plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Kurdę, musze wyładowac swoją frustrację.
Wchodze sobie na konto LuxMedu a tam połowa moich badań zniknęła
Raaany ju;ek, co za dupa. Niech to ***tfgrewtehguih**
<pipipiiii>
cenzura
Dupa!
Musz eot jakos teraz odkręcić, tylko jak?
Któras z was jakos reaktywowała takie skierowania? Jak?
Muska jeśli było to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 10:18
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Baby, melduję się i ja
Beatka widzę nic nie odpisała, poza tym Olka jest w środku burzy, Mauysia nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej ....cóż więcej
My zabieramy się zaraz za śniadankomauysia, Fedra, Kfjatus, Rucia, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, zbikowa, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Muzi jeśli był to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się uda
Fedra, Muska, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Muszę się chyba wytłumaczyć:
sprawa była prosta dostała kilka próźb żeby tak nie mówiła bo sobie tego nie zyczymy niestety jak grochem o ściane do tego dochodziło kilka innych aspektów no niestety moja cierpliwośc ma ograniczony zasięg już o tym pisałam...
no ale jeśli ktoś nie rozumie jak ktoś go o coś prosi to niestety tak to się kończy...
a Dzidzia niech jej sie urodzi zdrowaAGA 30, a-koczek, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby, melduję się i ja
Beatka widzę nic nie odpisała, poza tym Olka jest w środku burzy, Mauysia nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej ....cóż więcej -
nick nieaktualny
-
Hej babeczki co tam y was ? Co sie dzialo jak mnie nie bylo ? Mowic szybko
ja nie dam rady was nadrobic zwlaszcza ze nie wszedzie mialam dostep do internetu na urlopie
.
AGA 30, Fedra, Rucia, Ola_czeka, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnya-koczek wrote:IIIIIIIIIIIIIII...............
I w nagrodę nie były książki tylko In vitro!!!A w nagrodę pocieszenia wycieczką !!!!No i pojechałam normalnie sama co cieplych krajów !!!!
Ależ mi tam było dobrze!!!
Fedra, Kfjatus, a-koczek, Ola_czeka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Hej babeczki co tam y was ? Co sie dzialo jak mnie nie bylo ? Mowic szybko
ja nie dam rady was nadrobic zwlaszcza ze nie wszedzie mialam dostep do internetu na urlopie
.
a co ostatnie pamiętasz?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:I w nagrodę nie były książki tylko In vitro!!!A w nagrodę pocieszenia wycieczką !!!!No i pojechałam normalnie sama co cieplych krajów !!!!
Ależ mi tam było dobrze!!!
no to faktycznie miałas sen a co było przedmiotem konkursu? czy raczej pamiętasz tylko nagrodyAGA 30, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDziewczynki mam pytanie techniczne!!!
Czy po tych lekach co biorę na TSH i PRL możliwe że owulka sie trochę opózni !!!!
No bo jak będzie 14 dc albo szybciej to pupa blada!!!Mój M miał urlop mieć w sierpniu i będzie miał ale @ przyszła szybciej i wszystko się pokręciło!!!No chyba że wogóle owulki nie będzie u mnie znów!!!
A tak 14dc wraca Wafel to może coś się wyskrobie!!! -
nick nieaktualny
-
O, Mała wróciła z wakacji! Witamy
Muska - niestety nie da się dokładnie wyznaczyć owulacji, tylko przedział paru dni, w którym prawdopodobnie wystąpiła. Nie da się więc ocenić, czy się trafiło z serduchami bo - patrz wyżej.
Ale na razie wychodzi na to, że owulacja miała miejsce, ale żeby to było pewniejsze, to trzeba poczekać jeszcze z dzień dwa, zobaczyć, czy temperatura nadal będzie tak wysoka, czy szyjka się zamknie, czy śluz przestanie być rozciągliwy - bo dopiero po wygasnięciu tych wszystkich płodnych objawów można zakładać, że jest już po owu.Muska, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Muska jeśli było to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się uda
Debile tam pracuję. Parę dni temu dpytałam mailowo ile będa jeszcze wazne te wszsytkie badania i mi odpidsali że do 1o sierpnia. Zajebiście, ale zapomnieli dodac że tylko połowa, bo drugie pól jak się okazuje teraz dosłownie wygasło
Endokrynolog mmi opstyatnio tylko dopisała dodatkowe do tej listy co już miałam od gina i te wszystkei od niego posżły się j****
Ale działam babeczki. Własnie się zapisałam do gina na jutro. Innego, bo oczywiście do mojego nie ma terminów szybciej jak na 14 sierpnia!
Takż eidę do tej babeczki jutro po pracy i mam olbrzymia nadzieję że mi wypisze takie samo skierowanie jak to przedawnione. Może przy dobrym humorze to i usg zrobiBo ostatnio to trafiłam na jakiegoś wariata młodego który stwierdził że monitoring jest bez sensu i momo że byłam akurat koło owu to nawet nie chciał nic oglądac. Ręce opadają...
I tak ostatnio mam pod górkę ze wszstkim czego nie dotknę. Przyszła owu to jeb - badania wygasłyNo i tak w kółko Macieja...
ps
A aplikację to sobie w domku ściągnę. Ja tam ostatnio na ich stronkę non stop zaglądam.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny