X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Żbiku, nic jej nie powiem, tylko Tobie w tajemnicy, że u Ciebie też nie było bałaganu. Jak wracam o 19 to sprzątanie nie jest czynnością, która specjalnie kusi, a że niedziela to jedyny wolny dzień - też wtedy tego nie robię. I ostatnio miałam taki bałagan, że nie było żadnej płaskiej powierzchni na której można by było usiąść ani takiej, na której można by było pokroić chleb. A od chodzenia boso po podłodze brudziły się nogi.
    Co wy wiecie o burdelu?!

Olu możemy podać sobie ręce u mnie wystrczy przejść boso od przedpokoju na balkon i na nogach robi się mięciutka warstwa futra mojej Czekolady niestety choć zamiatam podłogę dwa razy dziennie nie ma to zbytnio sensu jego sierść jest wszędobylna...
    pomijam fakt ze jeszcze po imprezie nie sprzątnęłam do końca więc co wy wiecie o burdelu :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Co wy wiecie o burdelu?!
    Ola, a może nam pokażesz? Wrzucisz wieczorkiem foto z cylku "pokażę światu, jak wygląda bałagan" :P
    Szczerze, to myślę, że Ty też przesadzasz, a stopy się mniej brudzą, jak się chodzi w kapciach :P

Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    a poczułaś z czym jedliśmy te naleśniczki :) ?

Ewidentnie czułam dżem. Chyba truskawkowy, ale ręki nie dam.

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rutka Ty czyściochu!!! :P To, że przyszedł wózek i musiałaś go wyjąć z kartonów, nie znaczy, że masz w domu bałagan :P

Tak na prawdę to wszystko wina mojego meżą. On stoi nade mną z patelnią i bije mnie, gdy nie posprzątam. :P

Powiedzcie mi co ja mam robić, jak całe dnie siedzę w domu? 8) Dobrze, ze jeszcze nie przyszło mi do głowy, żeby szczoteczką do zębów szorować podłogi :)

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małysz, kiedy się widzimy? Właśnie zjadam ostatnia zupę Twojego wyrobu.
    Życie bez Złotego Kurczaka... Co to za życie...

Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale dlaczego biedaczka?
    Wg mnie to nie ma co tu myśleć w tych kategoriach...

Ej Małysz, już nie bądźmy świętsze od papieża. Wg mnie normalna sprawa, że chciała się doczekać córy i żałuje że jej się nie udało. Nie każdy marzy o córce, ale jeśli tak jest, nie można się dziwić, że jest zawiedziony.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ewidentnie czułam dżem. Chyba truskawkowy, ale ręki nie dam.
    Źle czułaś!
    Dżem, of kors...ale wiśniowy! Tylko taki jadamy :D (ewentualnie porzeczkowy)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ci sie nudzi siedzenie w domu i nie masz co juz w nim sprzatac to zapraszam do mnie
    Rucia wrote:
    Tak na prawdę to wszystko wina mojego meżą. On stoi nade mną z patelnią i bije mnie, gdy nie posprzątam. :P

Powiedzcie mi co ja mam robić, jak całe dnie siedzę w domu? 8) Dobrze, ze jeszcze nie przyszło mi do głowy, żeby szczoteczką do zębów szorować podłogi :)

Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ola, a może nam pokażesz? Wrzucisz wieczorkiem foto z cylku "pokażę światu, jak wygląda bałagan" :P
    Szczerze, to myślę, że Ty też przesadzasz, a stopy się mniej brudzą, jak się chodzi w kapciach :P

Już posprzątaliśmy w zeszłym tygodniu, więc zdjęć nie będzie.

Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Żbiku, nic jej nie powiem, tylko Tobie w tajemnicy, że u Ciebie też nie było bałaganu. Jak wracam o 19 to sprzątanie nie jest czynnością, która specjalnie kusi, a że niedziela to jedyny wolny dzień - też wtedy tego nie robię. I ostatnio miałam taki bałagan, że nie było żadnej płaskiej powierzchni na której można by było usiąść ani takiej, na której można by było pokroić chleb. A od chodzenia boso po podłodze brudziły się nogi.
    Co wy wiecie o burdelu?!
    Bałagan bałaganem, a co z kwestią mycia kuchenki, kabiny prysznicowej, ścierania kurzu itp... Ja się lepiej nie odzywam. Wracam do mojej tarty szpinakowej :P

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do płci...wiecie co? Kiedyś kumpela wrzuciła Fb demota o takiej treści (mniej więcej) - jak masz syna to pilnujesz tylko Jego..a jak córkę to pilnujesz całego osiedla :D
    I ja ostatnio wciąż się tą myślą pocieszam...jak np jadę autobusem i widze dzisiejszą młodzież....jakkolwiek to nie brzmi :)
    Ostatnio na festynie idziemy z M i Kubą i mija nas laska...szpile kilkunastocentymetrowe spódniczka mini skórzana (rozkloszowana) i nagle wiaterek zawiał i cała ta mini w górę, ukazując skąpe stringi i całkiem niezłe pośladki...oboje to zauważyliśmy (Ona chyba nawet nie :) )i ja tylko skwitowałam - dobrze,że będziemy mieć dwóch synów :D
    Wybaczcie matki Córek...ale kiedyś to moi synowe będą oglądali się za Waszymi córkami :D

Kfjatus, a-koczek, Fedra, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Już posprzątaliśmy w zeszłym tygodniu, więc zdjęć nie będzie.
    wiedziałam, że ściemniasz :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Bałagan bałaganem, a co z kwestią mycia kuchenki, kabiny prysznicowej, ścierania kurzu itp... Ja się lepiej nie odzywam. Wracam do mojej tarty szpinakowej :P

Odwieczny problem - jaka jest różnica między "bałaganem" a "brudem". Miewam do czynienia z obiema formami zapuszczenia.

Znałam osobę, która twierdziła, że prawdziwy porządek w domu poznasz otwierając szafkę z koszem na śmieci. Jeśli drzwiczki i dno szafki są brudne - znaczy że masz do czynienia z syfiarą.

Od tej pory dbam tylko o śmietnik.

a-koczek, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

O właśnie tu jestem usprawiedliwiona ! Mikrofalę umyłam ostatnio gdy już nie dało się jej otworzyć. Z Fredzią rozmawiałam o czyszczeniu kuchenki chyba dobrze ponad miesiąc temu i co? Dalej syf, i to taki, że jak robimy zapiekanki, to okno trzeba otworzyć bo się dymi :P
    Wole odkurzyć i umyć podłogi, niż szorować jakieś zaschnięty tłuszcz.

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej Małysz, już nie bądźmy świętsze od papieża. Wg mnie normalna sprawa, że chciała się doczekać córy i żałuje że jej się nie udało. Nie każdy marzy o córce, ale jeśli tak jest, nie można się dziwić, że jest zawiedziony.
    Mi tam się nie podoba takie podejście, po prostu głupio by mi było wobec dziecka - że kiedyś chciałam żeby było dziewczynką, a tu niestety chłopiec, co okupiłam godzinami płaczu. Nie mówię, że odbiłoby się to traumą na dziecku, ale samej przed sobą byłoby mi źle.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    wiedziałam, że ściemniasz :P

Nie ściemniałam, od razu pisałam w czasie przeszłym.

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagy ja to mam taką cichą nadzieję że moja córka to rozum po mamusi odziedziczyła i taniej zdziry nie bedize z siebie robic mimo iz jej kolezanki takie beda
    Shagga_80 wrote:
    A co do płci...wiecie co? Kiedyś kumpela wrzuciła Fb demota o takiej treści (mniej więcej) - jak masz syna to pilnujesz tylko Jego..a jak córkę to pilnujesz całego osiedla :D
    I ja ostatnio wciąż się tą myślą pocieszam...jak np jadę autobusem i widze dzisiejszą młodzież....jakkolwiek to nie brzmi :)
    Ostatnio na festynie idziemy z M i Kubą i mija nas laska...szpile kilkunastocentymetrowe spódniczka mini skórzana (rozkloszowana) i nagle wiaterek zawiał i cała ta mini w górę, ukazując skąpe stringi i całkiem niezłe pośladki...oboje to zauważyliśmy (Ona chyba nawet nie :) )i ja tylko skwitowałam - dobrze,że będziemy mieć dwóch synów :D
    Wybaczcie matki Córek...ale kiedyś to moi synowe będą oglądali się za Waszymi córkami :D

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mi tam się nie podoba takie podejście, po prostu głupio by mi było wobec dziecka - że kiedyś chciałam żeby było dziewczynką, a tu niestety chłopiec, co okupiłam godzinami płaczu. Nie mówię, że odbiłoby się to traumą na dziecku, ale samej przed sobą byłoby mi źle.

Przyznam się Wam, że na początku byłam lekko zawiedzona faktem, że urodzę Syna. Ale teraz? Nie wyobrażam sobie mieć drugą córkę :)

Jest tylko jedno ALE ! Jak mi będzie chodził w rurkach, i nosił takie dziwolągowe fryzury, to go z domu wyrzucę. Daj Boże żeby nasze dzieci nie były takie spaczone jak ta dzisiejsza porypana młodzież. o.O

mauysia, Blondi22, Fedra, Muska, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Uwielbiam skrajności :) Zaraz godziny płaczu.

mauysia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie ściemniałam, od razu pisałam w czasie przeszłym.
    no spoko, niech Ci będzie :P
    Ale obiecaj, że jak znów zapuścisz tak mieszkanie to mi pokażesz foto :P :D

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3553 3554 3555 3556 3557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ