plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiulek215 wrote:Ale emocje Zobaczymy jak to jutro będzie, mam nadzieję, że nowe fasolki pojawią się na liście Sandra, ja na Twoim miejscu to robiłabym ten test już, pewnie nie czekałabym do rana. Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana
Kasiulek ja tez bym nie wytrzymała i zrobiła test!! -
nick nieaktualny
-
pewnie Beatka że się dopisuj pa Aga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, dzien dobry.
U mnie to jak widac na zalaczonym obrazku, extremalnie, ahhahaha.
Muzarciu, no no no, spokoj anielski ten twoj wykres prezentuje. Mam nadzieje, ze material dowodowy nie zawiedzie;)
Sandra, czekam tez na wyniki twojego testu... dziwne te tempki masz teraz, tak jak dziewczyny pisaly.
Ja dzisiaj nie jestem jakos zawiedziona nawet... no za pieeeknie by bylo, wiadomo, czasem trzeba dluzej poczekac... no ale nie przesądzam jeszcze, chociaz naprawde nadzieje, jak dla mnie sa minimalne na powodzenie listopadowej akcji... Jak @ przyjdzie, to ide na badania, dzisiaj sie juz chyba umowie, bo lekarz kazal mi robic w 2 badz 3 dniu cyklu. No coz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Klamka gdzie się podziewasz? Po co okno otwierałaś na noc? buziam pa od dziś śpię pod kocem elektrycznym he he a jaka będzie temperatura!
ps: ( ciężarnym nie wolno spać pod kocem elektrycznym, brać gorących kąpieli...wzrost temp powyżej 38 z kreskami jest poważnym zagrożeniem dla ciąży) tak nawiasem mówiąc...
Aaaa, to moze te moje gorace prysznice sa przeszkoda...
To nie wiem, co stosowac na wzrost tempki, koc elektryczy, czy jednak otwarte okno? -
Heloooou muzarciu, klamko i libra! U Was też taka mgła..? Z trudem trafiłam do pracy, ale niestety mi się udało... Ale już jutro weekend więc spoko
No, widzę, że działo się wieczorem na forum... Ale wiecie, że te domowe testy to może być pic na wodę (jakaś dziewczyna na innym topiku np. pisała, że jej znajoma robiła przez 3 miechy 10 testów i żaden jej nie wyszedł. Dopiero potem poszła na betę i okazało się że jest w 3 lub 4 miesiącu) - ja tam bym poszła na betę, a przynajmniej jeśli domowy by wyszedł negatywny. Ale masz muzarcia kumpele w laboratorium powiadasz? Przerąbane -
nick nieaktualnyja też mam koleżankę, która robiła testy i wychodziły jej negatywne... okres spóźniał się jej już ponad dwa miesiące. W przeddzień wizyty u ginka też zrobiła test i negatywny. Także jak poszła do lekarza, to doznała szoku jak się dowiedziała, że jest w ciąży. Jak wyszła z gabinetu kupiła trzy testy różnej firmy i każdy wyszedł negatywny, a była w 10 tyg. Dziś jej synek ma 3 lata:)
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pati wrote:dzisiaj 5 dzień,a już o tym ze nie mogę spać bo tak mnie piesi bolą nie wspomina. ja nie wiem biorę ten castagnus jak kazał a tu nic się nie dzieje
no i ta beta negatywna... Czy jest możliwe, żeby beta na wczesnym etapie nie wykazała ciąży?
Chyba odczekałabym parę dni i poszłabym do lekarza.... Chyba, że takie odchylenia w liczbie dni cyklu już Ci się zdarzały.