plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Wosebko jesli pójdziesz na pelny miesiąc to dla pracodawcy lepiej zebyś już została na zwolnieniu bo wtedy już zacznie płacić zus
ale nikt Cię nie zmusi żebyś szła na zwolnienie jeśli nie bedziesz miała ochoty to możesz wrócić do pracy bez problemu
a co do zakazu prZez lekarz to tez pamietam że mi calą ciąze zabraniał wyjazdów wieczornych i absolutny zakaz na seks wieć uważam że niektórzy lekarze są czasem przewrażliwieniale w sumie jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego
to sobie troche poleniuchuje
No moze i niektórzy lekarze sa przewrazliwieni..niewiem jak mójale nawet znając mojego m to by mnie nigdzie tak daleko nie puścił
Ilona, Beata, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No niby masz racje
ale w sumie jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego
to sobie troche poleniuchuje
No moze i niektórzy lekarze sa przewrazliwieni..niewiem jak mójale nawet znając mojego m to by mnie nigdzie tak daleko nie puścił
Dobrze, dobrze. Niech M dba o jego skarbySelena, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Pismak wrote:Dzień doberek dziewczynki
Beatko witam Ciebie
Słuchajcie muszę Wam to napisać a potem znikam poczytać zaległości i do roboty
Wczoraj jak się ostatecznie już pożegnałam z nocną wartą to zrobiłam się głodna i mój M przychodzi do sypialni i pyta a Ty jeszcze nie śpisz? A ja na to że nie bo głodna jestem i zastanawiam się czy by banana szybko nie wszamaćNo i poszłam zjadłam i zasnęłam.
I śniło mi się, że się nie zgodziłyście na przyjęcie mnie do klubu "złotej macicy" i mało tego skazałyście mnie za zuchwalstwo na ostracyzm
No ale potem wygrałam konkurs na Ovu Guru i już miałam się zabierać za porządki względem klubu ZM a tutaj budzik zadzwonił
No to tyle : D
A Selenko gratuluję synkajak Ilonka pisze my az takie frańce nie jestesmy
i z checią wciągniemy Cie na naszą liste
a za gratulacje podziekuje jak już na 100 % będe wiedział ze synekIlona, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilonko no faktycznie troszkę drogi jest
wiec w ciaży lepiej sie nie przemęczać
Wosebko doskonale go rozumiemIlona, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ilona wrote:Dobrze, dobrze. Niech M dba o jego skarby
w zeszłym tygodniu jak te upały były to sie biedak namęczył po pracy i cały dom posprzątał
łącznie z odkurzaniem i myciem podłóg co zawsze należało do mnie:) bo chciał zebym ja sobie odpoczeła
jest meeeega kochany i pomocny
Beata, Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Jestem i wracam do tematu. M.obiecał, że mnie dostarczy albo osobiście albo na pociąg gdzieś by było bliżej...co do Agi to jakby się zgodziła, to mogłybyśmy po Shaggunię podjechać przecież....tylko czy Aga się zgodzi i czy będzie chciała? W razie czego m. do Częstochowy na mszę a ja do Łodzi dalej pociągiem.
Głos dla Pismaka na tak w tabeli.
Olka to z PZN 12 godzin sie do Częstochowy jedzie? aż zerknę...nie ma to jak skomunikowanie w Polsce....
Ilona, Pismak, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
No faktycznie 6-7 godzin, to nie najlepsze wyjście by Olka jechała do Cz-wy...ale wiecie jak to jest ze spotkaniami...zawsze ktoś ma kłopot i mu nie pasuje...Idę budzić Agę i Wafla i oficjalne dzień dobry dziewczynki!!!!!
Olka jak dziąsełko?
Przypomniało mi się że chlorchinaldin do ssania działa antyseptycznie, orofar i tantum verde też.
Wosebka odpoczywaj sobie...poczytaj o syndromie super matki bodajże...nie wolno nic na siłę robić, dziecko dochodzi do głosu i matczyna intuicja...jak źle się czujesz, zmęczona itd. to odpoczywaj...masz do tego prawo...
Beatko jesteś! Wspaniale....
Acha i temperatura mi spada...a termin @ ovu wyznaczył na 16 lipca...dziwnie jakoś, nie rozumiem tego.Beata, Libra, Fedra, Ola_czeka, kopciuszek126, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Muzi
Widzę, ze od rana pełna mobilizacja i organizacja
Ja uciekam robic śniadanie, potem na zakupy, bo mam zamiar leczo zrobić
Czy u was tez jest taka okropna pogoda jak u mnie? Kurcze mogło by byc jeszcze trochę ciepło. Na myśl o zimie, aż mnie skręca. Ciemno, szaro, ponuro, fuj.
Niby od weekendu ma byc jeszcze pogodnie. Oby.
Dobra, nie marudze juz. Do pózniej laski.
Miłego dniajeju, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Selena wrote:Dba i to bardzo
w zeszłym tygodniu jak te upały były to sie biedak namęczył po pracy i cały dom posprzątał
łącznie z odkurzaniem i myciem podłóg co zawsze należało do mnie:) bo chciał zebym ja sobie odpoczeła
jest meeeega kochany i pomocny
Ooo taki facet to skarbI tak dba o Ciebie
Co do gratulacji to przepraszam nie doczytałam
Poprawiam więc: trzymam kciuki za synkaLibra, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ilona wrote:Hej Muzi
Widzę, ze od rana pełna mobilizacja i organizacja
Ja uciekam robic śniadanie, potem na zakupy, bo mam zamiar leczo zrobić
Czy u was tez jest taka okropna pogoda jak u mnie? Kurcze mogło by byc jeszcze trochę ciepło. Na myśl o zimie, aż mnie skręca. Ciemno, szaro, ponuro, fuj.
Niby od weekendu ma byc jeszcze pogodnie. Oby.
Dobra, nie marudze juz. Do pózniej laski.
Miłego dnia
Beata lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:No faktycznie 6-7 godzin, to nie najlepsze wyjście by Olka jechała do Cz-wy...ale wiecie jak to jest ze spotkaniami...zawsze ktoś ma kłopot i mu nie pasuje...Idę budzić Agę i Wafla i oficjalne dzień dobry dziewczynki!!!!!
Beatko jesteś! Wspaniale....
Acha i temperatura mi spada...a termin @ ovu wyznaczył na 16 lipca...dziwnie jakoś, nie rozumiem tego.
JESTES U aGI DZIŚ?
superowo! kochana co Ci spada co Ty poowiadasz bylam widziałam i nie potwierdzam nie panikuj wszystko jest ok to nie jest żaden spadek!!
16 lipca? napewno ? coś mi sie wydaje że pomyliłas miesiące?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:Beata a jakie masz połączenie do Łodzi? Ja kiepskie ale się mocno szykuję...Oliwka 2006