plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:a na piosenkach tego typu się wychowałam
http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYgFedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem z powrotem
Zimny rosół jest słaby
Chociaż Kuba po pierwszej łyżce powiedział "mmmmmmmniam" On to jest dziwny
Rutka fotki!!!!!!! I o relację poprosimy, czy na żywo też ładnie się prezentują?
A jak już mowa o starociach (piosenkach) to ja do dziś mam motyle w brzuchu jak ją słyszę....swego czasu kojarzyła mi się super przystojnym kuzynem kolegi z klasy
https://www.youtube.com/watch?v=pFD9lW9PGM4
Tak na marginesie to nigdy dotąd teledysku nie widziałamFedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
JA TEGO TO OSTATNIO CIAGLE W AUCIE SLUCHAMShagga_80 wrote:Jestem z powrotem
Zimny rosół jest słaby
Rutka fotki!!!!!!! I o relację poprosimy, czy na żywo też ładnie się prezentują?
A jak już mowa o starociach (piosenkach) to ja do dziś mam motyle w brzuchu jak ją słyszę....swego czasu kojarzyła mi się super przystojnym kuzynem kolegi z klasy
Tak na marginesie to nigdy dotąd teledysku nie widziałamShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Jestem z powrotem
Zimny rosół jest słaby
Tak na marginesie to nigdy dotąd teledysku nie widziałam
Kochana ja nie wiem co ta nuta ma w sobie ale jest zadżebista, ryczałam przy niej jak miałam złamane serce...Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic...fajnie się siedzi,ale kuchnia sama się nie posprząta
No i jeszcze obiecałam Młodemu,że wyjdziemy wreszcie na dwór,jak ja uwinę się z robotą, to mogłabym zabrać się chociaż
A potem czeka mnie robota dla Szefa...
Bez odbioru!
PS. Rutka fajnie,że ciuszki są rzeczywiście ślicznieFedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mój gust muzyczny właściwie ukształtowali bracia (mam dwóch starszych), więc ja nie zaczynałam od Kazika, Piersi, Myslovitz, Kobranocki,Dżemu, Linkin Parku, Nirvany... itp.itd. Czasem wracałam od sąsiadek z jakimś hitem Boysów lub spice girls czy plakatem n sync, ale jakoś szału nie było i wielkiego zainteresowania taką muzyką...
zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia, ciuszki tez boskie!!!!
Normalnie wyjdę z pracy z maślanym, rozkochanym wzrokiem
A tak w ogóle to już wychodzę, wybieram sobie nadgodziny i ruszam na miasto, a potem z moim lubym na kajaki popływać po Odrze
papatki i miłego wieczorku wszystkim!
:*
Kfjatus, Fedra, Rucia, mauysia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Rucia, ciuszki tez boskie!!!!
Normalnie wyjdę z pracy z maślanym, rozkochanym wzrokiem
A tak w ogóle to już wychodzę, wybieram sobie nadgodziny i ruszam na miasto, a potem z moim lubym na kajaki popływać po Odrze
papatki i miłego wieczorku wszystkim!
:*
Czad!
Normalnie z tym obrazem zasnę dzisiaj chybaFedra, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:No właśnie nie ma tych pomarańczowych spodenek
Nie będę robiła afery ale trochę szkoda.
może napisz do niej może zapomniała spakować jakby nie było duzo jest tych rzeczy a policzyłas czy jest 100 szt tak jak było napisane no i ciekawa jestem czy skarpetki liczone są jako jedna para czy jako 2 sztKfjatus lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
czesc dziewczyny zdaje wam relacje z wizyty u gina
Pecherzyk pekl yupi !!! tempka idzie w gore sluzu duzo wiec gin stwierdzil ze wszystko jest na dobrej drodze. Teraz mam brac luteine przez dwa tygodnie a po dwoch tygodniach zrobic test - jak bedzie negatywny to odstawic lutke i powinnam wowczas dostac miesiaczke . Jesli dostane @ to wchodzimy z clo od 2-6 dc zeby przyspieszyc owulke i zglosic sie do niego w polowie cyklu na podanie zastrzyku. Tak w skrocie... Gin mowil ze temperatura bardzo duzo mowi. Niskie tempki zgadzaly sie z testami owu wychodzacymi przez 3 dni pozytywnie a wczoraj test owu negatywny no i tempka wzrasta od wczoraj
Trzymajcie kciuki .... Gin powiedzial ze clo dziala .... i ze jest dobrej mysli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 15:14
Kfjatus, Fedra, Ola_czeka, Blondi22, Rucia, plemniczka, mauysia, zbikowa, a-koczek, kopciuszek126, kiti, Selena, Shagga_80, AGA 30, Muska, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość