plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga ja wpadnę w sierpniu do Ciebie i może Libra też znajdzie chwilkę...ale chyba miała wyjechać gdzieś...Olka nie gniewaj się na mnie ale napisz mi gdzie Ty aktualnie przebywasz na privie jak to nie tajemnica...
Było się z m. spać położyć a nie tu mieszać.... ;-( -
Sprawdziłam tę Łódź i z Poznania, Ostrowa Wielkopolskiego, Wrocławia, Katowic i Warszawy dojazd trwa ok. 3-4 godzin więc w miarę sprawiedliwie. Oczywiście dla tych, którym się chce. Więc można to rozważyć w przyszłości
Dziewczyny z nad morza i z Podlasia mają jak zwykle gorzej -
Ola_czeka wrote:No nic, pora uruchomić "poznańskie" kontakty i tu szukać rozrywki.
Miałabym Cię właściwie na wyłączność... Fak.
Dzieweczki, powoli kończę moją dzisiejszą forumową działalność. Muszę się wyspać bo nie wiem kiedy Leo wstanie i zacznie mi wyspiewywać na całą epę "Somebody I used to know" Gotye (ostatnio absolutny hit, a ja już tym rzygam).
Dobranoc!Ola_czeka, Dodi, Libra, Ilona, Selena, Beata, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola Kędzierzyn niby węzeł kolejowy i co w tej Polsce na lepsze się zmienia?
Nie ma Pks-u nawet do Łodzi. Kurde pieszo przyjdę. Idę spać, i mam nadzieję, że coś znajdziesz...możesz Olka zrobić kostki lodu z herbaty rumiankowej albo szałwiowej i przykładać. Surowy ziemniak przekrojony na pół przyłożony do policzka może pomóc wyciągnąć stan zapalny...