plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że się wkradam na wątek, ale może Wy mi pomożecie? Czy uważacie, że ovufriend dobrze wyznaczył mi owulke? Wg niego dzisiaj jest mój 15dfl, zawsze mam 13dniową, dzisiaj test negatywny. Zastanawiam się czy aby do owulki nie doszło jednak 21dc? Co uważacie? Wariuje powoli
-
elizka ciezko stwierdzic bo akurat te najwazniejsze temperatury nie są mierzone codziennie, no i troche pozno zaczelaś mierzyc temperature.
Pozatym akurat 15dc mialas pozytywny test owulacyjny...
jesli jestes pewna ze twoja fl trwa 13 dni, to ja pewnie nie twoim miejscu poszlabym poprostu na test z krwi- bete.
A moze test wychodzi negatywny bo nie jestes w ciąży.
W kazdym badz razie powodzeniaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Witam
Nadaję z łóżka, obok mąż śpi, a ja nadrobilam zaległości ovu .
Zbiku, Ola super że się spotkałyście
Mauys czekamy na relację z urodzin
Buziaki i miłej niedzieli
witam siedzimy cię mój mąż też śpi obok,a ja już nadrobilam ...
Kfjatus, Kfjatus, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z Zakopanego
Zaraz idziemy do kościoła, pomodlę się za nas wszystkie. A potem w planie Gubałówka
Krótka relacja z wizyty u gina pod moim wykresem (dawno to było, ale nie zdałam relacji więc się poprawiam).
Miłej niedzieli dziewczyny!!!!
Buziaki :****Rucia, Kaja, Beata, zbikowa, AGA 30, Fedra, Ilona, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
przepraszam że nie napisałam Wam wczoraj smsków
poprosiłam Muzi żeby wyjasniła
co odemnie chciałabym dodać jestem skołowana...bo skad takie wysokie tempki skoro niby ovu nie było?
o ile nie jestem zbytnio rozczarowana ta betą to ten progesteron mnie normalnie zdenerwował
dzieki za wsparcie napewno wspomnę o tym lekarzowi ale u mnie progesteron nie jest głównym problemem, bo jak pamiętacie ja zawsze miałam bardzo wysoki
pierwszy raz w życiu wyszedł mi tak niski i to w cyklu gdzie byłam zupełnie spokojna o to że sie udało...
no nic czy mam plan działania? kompletnie nie... teraz wiem że moje obserwacje są kompletnie bez sensu...
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBecia, mi kiedyś Libra zwróciła uwagę, że jeżeli ma się takie zęby na wykresie to właśnie może to być problem progesteronu. Może idź do lekarza, porozmawiaj z Nim, niech ci przepiszę luteinę albo dupka. Może masz jakieś skaczący progesteron. Nie znam się dokładnie na tym. Poczytaj. Temperatury w fazie lutealnej masz jak góry i doliny.
-
Ruciu no może i fakt zdarzały sie ostatnio bardzo skoczne fl u mnie ale z reguły było ok jednostajnie i progesteron powyżej 20
a jeszcze tak mysle bo skoro progesteron nie jest podobno nigdy jednostajny tylko ma wystrzały* to może dlatego tak niski bo był spadek dzień wcześniej? czy możliwe że tylko na chwile spadł?
hmm próbuję sie wkrecać?
no jakoś ciezko mi uwierzyć że ovulki mogło nie być
do lekarza idę w piatek narazie czekam na@ choć nie ukrywam że nadal czuje spokój i po tym co dzis wyczytałam w necie moja nadzieja nadal nie umarła
a-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Rućka - Ola nadawała ze SWOJEGO łóżka gdy ja już spałam koło swojego towarzysza życia. chociaż przyznam że przy którymś z kolei kieliszku wina (nie była to kadarka z lidla zarkętką) przeszedł nam po głowie pomysł żeby zostać idealną parą. Szybko poległ
Rucia, Fedra, Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny