plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:To czekanie jest najgorsze...ja się chyba wykończe do tego czasu
Musisz znaleźć sobie jakiś fajny cel na sierpień, taki, który będzie możliwy do zrealizowania tylko, jeśli nie będziesz w ciąży - weekendowy wypad rowerowy (jakiś hardcore), gruba impreza w kobiecym gronie, gdzie martini leje się strumieniami. Wtedy masz fajny plan B jesli w tym cyklu się nie uda.zbikowa lubi tę wiadomość
-
Beatko szkoda ze ta betka nie wyszla
, ale faktycznie chociaz jest winowajca! ten cholernik progesteron! mam nadzieje ze to jedyny winny i w kolejnym cyklu juz na luteince lub dupku od owulacji bedzie lepiej :*
Mauysiu deobrze ze nie popuściłas pawika. Gratulejszon!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Musisz znaleźć sobie jakiś fajny cel na sierpień, taki, który będzie możliwy do zrealizowania tylko, jeśli nie będziesz w ciąży - weekendowy wypad rowerowy (jakiś hardcore), gruba impreza w kobiecym gronie, gdzie martini leje się strumieniami. Wtedy masz fajny plan B jesli w tym cyklu się nie uda.
Ten plan B mam na ten miesiąc -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!
Co tam u Was słychać? Ja na razie wciąż mało aktywna i jak już to na fb coś skrobne ale już niedługo idę na dłuuuuuuugi urlop więc się poprawięMiałam ostatnio badanie moczu- za wysokie PH, ciałka nabłonkowe obecne, kryształki-trochę za dużo, i jeszcze coś tam za dużo ale nie tak bardzo- zresztą dziś lub jutro idę do gina mu te wyniki przedstawić to dam znać
A no i powiedział kilka dni temu (musialam go odwiedzić z powodu silnych bóli po lewej stronie- zarówno od przodu jak i od strony pleców) że łóżysko jest za nisko ale mam się tym na razie nie przejmować bo to za wcześnie...to kiedy mogę się zacząć tym łożyskiem przejmować?Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Eeeeeeeeeeeee zazdroszczę
I pamietaj, przy mnie nie mówi się "jezioro" tylko "ścieki"
no w dzisiejszych czasach to rzeczywiście trudno o jezioro za to wszędzie ścieki...i tu jest plus braku umiejętności pływania i panicznego bania się wody -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:no w dzisiejszych czasach to rzeczywiście trudno o jezioro za to wszędzie ścieki...i tu jest plus braku umiejętności pływania i panicznego bania się wody
Nie nie nie, ja z zazdrości nie uznaję słownictwa wakacyjnego, i dziewczęta idą mi na rękę i nie używają słów powszechnie uważanych za relaksujące.Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość