plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:tzn na kilka dni przed zaczęło mi nieco zależeć by to była córka...a bo tak czasem myślałam sobie - M ma z Kim w piłkę pograć, powariować itd to i mnie przydałaby się istotka do tylko babskich zajęć...
Prócz tego, że moja córka od niechcecnia pojedzie gdzieś ze mną, na to chwilę obecną nic ze mną nie robiAle jak tatuś jej zaproponuje przejażdżkę to leci jak na skrzydłach! Jak była miejsza, to owszem byłyśmy nierozłączne. Ale teraz? Ona ma tatusia a ja mam mojego Geja.
a-koczek, Kfjatus, Selena, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Podkreślam, że mi nie chodzi o to, że mamy czują lekkie rozczarowanie, tylko że mówi się o nich "biedaczki", albo same się za takie uznają.
Jak wiadomo, są znacznie gorsze "biedy".
Boszsz jestem pewna, że nasza forumowa koleżanka nie pisała "biedaczka" o kobiecie, która będzie miała 4 syna w rozumieniu, że chce przeprowadzić na jej rzecz kwestę i modlić się w jej sprawie do Matki Boskiej. "Biedaczka" padło przypuszczam w tym samym znaczeniu, w jakim mówi się: "Biedaczka, poplamiła nową sukienkę!" choć tak naprawdę nie mamy ochoty przytulić tej biedaczki i płakac z nią nad tą plamą.Shagga_80, plemniczka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia, wózek super ekstra!
Bardzo mi się podobaZakochałam się
:D:D:D
ps
Cześć dziewczynki!
Ja tak z doskoku jak to ostatnio, także tak sobie tu wpadam i zarqaz wypadam i tak w kółko...Shagga_80, Rucia, Fedra, Kfjatus, mauysia, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
od Ovu Guru za pamiętnik dostanę ksiażkę tytułu nie pamiętam ale to coś o ciążach chyba i tak sobie pomyślałam że jak ją przeczytam wyślę ją do libry a jak Ona przeczyta wyśle kolejnej dziewczynie z Naszej paczki każda doda w tej ksiażce jakiś wpis a potem chciałabym żeby ta książka jak już wszystkie ja przeczytają i się wpiszą wróciła do mnie...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :*Rucia, mauysia, Shagga_80, a-koczek, plemniczka, Kfjatus, Muska, Ola_czeka, Blondi22, jeju, sylwia1985, zbikowa, AGA 30, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
od Ovu Guru za pamiętnik dostanę ksiażkę tytułu nie pamiętam ale to coś o ciążach chyba i tak sobie pomyślałam że jak ją przeczytam wyślę ją do libry a jak Ona przeczyta wyśle kolejnej dziewczynie z Naszej paczki każda doda w tej ksiażce jakiś wpis a potem chciałabym żeby ta książka jak już wszystkie ja przeczytają i się wpiszą wróciła do mnie...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :*Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:http://www.youtube.com/watch?v=YxRuUTN1T44
Olcia pamiętasz może tą piosenke
ojej kolonie mi się przypomniały i taniec z chłopakiem za którym uganiałam się przez dwa dni o matko aż mam ciarki na plecachRucia, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :*
Baaaaaaaaaardzo miło z Twojej strony
PS. Miałam iść na rosół? Stygnie a ja odkleić się nie mogę od lapkaFedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a ja zmienie temat i to ważne jest więc słuchać...
to będzie takie dopełnienie tej "wygranej" bo tak naprawde to wy jesteście moją nagrodą :*
To ja dorzucę Kadarkę z Lidla koniecznie z nakrętką i będziecie sobie odlewały po lampemoże starczy dla każdej
Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Ola_czeka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość