X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kurdę, musze wyładowac swoją frustrację.
    Wchodze sobie na konto LuxMedu a tam połowa moich badań zniknęła :(
    Raaany ju;ek, co za dupa. Niech to ***tfgrewtehguih**
    <pipipiiii>
    cenzura
    Dupa!

Musz eot jakos teraz odkręcić, tylko jak?
    Któras z was jakos reaktywowała takie skierowania? Jak?

Muska jeśli było to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 10:18

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, melduję się i ja :)
    Beatka widzę nic nie odpisała, poza tym Olka jest w środku burzy, Mauysia nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej ....cóż więcej :(

My zabieramy się zaraz za śniadanko :)

mauysia, Fedra, Kfjatus, Rucia, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, zbikowa, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muzi jeśli był to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się uda :)
    A przedwczoraj odkryłam, że LuxMed ma aplikację na smarkfona, więc sobie zainstalowałam i mogę się rejestrować / sprawdzać wyniki przez tę aplikację - super sprawa, polecam wszystim smatfonistom, którzy są w LM :)

Fedra, Muska, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się chyba wytłumaczyć:

sprawa była prosta dostała kilka próźb żeby tak nie mówiła bo sobie tego nie zyczymy niestety jak grochem o ściane do tego dochodziło kilka innych aspektów no niestety moja cierpliwośc ma ograniczony zasięg już o tym pisałam...
    no ale jeśli ktoś nie rozumie jak ktoś go o coś prosi to niestety tak to się kończy...
    a Dzidzia niech jej sie urodzi zdrowa :D

AGA 30, a-koczek, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam sen piękny sen!!!!:*) i to o naszym cudownym wielkim Bracie Ovu!!!:-):-)

Kfjatus, Rucia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Miałam sen piękny sen!!!!:*) i to o naszym cudownym wielkim Bracie Ovu!!!:-):-)

Aga opowiadaj....

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby, melduję się i ja :)
    Beatka widzę nic nie odpisała, poza tym Olka jest w środku burzy, Mauysia nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej ....cóż więcej :(
    Nie "nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej", tylko leżę w domu na antybiotyku, złożona chorobą. Czuję się jak zmięta ściera. A najbardziej mnie wkurza to, że jak się choć trochę pochylę albo kucnę, to łeb mi pęka i tak pulsuje. Wzięłam paracetamol, może pomoże...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga opowiadaj....

Ach snił mi się kolejny konkurs !!!:-)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IIIIIIIIIIIIIII...............
    AGA 30 wrote:
    Ach snił mi się kolejny konkurs !!!:-)

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki co tam y was ? Co sie dzialo jak mnie nie bylo ? Mowic szybko :) ja nie dam rady was nadrobic zwlaszcza ze nie wszedzie mialam dostep do internetu na urlopie :).

AGA 30, Fedra, Rucia, Ola_czeka, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    IIIIIIIIIIIIIII...............

I w nagrodę nie były książki tylko In vitro!!!A w nagrodę pocieszenia wycieczką !!!!No i pojechałam normalnie sama co cieplych krajów !!!!:-)
    Ależ mi tam było dobrze!!!:-):-)

Fedra, Kfjatus, a-koczek, Ola_czeka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej babeczki co tam y was ? Co sie dzialo jak mnie nie bylo ? Mowic szybko :) ja nie dam rady was nadrobic zwlaszcza ze nie wszedzie mialam dostep do internetu na urlopie :).

a co ostatnie pamiętasz?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Maleńka!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I w nagrodę nie były książki tylko In vitro!!!A w nagrodę pocieszenia wycieczką !!!!No i pojechałam normalnie sama co cieplych krajów !!!!:-)
    Ależ mi tam było dobrze!!!:-):-)

no to faktycznie miałas sen a co było przedmiotem konkursu? czy raczej pamiętasz tylko nagrody ;)

AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moja piosenka na dzisiaj jak mam doła i spadek energi to sobie to puszczam :)

http://www.youtube.com/watch?v=qx9KmTeZDR8

aisa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mam pytanie techniczne!!!

Czy po tych lekach co biorę na TSH i PRL możliwe że owulka sie trochę opózni !!!!
    No bo jak będzie 14 dc albo szybciej to pupa blada!!!Mój M miał urlop mieć w sierpniu i będzie miał ale @ przyszła szybciej i wszystko się pokręciło!!!No chyba że wogóle owulki nie będzie u mnie znów!!!:-(
    A tak 14dc wraca Wafel to może coś się wyskrobie!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Oluś22, zwała nas pieszczotliwie "cipuszkami" czy "cipeczkami", aktualnie jest w stanie błogosławionym.

Właśnie :D tak myślałam że to o te Cipulinki chodziło ale byłam pewna :D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Mała wróciła z wakacji! Witamy :):):)

Muska - niestety nie da się dokładnie wyznaczyć owulacji, tylko przedział paru dni, w którym prawdopodobnie wystąpiła. Nie da się więc ocenić, czy się trafiło z serduchami bo - patrz wyżej.

Ale na razie wychodzi na to, że owulacja miała miejsce, ale żeby to było pewniejsze, to trzeba poczekać jeszcze z dzień dwa, zobaczyć, czy temperatura nadal będzie tak wysoka, czy szyjka się zamknie, czy śluz przestanie być rozciągliwy - bo dopiero po wygasnięciu tych wszystkich płodnych objawów można zakładać, że jest już po owu.

Muska, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska jeśli było to skierowania to One znikają po miesiacu ale zadzwon na infolinię czy mogą je reaktywowac bo Oni chyba więcej widzą niż Ty może się uda :)
    Dzwoniłam. Nie będe już tu więcej przklinac.
    Debile tam pracuję. Parę dni temu dpytałam mailowo ile będa jeszcze wazne te wszsytkie badania i mi odpidsali że do 1o sierpnia. Zajebiście, ale zapomnieli dodac że tylko połowa, bo drugie pól jak się okazuje teraz dosłownie wygasło :/
    Endokrynolog mmi opstyatnio tylko dopisała dodatkowe do tej listy co już miałam od gina i te wszystkei od niego posżły się j****
    Ale działam babeczki. Własnie się zapisałam do gina na jutro. Innego, bo oczywiście do mojego nie ma terminów szybciej jak na 14 sierpnia!
    Takż eidę do tej babeczki jutro po pracy i mam olbrzymia nadzieję że mi wypisze takie samo skierowanie jak to przedawnione. Może przy dobrym humorze to i usg zrobi ;) Bo ostatnio to trafiłam na jakiegoś wariata młodego który stwierdził że monitoring jest bez sensu i momo że byłam akurat koło owu to nawet nie chciał nic oglądac. Ręce opadają...
    I tak ostatnio mam pod górkę ze wszstkim czego nie dotknę. Przyszła owu to jeb - badania wygasły :/ No i tak w kółko Macieja...
    ps
    A aplikację to sobie w domku ściągnę. Ja tam ostatnio na ich stronkę non stop zaglądam.

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no to faktycznie miałas sen a co było przedmiotem konkursu? czy raczej pamiętasz tylko nagrody ;)

Tylko nagrody pamiętam!!!!

No i to co było na tej wycieczce !!!Ale już nie napiszę bo się wstydzę!!!:-):-)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3567 3568 3569 3570 3571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ