejsce.
Zobaczymy we czwartek. Mam nadzieję, że szybko Nas wypuszczą, bo akurat tego dnia mam mszę za babcię
kopciuszek126, mauysia, Blondi22, Kfjatus, Beata, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
o to mnie pocieszyłas bo aj to ogólnie chciałbym drugą córke jakos instrukcja obsługi chłopca jes mi mało znana i nie podoba mi sie oby sie sprawdziła twoja wrózba zobaczymykopciuszek126 wrote:a-koczku, ja też miałam wywróżoną parkę z obrączki, w tym pierwszy był syn, a druga córcia i co??? Czekamy na drugiego łobuza...
Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu, to Wy zostajecie w szpitalu???ja o niczym nie wiem bo dopiero co weszłam na forum i mam zaległości.
Mam nadzieje,ze te wszystkie zabiegi pomogą Twojej panience, bo wiem,ze to jest straszny ból-mój maż zawsze zdycha z powodu bólu zatok- jest wtedy nie do życia!!!
On dlatego miał prostowana przegrodę nosową,troszke mu to pomogło,ale nie do końca...Okaże się jesienia i zima!
Dzieki RuciuBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kopciuszki widzę, ze jesteś chyba dosyć przesądna co?
Ja zupełnie nie wierzę w takie bzdety jak wróżenie z obrączki, i inne czary mary. Nie mamy zupełnie wpływu na płeć dziecka.
Powiedz to Chińczykomkopciuszek126, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Ruciu, to Wy zostajecie w szpitalu???ja o niczym nie wiem bo dopiero co weszłam na forum i mam zaległości.
Mam nadzieje,ze te wszystkie zabiegi pomogą Twojej panience, bo wiem,ze to jest straszny ból-mój maż zawsze zdycha z powodu bólu zatok- jest wtedy nie do życia!!!
On dlatego miał prostowana przegrodę nosową,troszke mu to pomogło,ale nie do końca...Okaże się jesienia i zima!
Dzieki Ruciu
Zostajemy tylko na pół dnia, ale zostaniemy normalnie przyjęte na oddział. Ewentualny zabieg usunięcia migdała odbędzie się jak załatamy ubytki w zębach u Kini. Przy usuwaniu migdała nie może być próchnicy na zębach. -
kopciuszek126 wrote:Kfjatuś, sama robiłam wiec nie mialam jak zrobić mojej całej okazałosci
bo niestety nie mam aż tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuugiej ręki
.
Ale poproszę męża któregoś dnia i mi strzeli fotke to wstawie.kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ja zupełnie nie wierzę w takie bzdety jak wróżenie z obrączki, i inne czary mary. Nie mamy zupełnie wpływu na płeć dziecka.
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciu, powiem Ci,że miałam nadzieję na córkę, bo dla mojej siostry i koleżanek się sprawdzilo to...
Ale z synusia też bardzo sie cieszę.
A co do kalendarza, to też nie wierzę w niego do końca.
Wiem,ze na płeć na pewno ma wpływ tylko i wyłącznie plemnik!!!
A co do innych przesądów-to jestem ostrożna. Wiesz, ja pochodzę ze wsi, a tu do przesądów podchodzi się inaczej niż w mieście...I już sie przekonałam nie raz, ze sie sprawdzają!
a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Becia byłaś na becie? <ale ładnie wyszło>
Kopciuszku fajny brzusio
Rucia może nie będzie tak źle, Kinia sie pomęczy troche ale potem bedzie miała końskie zdrowie.
BYŁAM .... co ładnie wyszło????
p.s. Kopciuszku zapomniałam...Sto Lat z oKzaji Rocznicy !!! buźki
Ruciu tez mam nadzieję że nie bedzie tak źlekopciuszek126 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny