plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Hej dziewczęta
Zbiku, Ola super foty
Mauysiu fajnie ze urodzinowa imprezke sie udała.
Zdrowka dla Ciebie i Schaggi
Rucia ślicznie wygladasz
Ja juz po badaniach, z malenstwem wszystko dobrze. Pytałam sie o płeć i gin powiedział, ze jeszcze wyraźnie nie widać, ale na jego oko to będzie dziewczynkaPotwierdzić moze po 16 tyg., a juz najlepiej po 20 tyg. Jak narazie cora
no i zobaczymy czy sie płeć potwierdzi
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej Plemniczko :)no masz racje
dam ile trzeba byle sie upewnic ze z dzidzia ok
Kochana mnie tak boli już jakiś czas...zwłaszca pośladki..a ostatnio to mnie tak prawy bolał ze aż chodzić nie mogłam:( teraz jest lepieja najgorzej boli po odpoczynku jak wstaje...z tego co wyczytalam w necie to takie bóle sa normalne..a nasilają sie w III trymestrze...
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie dziewuchy ! Superancko że z dzieciuchami wszystko dobrze
Ilonko, nie wierz lekarzowi jak Ci w 13 tygodniu mówi , że to dziewczynka
Nie napalaj się kochana, poczekaj sobie do 20 tygodnia
Wszystko się wyjaśni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 10:48
Kfjatus, Ilona, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie zauważyłam tego
Dobre!
No bo "u" jest tuż obok "i". Teraz tylko pozostaje kwestia kiedy komuś omsknie się palec w drugą stronę i nazwie Żbika "Zbokiem".
Nie masz pojęcia ile razy kasowałam już i edytowałam wpisy ze "Zbokiem"zbikowa, Rucia, Kfjatus, Ilona, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Ruciu lepiej ze zabka niz jakas mysz czy szczurek
Ilonko cieszysz sie ze córka? pewnie po cichu liczylas na synka?
Powiem tak, ze miałabym wtedy juz spokój, bo M powiedział, ze dopóki syna nie splodzi nie da mi spokoju
Z drugiej strony Wiki bardzo sie cieszy, ze będzie miała siostrzyczkę
Najważniejsze, ze badania wyszły. Dobrze, liczyliśmy paluszki, sluchalismy serduszka, ach to było przeżycie
Cieszę sie z corci, następny będzie synzbikowa, plemniczka, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, Shagga_80, mauysia, Blondi22, Sandraa, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rutka dumasz z prędkością światła
Żaby skaczą- może nie ciśnienie Ci skoczyło, tylko mała zielona rechotka!
Tak myślałam, że to chodzi o żabę ale wolałam się upewnićWcale nie kryję się z tym, że do mnie trzeba mówić prosto jak do krowy
Żaba mi nie skoczyła, wskoczyła owszem, a teraz pływa w oczkuBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic...trzeba brać się do roboty...Rutka zdążyła posprzątać...a u nas syf jak nie wiem...kuchnia prosi się o posprzątanie, łóżko nie złożone, pościel nie wyniesiona no i my nadal w piżamach...ale za to przy komputerach
Nie wiem,czy dobrze ale dziecko moje odkryło właśnie w sobie zamiłowanie do gier komputerowych
Miłego dnia życzę...do lekarza odechciało mi się iść...sama słyszę,że nie mam zmian na oskrzelach...zobaczymy,może ten syropek sam pomoże.Fedra, Beata lubią tę wiadomość