plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nic...mam nadzieję,że fakt,że żadna nie jest skora do zrobienia mi skrótu najważniejszych wydarzeń dnia świadczy o tym,że żadnych niusów nie ma (jak np pozytywny test?)...uciekam więc robić bardzo późne śniadanko i na zakupy lecę i do apteki, z Młodym coś gorzej i waham się od wczoraj,czy zahaczyć o pediatrę ale coś nie mogę się zebrać, póki co wydaje się,że poradzę sobie sama
-
Shagga_80 wrote:No nic...mam nadzieję,że fakt,że żadna nie jest skora do zrobienia mi skrótu najważniejszych wydarzeń dnia świadczy o tym,że żadnych niusów nie ma (jak np pozytywny test?)...uciekam więc robić bardzo późne śniadanko i na zakupy lecę i do apteki, z Młodym coś gorzej i waham się od wczoraj,czy zahaczyć o pediatrę ale coś nie mogę się zebrać, póki co wydaje się,że poradzę sobie sama
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam dziewczynki z "rana"...co tam dziś ciekawego słychać? Bo ja nie mam czasu nadrobić, a znów macie słowotok!
Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Aga ładne foto i nie wiem czego się czepiasz swojej figury, wszytko jest na swoim miejscu
Mauyś a cóż Ty robisz w tym domu, że nie masz czasu? Sprzątać będziesz? Prać? Gotować?Muszę sprawdzić 150 stronicowy PDF po innej babce
- sprzątnać w chacie
- zrobić zakupy bo nie ma prawie nic
- wyładować i załadować zmywarkę
- i takie tam bzdety
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:- pracować
Muszę sprawdzić 150 stronicowy PDF po innej babce
- sprzątnać w chacie
- i takie tam bzdetyAGA 30, mauysia, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:- pracować
Muszę sprawdzić 150 stronicowy PDF po innej babce
- sprzątnać w chacie
- i takie tam bzdetymauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:kiedyś w jakiejś reklamie było użyte słowo pakieciunio o tak mi się jakoś przybłąkało. wybacz więcej zdrobnień nie będzie.
http://www.youtube.com/watch?v=lz0W3Pv5pGY
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No nie pisze ile w cycach!!!
A dekoldy to lubię ale z umiarem!!
Ale w tą cyce by weszły chyba!!
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-czarna-szyfon-48-i3421931661.html
też bardzo ładna i wyglada jakby miała więcej miejsca na biust ale tak jak napisałam najlepiej napisać do nich albo zadzwonić zeby podali Ci ile jest cm w biuście... nawet jeśli by coś za bardzo wystawało to pojedziesz do cioci Muzi to Ona na pewno pomyśli o jakiejś wstawce zeby to dobrze wygladałoAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Jeszcze takie mi sie podobają ale kiepsko bym w tym wyglądała pewnie!!!
http://allegro.pl/mystic-kopertowa-eva-marszczenia-8-kolorow-xxxl-i3384006104.html
raczej Kochana nie na Twój biust chociaz sukienka ładna...AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomożecie. Mam pytanie. Staramy sie z mężem od 3 miesięcy o dziecko. problem polega na tym ze mam nieregularne miesiączki i torbiel na lewym jajniku. przez ostatnie 4 miesiące mialam okres co 35-36 dni a w zeszłym miesiącu dostałam okres po 29 dniach. Dodam ze brałam wtedy przez 10 dni duphaston. Współżyłam z mezem w dni płodne czyli między 15-19 i nie wiem czy moge byc w ciąży. okres powinnam dostac jutro jesli cykl bede miała 29 dniowy albo 1-2 sierpnia jesli cykl 35-36 dni. dodam że od dwóch dni pobolewaja mnie jajniki ale to nie jest taki ból jaki mam przed miesiączka. Moze pomozecie. Z góry dziekujewiewioreczka58