plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Ja mam siwe to Wy nie możecie mieć? he he Monika witaj...dyżur czy wolne?
witaj Kasienko ja dzisiaj dzien wolny ale od rana dopadlo mnie takie mega zmeczenie ze szok- prawie caly dzien przespalam... i moj m tez mowi ze czuje sie zmulony...
najwazniejsze ze przestalismy sie juz na siebie boczyc i nawet fajne przytulanko bylo.... sesesese....
a jak u Ciebie Kasiu? proooosze zatestuj... Twoj wykres naprawde niezle wyglada....
witajcie plemniczko mala beata aga dora i wszystkie pozostale :* -
nick nieaktualnymala29_ wrote:aga jestem z tobą niech one w końcu zrobią te testy mnie też zżera ciekawość. Niech w końcu następne fasolki będą żeby mogły zarażać im więcej ciążowych fluidów tym lepiej
no jak juz fasolki będą mała to dopiero produkcje zaczniemy żeby dogonic je!! -
a ile chciałybyście mieć dzieciątek ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojej ale sie rozpisałyście od rana chyba pól godziny nadrabiałam tyle stron
dziewczyny koniecznie zróbcie testy i oczywiście trzymam kciuki
ja wcześniej prosiłam o interpretację moich temp. bo wydawały mi sie strasznie wysokie, nawet poszłam sobie zrobić betę
a tu wieczorem dostałam własnie @chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnySandra szkoda że facet po wyciągnięciu nie może nam powiedzieć co tam piszczy mniej roboty by było co )))
A tak same musimy o wszystko zadbać!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 20:01
Beata, muzarcia, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny