X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz to już naprawdę i ostatecznie dobranoc!

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gudnajt Pismak!

Pismak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Bo czuję, że Shagga się łamie.
    Kurcze a już Częstochowa to dopiero byłaby możliwa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze a już Częstochowa to dopiero byłaby możliwa :P
    Dobra,nie przeginam :P
    Odmeldowuję się...do "zobaczenia" jutro :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, też już to sprawdzałam widzę, że Muzi też miałaby łatwiej, ale nie wiem, czy pisałabym się na te 12 godzin w pociągu skoro po wczorajszym długim spacerze dziś muszę leżeć, bo mnie napieprza brzuch i znowu mam mega plamienia. Pomyślałam sobie, że na konsultacjach zapytam czy to normalne i wtedy podejmę decyzję czy jadę do Częstochowy.

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Shaggusia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagguś, też już to sprawdzałam widzę, że Muzi też miałaby łatwiej, ale nie wiem, czy pisałabym się na te 12 godzin w pociągu skoro po wczorajszym długim spacerze dziś muszę leżeć, bo mnie napieprza brzuch i znowu mam mega plamienia. Pomyślałam sobie, że na konsultacjach zapytam czy to normalne i wtedy podejmę decyzję czy jadę do Częstochowy.
    No to jakaś nadzieja jest :D
    Zresztą jutro jestem pewna,że wrócimy do tematu...i dogadamy się :D

Buziaki,siusiaki!

• Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) witam z rana :)
    Widze że wczoraj były rozmowy na temat forumowego zlotu :) niestety ja choć bardzo chce to nie moge :( mam zakaz od gina na dalekie podróże :( no chyba że go przeniesiecie na podkarpacie ;)

Ilona, Sandraa, Libra, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-) zycze milego dnia.
    Selenko tez jestem za zeby na podkarpacie przeniesli spodkanko :-)

Selena, Ilona, Sandraa, Pismak, Libra, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane !!:*
    wracam po urlopie już do Was na maksa wyluzowana

Selena, Ilona, Libra, Fedra, kopciuszek126, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malutka i Beti :)
    Beti ale Cie daaaaawno nie było :) opowiadaj jak było na urlopie :) gdzie wkoncu pojechaliście?:)bo zdjecia na fb super :)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Taka prośba do Was dziewoje ... czy Wy nie możecie chodzić spać o normalnej porze i nie gadać tyle w godzinach późno nocnych, bo taka Ja, która chodzi spać z kurami musi teraz siedzieć i czytać naście stron :P

To tylko pojadę po świeże bułeczki do sklepu, zjem śniadanko i biorę się za lekturę :)

Ilona, Selena, Sandraa, Pismak, Shagga_80, Libra, Fedra, kopciuszek126, Dodi, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podczytałam 3 ostatnie strony i widzę że szykuję sie spotkanko
    hurra ale trafiłam!

Wosebko jak jesteś to powiedz mi coś więcej bo nie dam rady przewertować wszystkich stron

i koniecznie powiedzcie co tam ogólnie u Was coś przybyło nam?
    jak wasze zdrówko?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzę teraz że sie ujawniłaś :p

kochana w kpońcu nad naszym rodzimym bałtykiem byliśmy
    ale naprawdę wyszalałam sie i wyluzowałam teraz az żal byłoby mi porzucic ten stan :(

Selena, Libra, kopciuszek126, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Fajnie Beatko ze juz jestes, że urlop sie udał

Olka Shagyi i reszta co udzielała sie wczoraj na temat zlotu. Oczywiście strzeliłam focha bo zostałam totalnie zignorowana co do spotkania. wezcie pod uwage ze ja z drugiego kranca POlski tez bym chciała was poznac osobiscie i Warszawa wydaje mi sie mniejscem gdzie wszystkie jakos dojadą. chyba że wykluczyłyscie mnie z tego spotkania to niech wam bediz e i ta łudz ale bediz emi wtedy bardzo ale to bardzo przykro

Beata, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu oglądłąm własnie zdjecia sa super a i córka faktycznie odważna

Beata lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki :D

Beciu witaj po urlopie. Fajnie, ze odpoczelas i zregenerowslas siły. To teraz życzę owocnych staranek, a moze coś tam sie juz kluje ;D

Selenko niedługo kolejna wizyta ;D Ty juz wiesz co będzie? Przepraszam, ale mi uciekło, ale wydaje mi sie, ze jeszcze nie wiesz.

Rucia a Ty tylko wizytę u gina będziesz miała, czy usg tez? Czytałam o tym co wczoraj pisalas, o tych badaniach w Auchon, fajna sprawa, ja niestety wszędzie mam daleko.

Co do spotkania ovu forumowiczek to ja niestety poczekam, aż bedą gdzieś bliżej.

Pismak ja jestem za dopisaniem Ciebie ;D

Selena, Beata, Sandraa, Pismak, Libra, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    podczytałam 3 ostatnie strony i widzę że szykuję sie spotkanko
    hurra ale trafiłam!

Wosebko jak jesteś to powiedz mi coś więcej bo nie dam rady przewertować wszystkich stron

i koniecznie powiedzcie co tam ogólnie u Was coś przybyło nam?
    jak wasze zdrówko?
    Beciu chodzi o spotkanie tak ?:) w sumie to nic nie jest ustalone..kazda by chciała jak najbiżej siebie ;) i ciężko wszystkim dogodzić naraz ;) Olcia nasza wpadła na pomysł :) dała propozycje na Warszawe :)jakos w pażdzierniku :) ale moja skleroza mi nie pozwoliła zapamietać na którego ;)
    a zdrówko przynajmniej u mnie ok :) miałam małe problemy z plamieniami ..byłam u gina i wszsystko ok:) i oby sie juz nie powtórzyły bo bede musiała isć na zwolnienie i leżeć...w piatek mam urlop to sobie, przed wizyta która mam w poniedziałek,zbadam progesteron:)zobacze jaki jest teraz po odstawieniu luteiny:)

Beata, Libra, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej Kobitki :D

Beciu witaj po urlopie. Fajnie, ze odpoczelas i zregenerowslas siły. To teraz życzę owocnych staranek, a moze coś tam sie juz kluje ;D

Selenko niedługo kolejna wizyta ;D Ty juz wiesz co będzie? Przepraszam, ale mi uciekło, ale wydaje mi sie, ze jeszcze nie wiesz.

Rucia a Ty tylko wizytę u gina będziesz miała, czy usg tez? Czytałam o tym co wczoraj pisalas, o tych badaniach w Auchon, fajna sprawa, ja niestety wszędzie mam daleko.

Co do spotkania ovu forumowiczek to ja niestety poczekam, aż bedą gdzieś bliżej.

Pismak ja jestem za dopisaniem Ciebie ;D
    Hej Ilonka :) no wizyta w poniedziałek :) no wstępnie nam gin na prenatalnych powiedział że chłopiec :)ale to jeszcze do powierdzenia :) i oby już tak zostało ;) bo już sie mega ciesze na synusia mamusi :P

Beata, Ilona, Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, ilonko witajcie

nie no kluć to napewno nic sie nie kluje bo tempki skandalicznie marne wiec ovu nie było napewno choć rozciagliwy mam parwie cały cykl....a może to wina ciagłego podniecenia... :P

a-koczek, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3743 3744 3745 3746 3747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ