plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Muzi superancko z tą pracą !
Bardzo się cieszę
Moja mama pracuje w gastronomii jako szef kuchni
Zawsze do domu przynosi jakieś pyszności.
Ostatnio placki z rabarbarem, pierogi z wiśniami ... tylko dzwoni i się chwali co dobrego mają do jedzenia a ja cały czas tylko kotlety i kotlety
a moja mama pracuje w przedszkolu i tez codziennie przynosi jedzenie
:P
Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:a teraz z innej beczki kupiłam ostanio w aptece dla córki plaster opatrunkowy z jakimsi tam obrazkami z bajek. po odklejeniu go został jej slad cos w stylu wypalonej skóry dodam iz miłą go może z 1 min na sobie. postanowiłam sprawdzic na sobie zeby wykluczyc uczulenie ( choc to nie wygląąło jak uczulenie) i umnie podobna sytaucja. zastanawiam sie gdzie to mozna zgłosci ze cos takiego sie dzieje
Można na infolinię, przeważnie na opakowaniu podają. Choć jak znam życie, lepiej od razu uderzać gdzieś indziej, bo na infoliniach dorabiają studenci, których zadaniem jest spławianie konsumentów. Mo0żna pisać na przykład na Alert z Gazecie.pl. -
Te frykasy co tam robią, moi chłopcy tego nie ruszą...wreszcie jakaś nadzieja, i jak zwykle M. dalej ma super, bo do 15-tej raczej zdążę obiad zrobić...ech...ten to ma ze mną dobrze...ważne, że do pracy mam góra 15 minut drogi pieszo.
Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o to superIlona wrote:Hej dziewczęta

Zbiku, Ola super foty
Mauysiu fajnie ze urodzinowa imprezke sie udała.
Zdrowka dla Ciebie i Schaggi
Rucia ślicznie wygladasz
Ja juz po badaniach, z malenstwem wszystko dobrze. Pytałam sie o płeć i gin powiedział, ze jeszcze wyraźnie nie widać, ale na jego oko to będzie dziewczynka
Potwierdzić moze po 16 tyg., a juz najlepiej po 20 tyg. Jak narazie cora 
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]
wow aż sprawdzę