plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebko kochana w takim razie po cichu gratuluję Synusia Mamusi :*
i życZę aby tak już zostało skoro to Twoje marzenie
dziekuję za wyjaśnienia w sparwie zlotu, eh myslałam że już w ten weekend ale sie podjarałam ale chetna jestem nadal gdzie by nie byłoSelena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wosebko jesli masz taką możliwość to idź na zwolnienie odpocznij troszkę jak poczujesz sie prewniej to najwyżej wrócisz do pracy
a czemu tak szybko odstawił Ci gin luteine?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wosebko to mi gdzieś ta informacja o synku zniknęła. To super, M pewnie szczęśliwy, no i synus mamusi będzie. Oby sie info potwierdziło
Beciu to jak sluz taki plodny to dzialaj
Ja na wizytę pójdę dopiero jak wrócę do DE, chociaż juz mnie korci. Ostatnio tak myślałam, zeby sie jeszcze tu na jedno usg zapisać jak M przyjedzie, będziemy mieć okazje pójść razem. No zobaczymy.Selena, Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Beata wrote:Wosebko kochana w takim razie po cichu gratuluję Synusia Mamusi :*
i życZę aby tak już zostało skoro to Twoje marzenie
dziekuję za wyjaśnienia w sparwie zlotu, eh myslałam że już w ten weekend ale sie podjarałam ale chetna jestem nadal gdzie by nie było
No fajny taki zloti szkoda że ja nie bede mogła na nim być
Beata lubi tę wiadomość
-
Ilonko no działam heheh w piętek idę na wizytę to sie okaże co tam w trawie piszczy, czy wogóle mam pęcherzyk
Wosebko masz rację najważniejsze jest to zeby szkrab był zdrowy
Ilonko koniecznie idz z meżem niech się napatrzyIlona, a-koczek, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Wosebko jesli masz taką możliwość to idź na zwolnienie odpocznij troszkę jak poczujesz sie prewniej to najwyżej wrócisz do pracy
a czemu tak szybko odstawił Ci gin luteine?
A czemu mi tak odstawił szybko lutka nie mam pojęcia...stwierdził że jak już jest wszystko dobrze to można powoli odstawićale pogaam z nim na wizycie moze mi da
wogóle z tymi tabletkami jakoś pewniej sie czułam:) a teraz sie stresuje czy aby wszystko jest dobrze..
-
Ilona wrote:Wosebko to mi gdzieś ta informacja o synku zniknęła. To super, M pewnie szczęśliwy, no i synus mamusi będzie. Oby sie info potwierdziło
Beciu to jak sluz taki plodny to dzialaj
Ja na wizytę pójdę dopiero jak wrócę do DE, chociaż juz mnie korci. Ostatnio tak myślałam, zeby sie jeszcze tu na jedno usg zapisać jak M przyjedzie, będziemy mieć okazje pójść razem. No zobaczymy.
Kochan idź z msuper sprawa takie wspólne usg
my jeszcze jedno planujemy razem we wrześniu albo październiku
Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No daleko
a mam zakaz od gina na dalekie podróże...nawet mojej rodzinki odwiedzić nie moge
Dla mnie to tez za daleko mimo, ze nie mam zakazu. Ale z zachodniej Polski do Wawy czy do Łodzi to spory kawałek.
Poczekam na jakieś w blizszym miejscuMoje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień doberek dziewczynki
Beatko witam Ciebie
Słuchajcie muszę Wam to napisać a potem znikam poczytać zaległości i do roboty
Wczoraj jak się ostatecznie już pożegnałam z nocną wartą to zrobiłam się głodna i mój M przychodzi do sypialni i pyta a Ty jeszcze nie śpisz? A ja na to że nie bo głodna jestem i zastanawiam się czy by banana szybko nie wszamaćNo i poszłam zjadłam i zasnęłam.
I śniło mi się, że się nie zgodziłyście na przyjęcie mnie do klubu "złotej macicy" i mało tego skazałyście mnie za zuchwalstwo na ostracyzm
No ale potem wygrałam konkurs na Ovu Guru i już miałam się zabierać za porządki względem klubu ZM a tutaj budzik zadzwonił
No to tyle : D
A Selenko gratuluję synkaIlona, Beata, a-koczek, Selena, Shagga_80, Libra, plemniczka, Fedra, Ola_czeka, kopciuszek126, Dodi, zbikowa, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Wosebko jesli pójdziesz na pelny miesiąc to dla pracodawcy lepiej zebyś już została na zwolnieniu bo wtedy już zacznie płacić zus
ale nikt Cię nie zmusi żebyś szła na zwolnienie jeśli nie bedziesz miała ochoty to możesz wrócić do pracy bez problemu
a co do zakazu prZez lekarz to tez pamietam że mi calą ciąze zabraniał wyjazdów wieczornych i absolutny zakaz na seks wieć uważam że niektórzy lekarze są czasem przewrażliwieniIlona lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ilonko z zachodniej polski tak daleko do łodzi? to skad Ty dokładnie jesteś?
Witaj Pisamku
heh widzę że nalezycie podeszłaś do tej grupyPismak, Ilona, Libra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ilona wrote:Pismak to niezły miałas sen, hehe
Wbrew pozorą my to nie, żadne czarownice z salem, heheIlona, Pismak, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006