plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie rachunek, oj będzie...chyba, że już Mauysi uruchomili pakiecik
Dzień dobry...wpadłam jednak na chwilę...Wolałabym na dłużej ale zamierzam zrobić sobie plan na najbliższe dwa tygodnie...Olka, Zbikulka- super fotki
No i złapały mnie mdłości...czy to normalne podczas @. bo nigdy tak nie miałam...coraz to czegoś nowego się uczę. Buzi i spadam, bo mnie aż wewnętrznie trzęsie a szkoda byłoby "zaspawać" klawiaturę a do toalety ok.12 metrów-daleeeeeeeeeeko, by donieść pawika...Miłego dnia....Mauysiu no to rumianeczek i szałwieczkaBeata, mauysia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki
w środe godzina 18
mam usg prenatalane
m zachwycony bo idzie ze mną
troche nas cena przeraziła..no ale za sprzęt najlepszej jakości trzeba zapłacić..
Ola_czeka, a-koczek, jeju, Kfjatus, Beata, mauysia, Rucia, plemniczka, AGA 30, Ilona, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł
Wiesia, Żbik - jakie wy seksi jesteście lachonyPies też niczego sobie
Mayuś - Jak nic maż musi cię rozgrzać, wtedy choroba przejdzie całkowicieNo i super, że impreza się udała
Leoś pewnie wniebowzięty, że miał tak długo gości
Kfjatus - fajnie, ze weekend udanyNasz też niczego sobie. Mężu zabrał Nas wczoraj w końcu na mega lody, a później jak zwykle przez przypadek trafiliśmy do teściów na obiad.
Moja waga rośnie - w ciągu tygodnia ponad kilogram. Ważę już 54,7 kg ! Musiałam się wbić w ciązowe drechyAle jazda
Ola_czeka, Selena, jeju, Kfjatus, Beata, mauysia, Shagga_80, zbikowa, plemniczka, Ilona, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:heloł
Wiesia, Żbik - jakie wy seksi jesteście lachonyPies też niczego sobie
Mayuś - Jak nic maż musi cię rozgrzać, wtedy choroba przejdzie całkowicieNo i super, że impreza się udała
Leoś pewnie wniebowzięty, że miał tak długo gości
Kfjatus - fajnie, ze weekend udanyNasz też niczego sobie. Mężu zabrał Nas wczoraj w końcu na mega lody, a później jak zwykle przez przypadek trafiliśmy do teściów na obiad.
Moja waga rośnie - w ciągu tygodnia ponad kilogram. Ważę już 54,7 kg ! Musiałam się wbić w ciązowe drechyAle jazda
Fiu fiu Rucia uczy się pisać zbiorówki!Fedra lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Moja siostra była na usg prenatalnym w 14 tyg i juz wie co bedzie miała. troche sie zdziwiłam że taks zybko można określic płec
ale jak widać po naszej Ruci
pomyłki sie zdarzają..moja siostra wiedziała juz w 13 tc ze będzie chłopak:) to może i ja sie dowiem
Beata, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fiu fiu Rucia uczy się pisać zbiorówki!
Miała ćwiczyć pamięćCiekawe ile notatek naskrobała
(chyba,że dalej stuka ołówkiem, bo mąż tej taśmy z łapek jeszcze nie odkleił)
mauysia, Ola_czeka, Selena, Beata, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Dziewczynki
w środe godzina 18
mam usg prenatalane
m zachwycony bo idzie ze mną
troche nas cena przeraziła..no ale za sprzęt najlepszej jakości trzeba zapłacić..
Selena lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Moja waga rośnie - w ciągu tygodnia ponad kilogram. Ważę już 54,7 kg ! Musiałam się wbić w ciązowe drechy
Ale jazda
ŻAAAART!!!!!! Karm karm karmRucia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Moja siostra była na usg prenatalnym w 14 tyg i juz wie co bedzie miała. troche sie zdziwiłam że taks zybko można określic płec
Koczku ja niby też wiedziałamA w 20 tygodniu wyszła kinder niespodzianka z jajami
Kfjatus, Beata, mauysia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
widze że weekend wiekszości minął przyjemnie
Zbiku OLu ale wy śliczne
Mayuś fajnie że spontanicznie wszystko dograłaś, ps. do lekarza biegiem
prZepraszam zapomniałam komu jeszcze miałam cos napisać?
pustak w głowie, dzieki dziewczyny napewno zajmę sie tym progesteronem choć dziwi mnie on strasznie bo pierwszy raz wyszedł tak niski
i przyznam Wam sie do czegoś że cały czas wierzyłam, byłam pewna że na betę było po prostu za wcześnie, a progesteron po prostu sie waha i po przewertowaniu netu widziałam że dziewczyny miały progesteron nawet w okolicach 2 w ciąży!!! wiec moja nadzieja tak naprawdę UMARŁA DOPIERO PO DZISIEJSZEJ TEMPCE KTÓRA NIE POZOSTAWIŁA MI JUŻ ZADNYCH ZŁUDZEŃmauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny