X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka też poprosimy foty ciuszków bardziej szczegółowe, w innym zabałaganionym pokoju :P

Fedra, Ola_czeka, Shagga_80, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a na piosenkach tego typu się wychowałam

http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg
    ufff... chociaż to znam z młodości, już myślałam, że ja całkiem jakaś od czapy jestem, bo niektórych Waszych hitów wcale nie znam :P

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z powrotem :D Zimny rosół jest słaby :/ Chociaż Kuba po pierwszej łyżce powiedział "mmmmmmmniam" On to jest dziwny :/

Rutka fotki!!!!!!! I o relację poprosimy, czy na żywo też ładnie się prezentują?

A jak już mowa o starociach (piosenkach) to ja do dziś mam motyle w brzuchu jak ją słyszę....swego czasu kojarzyła mi się super przystojnym kuzynem kolegi z klasy :D
    https://www.youtube.com/watch?v=pFD9lW9PGM4

Tak na marginesie to nigdy dotąd teledysku nie widziałam :/

Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA TEGO TO OSTATNIO CIAGLE W AUCIE SLUCHAM
    Shagga_80 wrote:
    Jestem z powrotem :D Zimny rosół jest słaby :/ Chociaż Kuba po pierwszej łyżce powiedział "mmmmmmmniam" On to jest dziwny :/

Rutka fotki!!!!!!! I o relację poprosimy, czy na żywo też ładnie się prezentują?

A jak już mowa o starociach (piosenkach) to ja do dziś mam motyle w brzuchu jak ją słyszę....swego czasu kojarzyła mi się super przystojnym kuzynem kolegi z klasy :D

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są piękne, cudowne, niezniszczone ! <3 Trochę mi to zajmie zanim je wszystkie zobaczę bo jest ich cała masa ! Spróbuję policzyć !

yffs.jpg

qc2g.jpg

Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, jeju, Kfjatus, Muska, Blondi22, zbikowa, kopciuszek126, kiti, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Kochana ja nie wiem co ta nuta ma w sobie ale jest zadżebista, ryczałam przy niej jak miałam złamane serce...

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...fajnie się siedzi,ale kuchnia sama się nie posprząta :/
    No i jeszcze obiecałam Młodemu,że wyjdziemy wreszcie na dwór,jak ja uwinę się z robotą, to mogłabym zabrać się chociaż :/
    A potem czeka mnie robota dla Szefa...

Bez odbioru!

PS. Rutka fajnie,że ciuszki są rzeczywiście ślicznie :)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gust muzyczny właściwie ukształtowali bracia (mam dwóch starszych), więc ja nie zaczynałam od Kazika, Piersi, Myslovitz, Kobranocki,Dżemu, Linkin Parku, Nirvany... itp.itd. Czasem wracałam od sąsiadek z jakimś hitem Boysów lub spice girls czy plakatem n sync, ale jakoś szału nie było i wielkiego zainteresowania taką muzyką...

zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka a jak moje pomarańczowe spodeniachy? :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, ciuszki tez boskie!!!!
    Normalnie wyjdę z pracy z maślanym, rozkochanym wzrokiem ;)
    A tak w ogóle to już wychodzę, wybieram sobie nadgodziny i ruszam na miasto, a potem z moim lubym na kajaki popływać po Odrze :D
    papatki i miłego wieczorku wszystkim!
    :*

Kfjatus, Fedra, Rucia, mauysia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rutka a jak moje pomarańczowe spodeniachy? :P

własnie tez próbowałam je wychaczyć na fotce ale Rutka chyba musi oddzielną fotkę machnąć ;)

Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Rucia, ciuszki tez boskie!!!!
    Normalnie wyjdę z pracy z maślanym, rozkochanym wzrokiem ;)
    A tak w ogóle to już wychodzę, wybieram sobie nadgodziny i ruszam na miasto, a potem z moim lubym na kajaki popływać po Odrze :D
    papatki i miłego wieczorku wszystkim!
    :*
    A ta kurteczka i ten "kożuszek polarowy" ulala...
    Czad!
    Normalnie z tym obrazem zasnę dzisiaj chyba :)

Fedra, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooow Muska, ile atrakcji na jeden dzień: zakupy, kajaki, widzę, że niezły relaks się szykuje :)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u Rutki Mąż wróci do domu, to niemowlaka będzie szukał, tyle gadżetów dla dziecka w salonie :P

Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia sliczne te ubranka i duuuuuuuuzo ich ;)

Rucia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    t26m.jpg

Blondi22, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, a-koczek, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Muska, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie ma tych pomarańczowych spodenek :( Nie będę robiła afery ale trochę szkoda.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No właśnie nie ma tych pomarańczowych spodenek :( Nie będę robiła afery ale trochę szkoda.

może napisz do niej może zapomniała spakować jakby nie było duzo jest tych rzeczy a policzyłas czy jest 100 szt tak jak było napisane no i ciekawa jestem czy skarpetki liczone są jako jedna para czy jako 2 szt ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny zdaje wam relacje z wizyty u gina

Pecherzyk pekl yupi !!! tempka idzie w gore sluzu duzo wiec gin stwierdzil ze wszystko jest na dobrej drodze. Teraz mam brac luteine przez dwa tygodnie a po dwoch tygodniach zrobic test - jak bedzie negatywny to odstawic lutke i powinnam wowczas dostac miesiaczke . Jesli dostane @ to wchodzimy z clo od 2-6 dc zeby przyspieszyc owulke i zglosic sie do niego w polowie cyklu na podanie zastrzyku. Tak w skrocie... Gin mowil ze temperatura bardzo duzo mowi. Niskie tempki zgadzaly sie z testami owu wychodzacymi przez 3 dni pozytywnie a wczoraj test owu negatywny no i tempka wzrasta od wczoraj :)
    Trzymajcie kciuki .... Gin powiedzial ze clo dziala .... i ze jest dobrej mysli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 15:14

Kfjatus, Fedra, Ola_czeka, Blondi22, Rucia, plemniczka, mauysia, zbikowa, a-koczek, kopciuszek126, kiti, Selena, Shagga_80, AGA 30, Muska, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.........

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3557 3558 3559 3560 3561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ