plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz to już naprawdę i ostatecznie dobranoc!20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagguś, też już to sprawdzałam widzę, że Muzi też miałaby łatwiej, ale nie wiem, czy pisałabym się na te 12 godzin w pociągu skoro po wczorajszym długim spacerze dziś muszę leżeć, bo mnie napieprza brzuch i znowu mam mega plamienia. Pomyślałam sobie, że na konsultacjach zapytam czy to normalne i wtedy podejmę decyzję czy jadę do Częstochowy.
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagguś, też już to sprawdzałam widzę, że Muzi też miałaby łatwiej, ale nie wiem, czy pisałabym się na te 12 godzin w pociągu skoro po wczorajszym długim spacerze dziś muszę leżeć, bo mnie napieprza brzuch i znowu mam mega plamienia. Pomyślałam sobie, że na konsultacjach zapytam czy to normalne i wtedy podejmę decyzję czy jadę do Częstochowy.
Zresztą jutro jestem pewna,że wrócimy do tematu...i dogadamy się
Buziaki,siusiaki! -
Hej
witam z rana
Widze że wczoraj były rozmowy na temat forumowego zlotuniestety ja choć bardzo chce to nie moge
mam zakaz od gina na dalekie podróże
no chyba że go przeniesiecie na podkarpacie
Ilona, Sandraa, Libra, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane !!:*
wracam po urlopie już do Was na maksa wyluzowanaSelena, Ilona, Libra, Fedra, kopciuszek126, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Taka prośba do Was dziewoje ... czy Wy nie możecie chodzić spać o normalnej porze i nie gadać tyle w godzinach późno nocnych, bo taka Ja, która chodzi spać z kurami musi teraz siedzieć i czytać naście stron
To tylko pojadę po świeże bułeczki do sklepu, zjem śniadanko i biorę się za lekturęIlona, Selena, Sandraa, Pismak, Shagga_80, Libra, Fedra, kopciuszek126, Dodi, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
podczytałam 3 ostatnie strony i widzę że szykuję sie spotkanko
hurra ale trafiłam!
Wosebko jak jesteś to powiedz mi coś więcej bo nie dam rady przewertować wszystkich stron
i koniecznie powiedzcie co tam ogólnie u Was coś przybyło nam?
jak wasze zdrówko?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
no widzę teraz że sie ujawniłaś :p
kochana w kpońcu nad naszym rodzimym bałtykiem byliśmy
ale naprawdę wyszalałam sie i wyluzowałam teraz az żal byłoby mi porzucic ten stanSelena, Libra, kopciuszek126, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Hej
Fajnie Beatko ze juz jestes, że urlop sie udał
Olka Shagyi i reszta co udzielała sie wczoraj na temat zlotu. Oczywiście strzeliłam focha bo zostałam totalnie zignorowana co do spotkania. wezcie pod uwage ze ja z drugiego kranca POlski tez bym chciała was poznac osobiscie i Warszawa wydaje mi sie mniejscem gdzie wszystkie jakos dojadą. chyba że wykluczyłyscie mnie z tego spotkania to niech wam bediz e i ta łudz ale bediz emi wtedy bardzo ale to bardzo przykroBeata, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Beciu witaj po urlopie. Fajnie, ze odpoczelas i zregenerowslas siły. To teraz życzę owocnych staranek, a moze coś tam sie juz kluje
Selenko niedługo kolejna wizytaTy juz wiesz co będzie? Przepraszam, ale mi uciekło, ale wydaje mi sie, ze jeszcze nie wiesz.
Rucia a Ty tylko wizytę u gina będziesz miała, czy usg tez? Czytałam o tym co wczoraj pisalas, o tych badaniach w Auchon, fajna sprawa, ja niestety wszędzie mam daleko.
Co do spotkania ovu forumowiczek to ja niestety poczekam, aż bedą gdzieś bliżej.
Pismak ja jestem za dopisaniem Ciebie
Selena, Beata, Sandraa, Pismak, Libra, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Beata wrote:podczytałam 3 ostatnie strony i widzę że szykuję sie spotkanko
hurra ale trafiłam!
Wosebko jak jesteś to powiedz mi coś więcej bo nie dam rady przewertować wszystkich stron
i koniecznie powiedzcie co tam ogólnie u Was coś przybyło nam?
jak wasze zdrówko?w sumie to nic nie jest ustalone..kazda by chciała jak najbiżej siebie
i ciężko wszystkim dogodzić naraz
Olcia nasza wpadła na pomysł
dała propozycje na Warszawe :)jakos w pażdzierniku
ale moja skleroza mi nie pozwoliła zapamietać na którego
a zdrówko przynajmniej u mnie okmiałam małe problemy z plamieniami ..byłam u gina i wszsystko ok:) i oby sie juz nie powtórzyły bo bede musiała isć na zwolnienie i leżeć...w piatek mam urlop to sobie, przed wizyta która mam w poniedziałek,zbadam progesteron:)zobacze jaki jest teraz po odstawieniu luteiny:)
Beata, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hej Kobitki
Beciu witaj po urlopie. Fajnie, ze odpoczelas i zregenerowslas siły. To teraz życzę owocnych staranek, a moze coś tam sie juz kluje
Selenko niedługo kolejna wizytaTy juz wiesz co będzie? Przepraszam, ale mi uciekło, ale wydaje mi sie, ze jeszcze nie wiesz.
Rucia a Ty tylko wizytę u gina będziesz miała, czy usg tez? Czytałam o tym co wczoraj pisalas, o tych badaniach w Auchon, fajna sprawa, ja niestety wszędzie mam daleko.
Co do spotkania ovu forumowiczek to ja niestety poczekam, aż bedą gdzieś bliżej.
Pismak ja jestem za dopisaniem Ciebieno wizyta w poniedziałek
no wstępnie nam gin na prenatalnych powiedział że chłopiec :)ale to jeszcze do powierdzenia
i oby już tak zostało
bo już sie mega ciesze na synusia mamusi
Beata, Ilona, Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Koczku, ilonko witajcie
nie no kluć to napewno nic sie nie kluje bo tempki skandalicznie marne wiec ovu nie było napewno choć rozciagliwy mam parwie cały cykl....a może to wina ciagłego podniecenia...
a-koczek, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006