plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga! Uwinęłaś się z usuwaniem
zdjęcia nie ma!
matko i córko musze sobie baranka w ścianę strzelić żeby się obudzić!!!Selena, Ola_czeka, Kfjatus, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:w nocy jadę do Polski na urlop a od sierpnia do pracy i nie wiem czy mi pół biura na różowe strony ovu nie bedzie się gapiło
Oj to fajnie że urlopek ale nie fajnie ze bez nas!!!
Ale daję sobie rękę odciąć że nie skusisz się żeby w pracy na różową strone zaglądać jak będziesz mieć możliwość!!!zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to teraz mata laseczkki!!!
Aga serio, Ty masz strasznie skrzywiony obraz siebiePrzykro mi jak widzę, jak dziewczyny strasznie się krzywdzą własnymi wyobrażeniami swojego ciała
Boszsz gdybyś tylko zrozumiała, że serio nie wyglądasz grubo, że Twoja sylwetka jest taka proporcjonalna!
No chyba że się zgrywasz i chodzi Ci o pochlebstwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 10:33
mauysia, Blondi22, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:a smartfonika nie ma?
ma smarkfonika. jak się zorientuje w jakichś pakieciuniach internetowych to pewnie będę was podglądać. a może wy mi jakiś polecicie? najlepiej z numerem na kartę a nie na abonament.AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ma smarkfonika. jak się zorientuje w jakichś pakieciuniach internetowych to pewnie będę was podglądać. a może wy mi jakiś polecicie? najlepiej z numerem na kartę a nie na abonament.
"Na karteczkę a nie abonamencik" chyba.Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga serio, Ty masz strasznie skrzywiony obraz siebie
Przykro mi jak widzę, jak dziewczyny strasznie się krzywdzą własnymi wyobrażeniami swojego ciała
Boszsz gdybyś tylko zrozumiała, że serio nie wyglądasz grubo, że Twoja sylwetka jest taka proporcjonalna!
No chyba że się zgrywasz i chodzi Ci o pochlebstwa!
Miło to słyszeć kochana !!!
A jeżeli chodzi o mnie to ja nigdy nie miłam bzika na swoim punkcie jeżeli chodzi o wygląd !!!ale naprawdę prze ostatnie 4 lata jakieś 16 kg mi przybyło albo i więcej!!!
Zawsze powtarzam że moja figura jest ok gdyby nie mój tłusty brzuch!!!
Jak mówi moj Wafel Dupa idealna do jego rąk he he!!!
zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny