plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:ale może tY ustaliłas sobie limit 20?
I zrzuciłam bez trudu, nawet z nawiązką. (kij z tym, że potem to zmarnowałam, odzyskałam wagę sprzed ciąży plus kilka kg)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 13:06
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:nie no Blondi chudziutka to ja nie jestem, zresztą to pojecie wzgledne
bo jak waze powyzej tych 55 kg zle sie sama ze soba czuje, poprostu.
No ale teraz nie narzekam, chcialam to mamtylko tez nie chcialabym przytyc wiecej niz te 12 kg w ciazy, a zanosi sie ze raczej przekrocze limit z moim apetytem.
ja chyba dopiero na jesien kupie spodnie ciązowe, narazie za gorąco mi
Ja sie Beatko nie znam na tym, ale kurcze cos mi sie wydaje ze z firmami windykacyjnymi nie tak latwo bedzie wygrac kurde -
Fedra wrote:to zapytam inaczej:
czy Twój zaieszał studia?
czy brał dziekanę?
czy może zrezygnował ze studiów co było równoznaczne ze skreśleniem z listy studentów i potem po latach chciał dokończyć te studia?
te pytania wbrew pozorom są strasznie istotne...
zrezygnował co było równoznaczne ze skreśleniemOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:nie no Blondi chudziutka to ja nie jestem, zresztą to pojecie wzgledne
bo jak waze powyzej tych 55 kg zle sie sama ze soba czuje, poprostu.
No ale teraz nie narzekam, chcialam to mamtylko tez nie chcialabym przytyc wiecej niz te 12 kg w ciazy, a zanosi sie ze raczej przekrocze limit z moim apetytem.
ja chyba dopiero na jesien kupie spodnie ciązowe, narazie za gorąco mi
Ja sie Beatko nie znam na tym, ale kurcze cos mi sie wydaje ze z firmami windykacyjnymi nie tak latwo bedzie wygrac kurde
kochana ni eprzesadzaj jesteś szczuplutka laseczka wszsytkie widziałyśmy fotkę a panieńskiegoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muzi to cieszę sie kochana że bedziesz mogła zacząc intensywne starania :*
p.s. Ciekawe ile głosów miała Fedrunia ? Fedruś Ty pewnie masz podgląd?Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Hej Lasencje
Wchodzę tylko na chwilkę-nie wiem kiedy Was nadrobie bo mam duze zaległości...
Wczoraj cały dzień pracowałam z mężem na budowie-najpierw sprzątałam wokół domku a potem układaliśmy styropian. Dziś robią nam wylewki.
Dziewczynki dziś mamy 5 rocznicę ślubuPrawie 4-latka w domu
I skończone można powiedzieć 20 tygodni ciąży. Dokładnie według ovu to będzie jutro 20 tyg. ale według ginki 20 tydzień skończyłam we wtorek.
No i domek wykańczamy powolutku.
UWAGA!!!! Robię próbę wstawienia linków do zdjęć mojego brzucha 20 tygodniowego. Mam nadzieje,ze sie powiedzie bo dopiero teraz zakładałam konto i robiłam zdjecia.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ec69ed607e21c76.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a24f38e1ec4d34d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd5e635877e3f838.html
Miłego dnia wszystkim życzę i w wolnej chwili postaram sie nadrobić choć troszke forumowe zaległości.
P.S. jesli któraś chce poznać płeć malenstwa wg wróżki Kopciuszka to napiszcie na priv.zbikowa, Kfjatus, mauysia, Blondi22, Rucia, Beata, Selena, kiti, sylwia1985, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:UWAGA!!!! Robię próbę wstawienia linków do zdjęć mojego brzucha 20 tygodniowego. Mam nadzieje,ze sie powiedzie bo dopiero teraz zakładałam konto i robiłam zdjecia
.
No Kopciuszku, nareszcie ujawniłaś swój brzuszekBardzo zgrabny! No i gratuluję półmetka
kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość