X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    córke mam ale keidys sobie wrózyłam ze bede miała córke i syna wiec w tym miesiacy tez sie nie udało a szkoda. ale dziekuje za wróżbe

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek, to teraz buzia bez brzucha :)

kopciuszek126, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuję Żbiku ;)

zbikowa lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kopciuszek, to teraz buzia bez brzucha :)

Olcia, poczekaj do weekendu, jak zrobie coś z włosami, a nie dzis taka rozczochrana....Wczoraj po północy myłam głowę i nic z włosami poza suszeniem juz nie zrobilam i sterczą we wszystkie strony...

Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś Woseba ma ziytę na 18:00 :)

Fredzia gratulacje wygranej :D Kurczę tak szybko zamknęłam tą wiadomosć, i przeoczyłam taki ważnym moment :(

Kopciuszku piękny brzusio :)

Co do mojej Kini ... chciałabym, żeby coś jej wyszło z tymi zatokami. Tak często narzeka na ból głowy, że na 100% musi coś z nimi być nie tak. Gdyby w nich pogrzebali, to może te bóle by się skończyły. No i wydzielina nie zalegałaby w nich tak jak to ma miejsce.
    Zobaczymy we czwartek. Mam nadzieję, że szybko Nas wypuszczą, bo akurat tego dnia mam mszę za babcię :(

kopciuszek126, mauysia, Blondi22, Kfjatus, Beata, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczku, ja też miałam wywróżoną parkę z obrączki, w tym pierwszy był syn, a druga córcia i co??? Czekamy na drugiego łobuza...

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to mnie pocieszyłas bo aj to ogólnie chciałbym drugą córke jakos instrukcja obsługi chłopca jes mi mało znana i nie podoba mi sie oby sie sprawdziła twoja wrózba zobaczymy
    kopciuszek126 wrote:
    a-koczku, ja też miałam wywróżoną parkę z obrączki, w tym pierwszy był syn, a druga córcia i co??? Czekamy na drugiego łobuza...

Kaja, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, to Wy zostajecie w szpitalu???ja o niczym nie wiem bo dopiero co weszłam na forum i mam zaległości.
    Mam nadzieje,ze te wszystkie zabiegi pomogą Twojej panience, bo wiem,ze to jest straszny ból-mój maż zawsze zdycha z powodu bólu zatok- jest wtedy nie do życia!!!
    On dlatego miał prostowana przegrodę nosową,troszke mu to pomogło,ale nie do końca...Okaże się jesienia i zima!

Dzieki Ruciu ;)

Beata lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszki widzę, ze jesteś chyba dosyć przesądna co? :-) Ja zupełnie nie wierzę w takie bzdety jak wróżenie z obrączki, i inne czary mary. Nie mamy zupełnie wpływu na płeć dziecka. :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu oby wszystko się powiodło i Kini wszystko naprawili :). A Ty się nie stresuj mocno, bo Leon w brzuchu czuwa :)
    Kopciuszku czekamy zatem na fotkę w całej okazałości :)
    Czekamy zatem na wieści Selenki :)

kopciuszek126, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kopciuszki widzę, ze jesteś chyba dosyć przesądna co? :-) Ja zupełnie nie wierzę w takie bzdety jak wróżenie z obrączki, i inne czary mary. Nie mamy zupełnie wpływu na płeć dziecka. :)

Powiedz to Chińczykom :)

kopciuszek126, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ruciu, to Wy zostajecie w szpitalu???ja o niczym nie wiem bo dopiero co weszłam na forum i mam zaległości.
    Mam nadzieje,ze te wszystkie zabiegi pomogą Twojej panience, bo wiem,ze to jest straszny ból-mój maż zawsze zdycha z powodu bólu zatok- jest wtedy nie do życia!!!
    On dlatego miał prostowana przegrodę nosową,troszke mu to pomogło,ale nie do końca...Okaże się jesienia i zima!

Dzieki Ruciu ;)

Zostajemy tylko na pół dnia, ale zostaniemy normalnie przyjęte na oddział. Ewentualny zabieg usunięcia migdała odbędzie się jak załatamy ubytki w zębach u Kini. Przy usuwaniu migdała nie może być próchnicy na zębach.

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Kfjatuś, sama robiłam wiec nie mialam jak zrobić mojej całej okazałosci ;) bo niestety nie mam aż tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuugiej ręki ;).
    Ale poproszę męża któregoś dnia i mi strzeli fotke to wstawie.
    DZIEKUJEMY ZA FOTKĘ BRZUSZEK ŚLICZNY czakamy teraz na reszte Twojego ciaka :)

kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    właśnie w ogóle nie mamy wpływu na pewne rzeczy, choć fajne posłuchać takich tekstów, że np. będzie syn czy córka :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Powiedz to Chińczykom :)

Co mam im powiedzieć? Ja jak zwykle nie wiem o co chodzi :P

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Co mam im powiedzieć? Ja jak zwykle nie wiem o co chodzi :P
    Olka nie mów jej takich rzeczy, bo zaraz będzie latała i szukała Chińczyka :D

1221648qmrgggy559.gif

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Ruciu, powiem Ci,że miałam nadzieję na córkę, bo dla mojej siostry i koleżanek się sprawdzilo to...
    Ale z synusia też bardzo sie cieszę ;).
    A co do kalendarza, to też nie wierzę w niego do końca.
    Wiem,ze na płeć na pewno ma wpływ tylko i wyłącznie plemnik!!!
    A co do innych przesądów-to jestem ostrożna ;). Wiesz, ja pochodzę ze wsi, a tu do przesądów podchodzi się inaczej niż w mieście...I już sie przekonałam nie raz, ze sie sprawdzają!

a-koczek, Beata lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Becia byłaś na becie? <ale ładnie wyszło>

Kopciuszku fajny brzusio

Rucia może nie będzie tak źle, Kinia sie pomęczy troche ale potem bedzie miała końskie zdrowie.

BYŁAM .... co ładnie wyszło????

p.s. Kopciuszku zapomniałam...Sto Lat z oKzaji Rocznicy !!! buźki

Ruciu tez mam nadzieję że nie bedzie tak źle

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem ze wsi i tez wierzę w perzsądy z przymrózęniem oka ale wierze

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Kopciuszku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :D

‹‹ 3526 3527 3528 3529 3530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ