plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:AGA Ty już w żałobie a ja jeszcze nic nie wiem...i po co się nakręcacie he he rozumiem ja ale Wy ?
Ja to nie wiem dlaczego ale o 7 rano to sie popłakałam jak @ przyszła a potem jak zasnełam jeszcze i sie obudziłam weszłam tu to takiego humoru dostałam ze szok.. może dlatego ze bardziej w drugi cykl wierze!! -
nick nieaktualnyz wpadki to sie dwa lata nie udalo wiec juz na to nie licze...
obserwuje cykle od ponad roku i tez jakos na razie nic...
jesli chociaz bede miala jedno dzieciatko to juz bedzie cud...
muzarciu i sandra zatestujcie prosze- jesli wam sie uda to i mi sie optymizm udzieli.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandraa wrote:AGA 30 wrote:Sandra szkoda że facet po wyciągnięciu nie może nam powiedzieć co tam piszczy mniej roboty by było co )))
A tak same musimy o wszystko zadbać!!
Dokładnie tak hehe:) Taki prywatny GINEKOLOG:)
Sandra taki gin to tylko w "Modzie na Sukces" możliwy a nie w naszych strefach .. hi hi hi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to miłej nocki zycze wam.. pojawie sie jutro uzupełnić wykresik i przywitać sie .. do niedzieli święto bo mój w domu ale w niedziele na mecz pojedzie wiec na dłużej zawitam po poludniu..
Muzarcia tylko za tym oknem żeby ci gołąbki nie narobiły do kubeczka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 20:36
-
to dobranoc dziewczynki :*
-
nick nieaktualny