plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas upal. Wróciłam ze ścieków i leże w łóżku, 15 no moze 20 minut sobie poleze
Rucia piękny wózek, ubranka i salon
Sylwia super, ze coś sie zaczyna u Ciebie w koncu układać
Kopciuszku fajny masz brzuszek i facetów, ale przystojniaki
Fedrus ekstra pomysł z ta książka
Jeju gratuluje pracy
Co do płci to ja wam napisze, ze mi to jest naprawdę obojętne, oby przyszło na świat w zdrowiu i zdrowo sie chowalo. Cieszę sie, ze w ciaze zaszlam tak sie o nią staraliśmy
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 20:34
Blondi22, Ola_czeka, Selena, Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny. U mnie wszystko ok, dziecko rosnie, serduszko ladnie bije. Podskakiwało sobie na paluszkach w góre, jak skoczek.
Beciu ja tez jestem ciekawa cos dojrzała.
Kopciuszku dzieki za info, no lekarz tez powiedzial ze to moze byc przez przemieszczające sie narzady, ze moze cos uciskac, albo powiekszająca sie macica..Muska, Shagga_80, Selena, mauysia, zbikowa, Fedra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Rucia, Kaja, kiti, Ola_czeka, AGA 30, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej dziewczyny. U mnie wszystko ok, dziecko rosnie, serduszko ladnie bije. Podskakiwało sobie na paluszkach w góre, jak skoczek.
to supera Gin podniósł szlaban na bzynkanko? M. szczęśliwy? :>
plemniczka, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Beata dawaj test do oblukania
Rucia, olej spodenki. Reszta jest bombowa! Przejrzałam wszystkie fotki na allegro, jest git majonez. Może zamiast tych spodenek dostałaś właśnie inne ekstra spodenki. Ja na samym początku myślałam, że Ty dużo zapłaciłaś, ale nie wiedziałam do teraz ile tego jest!
Bomba!!!
To ja już wiem gdzie w przyszłości ubranek szukać. W sumie nawet logiczne, ale jakoś do mnie wcześniej nie dotarło.
Ale mi się to wszystko podoba. Te śpioszki, kaftaniki, mini skarpetki i hiciorowe kurteczki/sweterki.
Zazdroszczę tych cudów.
Jak tak dalej pójdzie, to ja zanim się odczekam ciąży, to Wasze maluchy podrosną i będę mogła od Was te cudeńka odkupić
To dopiero jest szatan plan
Ty się tak już tu nie rozbujaj z tymi ciuszkami najpierw mi Kfjatus chciała spodenki podprowadzic a teraz następna mi się szykuje na moja po Ruci pakę z ubrankami bez walki nie oddam...zbikowa, plemniczka, Shagga_80, Kfjatus, Muska, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
troche mi to na gołębia nie wygląda
ale znalazłam info ze może to być pisklę gołebia grzywacza... a tak w ofóle pisklaki gołebi są brzydkie i nawet o tym nie wiedziałam
Becia tylko o jedno Cię prosze o spokój bo dobrze wiemy ze testy portafią być zawodne znamy przypadek muzi która widziała cień cienia a jednak nic nie było ja też jestem tego przykładem na teście cień cienia a za chwile przyszła @ tak więc Kochana przedewszystkim spokój...
Plemniś super ze na wizycie wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 21:23
zbikowa, Shagga_80, Rucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Żbiczku zapomnialam zapytac co do szlabanu na seks, ale nic straconego bo teraz bylam dodatkowo na wizycie nie u swojego przewodniego gina. Do mojego lekarza ide za tydzien, wiec zapytam o wszystko
ten to nawet mi zdjecia nie dal
ach za wszystko trzeba placic
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Wygląda jak jakieś kiwi
Plemniczko super że masz dobre wieści - tak się przecież denerwowalas!
Beciu co dojrzałaś??? Pokazuj fotkę a nie sciemniaj nam tu!
Mi lekarz zapisał antybiotyk Duomox, więc jestem uziemiona w chacie.
Będę dzisiaj jeszcze wypatrywac zdjęcia od Beci więc za bardzo się nie oddalamplemniczka, Fedra, Rucia, Ilona, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Mauys Twóje zwolnienie zaczęło się szybciej niż myślałaś. zdrowiej Lasko. i zdawaj relacje na bieżąco jak się czujesz.
a ptak na żywo wygląda jak mały gołąb (wygooglałam) licze na to że faktycznie ktoś go zabierze, a jak nie to pewnie oddam jakiemuś weterynarzowi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 21:29
mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBecia, a Ty ten cień cienia to dojrzałaś teraz na teście na który robiłaś rano? Bo z tego co wiem, to "przeleżany" test może pokazać niesłusznie drugą krechę
Weź no tu mów co i jak,bo umieramy z ciekawości,prawda dziewczynki?zbikowa, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Becia, a Ty ten cień cienia to dojrzałaś teraz na teście na który robiłaś rano? Bo z tego co wiem, to "przeleżany" test może pokazać niesłusznie drugą krechę
Weź no tu mów co i jak,bo umieramy z ciekawości,prawda dziewczynki?
prawda. a jak sie zaczyna i mówi "ze coś sie dojrzało" to nie ładnie uciekać nie mówiąc co.Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny