plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Beata wrote:p.s. dopiszecie mnie do listy?
Hej Beata
Jeśli nie wiesz jak, to ja Cię chętnie dopiszę, tylko podaj mi takie info: który to cykl starań, Twój wiek, data spodziewanej @ i województwo.
bardzo Ci dziekuję
nie wiem od czego liczyć bo od czerwca sie obserwuję ale zacząl mi isę wczoraj 4 cykl bo miaam nawet 76d..c a tu jestem od paru dni i zamierzam sumiennie wszystko notować i mam nadzieję że tu szybciej sie uda jak poznam swoje ciao i wytropię tą wątpliwą u mnie owuację
mój wiek jeszcze 28(w lutym 29)
@ dostałam 15,11 woj.mazowieckiechcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:ja też mam koleżankę, która robiła testy i wychodziły jej negatywne... okres spóźniał się jej już ponad dwa miesiące. W przeddzień wizyty u ginka też zrobiła test i negatywny. Także jak poszła do lekarza, to doznała szoku jak się dowiedziała, że jest w ciąży. Jak wyszła z gabinetu kupiła trzy testy różnej firmy i każdy wyszedł negatywny, a była w 10 tyg. Dziś jej synek ma 3 lata:)
i co jej lekarz na to powiedzial czemu tak sie dzieje?
bo to znaczy ze nigdy nie mozemy mieć pewności?
ja wczoraj zrobiłam betę a wieczorem dostałam @
ale beta daje chyba raczej 100% pewnosci prawda?chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
pati wrote:hejka wszystkim.u mnie dzisiaj 36,95 nic nie spada.śluzu mam tyle ze powódź mogła bym wywołać,@ jak nie było tak nie ma .już nie wiem co mam robić
Pati ja też tak cały czas miałam temp wahała się od 37 najniżej do 36,7 przez wiele dni a wcześniej nie mierzyłam więc nawet nie miałam porównania
dlatego poszłam zrobić betę bo to byłby mój 57 d.c. a testy negatywne wychodziłychcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnySandraa wrote:klameczko a ty planujesz zrobić wcześniej test:)
Wiesz co Sandrus raczej nie. Dwie kreski w tym miesiacu wydaja mi sie juz chyba tylko cudem. Mimo naprawde superowego serduszkowania i takich tam.
Ja raczej dzisiaj czekalam na twoje wyniki:) -
gocha04 wrote:Beata wrote:Dora wrote:A powiedzcie mi jeszcze, którego dc nalezy zbadać tą prolaktynę?
mi moja gin kazała międz 2-5 d.c.
Beata, a nie przepisała ci do zrobienia w tym samym czasie też innych hormonów?
tak przepisała
już piszę sprostowanie
4d.c robiłam TSH, FSH, LH, estradiol, testosteron
DHEA-SO4
a 24 d.c. robiłam progesteron i prolaktynę
częśc tych badań z 4 d.c powiedziała ze nie ma znaczenia którego dnia wiec zrobiłam razem ale nie pamietam które to były
no i oczywiście to był jakiś zakres że mam zrobić 2-5 d. c. a te kolejne 21-24 ale nie chce wprowadzac w błęd bo tego nie pamiętam a zapisałam tylko kiedy dokładnie robiamchcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Mała to nie ściskaj może tak mocno hehe
Klameczko będę trzymać kciuki żeby jednak te 2 kreseczki się pojawiły:) mimo ze ty w to nie wierzysz:) to ja będę wierzyć za nas dwie hehe
A jak bym się zdecydowała zrobić test dziś popoludniu... To wyszedł by wiarygodny??? -
to ja tak samo robiłam między 21-24dc progesteron i prolaktyne, a 3-5dc z naciskiem na 3dc estradiole wszystkie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:p.s. dopiszecie mnie do listy?
Hej Beata
Jeśli nie wiesz jak, to ja Cię chętnie dopiszę, tylko podaj mi takie info: który to cykl starań, Twój wiek, data spodziewanej @ i województwo.
bardzo Ci dziekuję
nie wiem od czego liczyć bo od czerwca sie obserwuję ale zacząl mi isę wczoraj 4 cykl bo miaam nawet 76d..c a tu jestem od paru dni i zamierzam sumiennie wszystko notować i mam nadzieję że tu szybciej sie uda jak poznam swoje ciao i wytropię tą wątpliwą u mnie owuację
mój wiek jeszcze 28(w lutym 29)
@ dostałam 15,11 woj.mazowieckie
Proszę o termin przyszłej miesiączki