X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek215 wrote:
    Ale emocje :) Zobaczymy jak to jutro będzie, mam nadzieję, że nowe fasolki pojawią się na liście :) Sandra, ja na Twoim miejscu to robiłabym ten test już, pewnie nie czekałabym do rana. Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana ;)

Kasiulek ja tez bym nie wytrzymała i zrobiła test!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pewnie też ale czasem jak się tyle testów robi to zaczyna sie we wszystko wątpić

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s. dopiszecie mnie do listy?

chcębejbi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kasiulek215 Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2012, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz sama się dopisać, skopiuj listę do posta i uzupełnij swoje dane :) W każdym razie ja tak zrobiłam wczoraj i nikt nie krzyczał ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 20:57

60b8f49bfac91c1804410e57ac982ea3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam pa pa dziewczynki!!!

• kiti Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie Beatka że się dopisuj :) pa Aga :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Kasiulek215 Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2012, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam na dzisiaj, bo już wszystko mi się kojarzy z ciążą :) Właśnie robię zadanie z angielskiego na jutro i co? Piszą o "potencjalnych matkach" :)

60b8f49bfac91c1804410e57ac982ea3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w bloku... uśmiałam się, jak wyobraziłam sobie zmoczoną głowę mojego zadufanego w sobie sąsiada:D hahaha
    tylko szkoda żeby miała się zmarnować tak wartościowa próbka;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 21:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dzien dobry.

U mnie to jak widac na zalaczonym obrazku, extremalnie, ahhahaha.

Muzarciu, no no no, spokoj anielski ten twoj wykres prezentuje. Mam nadzieje, ze material dowodowy nie zawiedzie;)

Sandra, czekam tez na wyniki twojego testu... dziwne te tempki masz teraz, tak jak dziewczyny pisaly.

Ja dzisiaj nie jestem jakos zawiedziona nawet... no za pieeeknie by bylo, wiadomo, czasem trzeba dluzej poczekac... no ale nie przesądzam jeszcze, chociaz naprawde nadzieje, jak dla mnie sa minimalne na powodzenie listopadowej akcji... Jak @ przyjdzie, to ide na badania, dzisiaj sie juz chyba umowie, bo lekarz kazal mi robic w 2 badz 3 dniu cyklu. No coz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, no widze, ze hormonki szaleja, skoro cie i stoicki spokoj wyprowadza z rownowagi, hehehe... no no no:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki
    dziś już pięknie dzień się zaczyna:) tempka w górę, ostatni dzień 1,5 miesięcznej kontroli:) normalnie żyć, nie umierać:D
    muzarcia, saandra - z niecierpliwością czekam na wieści:)
    pozdrowienia dla wszystkich laseczek

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Klamka gdzie się podziewasz? Po co okno otwierałaś na noc? buziam pa od dziś śpię pod kocem elektrycznym he he a jaka będzie temperatura!;-)

ps: ( ciężarnym nie wolno spać pod kocem elektrycznym, brać gorących kąpieli...wzrost temp powyżej 38 z kreskami jest poważnym zagrożeniem dla ciąży) tak nawiasem mówiąc...

Aaaa, to moze te moje gorace prysznice sa przeszkoda...

To nie wiem, co stosowac na wzrost tempki, koc elektryczy, czy jednak otwarte okno?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloooou muzarciu, klamko i libra! U Was też taka mgła..? Z trudem trafiłam do pracy, ale niestety mi się udało... :/ Ale już jutro weekend więc spoko :)
    No, widzę, że działo się wieczorem na forum... Ale wiecie, że te domowe testy to może być pic na wodę (jakaś dziewczyna na innym topiku np. pisała, że jej znajoma robiła przez 3 miechy 10 testów i żaden jej nie wyszedł. Dopiero potem poszła na betę i okazało się że jest w 3 lub 4 miesiącu) - ja tam bym poszła na betę, a przynajmniej jeśli domowy by wyszedł negatywny. Ale masz muzarcia kumpele w laboratorium powiadasz? Przerąbane ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    p.s. dopiszecie mnie do listy?

Hej Beata :)
    Jeśli nie wiesz jak, to ja Cię chętnie dopiszę, tylko podaj mi takie info: który to cykl starań, Twój wiek, data spodziewanej @ i województwo.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam koleżankę, która robiła testy i wychodziły jej negatywne... okres spóźniał się jej już ponad dwa miesiące. W przeddzień wizyty u ginka też zrobiła test i negatywny. Także jak poszła do lekarza, to doznała szoku jak się dowiedziała, że jest w ciąży. Jak wyszła z gabinetu kupiła trzy testy różnej firmy i każdy wyszedł negatywny, a była w 10 tyg. Dziś jej synek ma 3 lata:)

Beata lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim.u mnie dzisiaj 36,95 nic nie spada.śluzu mam tyle ze powódź mogła bym wywołać,@ jak nie było tak nie ma .już nie wiem co mam robić :-(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć pati,

hmmm, dziwne... A ile dni już Ci się spóźnia okres?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj 5 dzień,a już o tym ze nie mogę spać bo tak mnie piesi bolą nie wspomina. ja nie wiem biorę ten castagnus jak kazał a tu nic się nie dzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)ja tylko na chwile sie przywitać:)mam tyle pracy ze szok:(:(u mnie temp głupieje:(myślałam ze ta wczoraj zaburzona jest..a tu dalej dzis tak sie utrzymuje..noz kurna chyba nie miałam owu w 7 dc.....

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    dzisiaj 5 dzień,a już o tym ze nie mogę spać bo tak mnie piesi bolą nie wspomina. ja nie wiem biorę ten castagnus jak kazał a tu nic się nie dzieje

no i ta beta negatywna... Czy jest możliwe, żeby beta na wczesnym etapie nie wykazała ciąży?
    Chyba odczekałabym parę dni i poszłabym do lekarza.... Chyba, że takie odchylenia w liczbie dni cyklu już Ci się zdarzały.

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ