X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi tak dziś pierwszy dzień w pracy więc łapie chwilowe zawieszki :)

Aga Adzia dziękujemy ja osobiście mogę poczekać czekam najpierw niech się uda Wam wszystkim które jeszcze macierzyństwa nie zasmakowały

Witaj Szagii

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    aGA Adzia teraz doczytałam że lekarz nawet sie zdziwil że Ci sie udało
    wiec jak widać na Twoim przykładzie wszystko sie może zdarzyć i trzeba wierzyć że może przytrafić nam sie prawdziwy cud tego Ci życzę

No Kochana, w moim przypadku to dosławnie wszystko może się zdarzyć...ostatnio tak zbuzowały mi się hormony od leków że przez jakiś czas miałam podwyższoną betę i wszystkie objawy ciąży a w ciąży nie byłam jak sie okazało był to efekt uboczny połączenia zastrzyku choragonu z lekami na krew...mnie już chyba nic nie zdziwi :P

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś a Ciebie już widzę zza krzaków od rana i co nie wychylisz noska?
    wyskakuj i piszesz sie na sobotnie spotkanie?
    tylko spróbuj nie... tyle czekałam aż przyjedziesz i nic, wiec teraz z Muzi jedziemu w Twoje strony hmmm tak myslę ze sie nie wymigasz?

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co wyjdzie z tego...jak to Olka pisała, bez ciśnienia...dziwnie się czuję normalnie...jakby mi ktoś tonę na plecy założył i kazał to nosić...w pęcherzu łaskocze i takie dziwne uczucie tam na dole.
    Jeśli tak jest po owulce to jest to przyjemne, bo w cyklach bez owulki to ja się gorzej czuję...

Beata lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ale jak będę się dobrze czuła, dobrze, bo chyba coś mnie kręci, jakaś infekcja się szykuje...mam nadzieję, że samo przejdzie...

Beata lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do zajęć, bo znów zostawię bałagan przed wyjściem do pracy. Beata jak co to na tel.

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    No Kochana, w moim przypadku to dosławnie wszystko może się zdarzyć...ostatnio tak zbuzowały mi się hormony od leków że przez jakiś czas miałam podwyższoną betę i wszystkie objawy ciąży a w ciąży nie byłam jak sie okazało był to efekt uboczny połączenia zastrzyku choragonu z lekami na krew...mnie już chyba nic nie zdziwi :P
    kurdę no to naprawdę zwariowany organizm a ja myslałam że ja mam istne szaleństwo...choć kto wie czy nie mam? żadnych specjalistycznych badań nigdy nie miałam

teraz ide w piatek na wizytę to każę sie porządnie zdiagnozować bo tez cuda mogą wyjśc ale w razie co nie załamię się wzmocniłam sie juz na maksa i teraz wiem że wrazie co mogę spokojnie jeszcze pomysleć ze 4 lata....? hmmm

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti zaczął moj m a pozniej to juz niewiele trzeba zeby wyprowadizc mnien zrównowagi pozniej dołączył szef i oberwąło mi sie za mojego sąśiada od biurka ( ale jeszcze tylko do konca miesiąca i juz go niebedzie ) a i dodoam ze popczułam sie olana w sprawie spotkania takze mam kiepski humor od rana

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Tak najogólniej mówiąc to mam PCO, przytkane jajowody, blizny na macicy po łyżeczkowaniu, ciagłe torbiele, polipy i chorobę krwi (krzepnie przez co nie dożywiam płodu). Leczę się już 8 lat.
    to ja nie mam takich kwalifikacji i wiedzy, żeby móc cokolwiek Ci podpowiedzieć... musisz zaufać lekarzowi... a Ty chodzisz do zwykłego gina czy do kliniki leczenia niepłodności?

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi musi przejśc kuruj sie ;* nie dawaj się żadnym infekcjom

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beti zaczął moj m a pozniej to juz niewiele trzeba zeby wyprowadizc mnien zrównowagi pozniej dołączył szef i oberwąło mi sie za mojego sąśiada od biurka ( ale jeszcze tylko do konca miesiąca i juz go niebedzie ) a i dodoam ze popczułam sie olana w sprawie spotkania takze mam kiepski humor od rana
    Koczku ja sie z Tobą spotkam chętnie :*
    jak jechałam nad morze trasa blisko Ciebie to cały czas mnie korciło żeby odbić na Olsztyn gdybym jechała sama napewno bym to zrobiła
    a gdzie pasowałoby Ci spotkanko?

a-koczek lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to ja nie mam takich kwalifikacji i wiedzy, żeby móc cokolwiek Ci podpowiedzieć... musisz zaufać lekarzowi... a Ty chodzisz do zwykłego gina czy do kliniki leczenia niepłodności?

Chodzę prywatnie do gina który współpracuje z Novum w Warszawie.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kurdę no to naprawdę zwariowany organizm a ja myslałam że ja mam istne szaleństwo...choć kto wie czy nie mam? żadnych specjalistycznych badań nigdy nie miałam

teraz ide w piatek na wizytę to każę sie porządnie zdiagnozować bo tez cuda mogą wyjśc ale w razie co nie załamię się wzmocniłam sie juz na maksa i teraz wiem że wrazie co mogę spokojnie jeszcze pomysleć ze 4 lata....? hmmm

Kochana, jak to mawiają "był czas przywyknąć". Chyba już nic mnie nie zdziwi...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś a Ciebie już widzę zza krzaków od rana i co nie wychylisz noska?
    wyskakuj i piszesz sie na sobotnie spotkanie?
    tylko spróbuj nie... tyle czekałam aż przyjedziesz i nic, wiec teraz z Muzi jedziemu w Twoje strony hmmm tak myslę ze sie nie wymigasz?
    od wczoraj się zaczęło... mam zajebiście problemowe sprawy w pracy... i dlatego tylko pobieżnie międzyczasie podczytuje i lajkuję
    co do spotkanie w Łodzi - piszę się z wielkim znakiem zapytania... i dokładnie będę wiedziała w piątek... bo się okazuje, że chyba w sobotę będę w pracy... ale tego dowiem się w piątek

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaAndzia skad Ty jesteś?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    AgaAndzia skad Ty jesteś?

Mieścina zabita dechami (czytaj Radom) :P

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libruś a do której pracujesz tzn. nawet gdyby przypadło Ci isc do pracy w sobotę? my poczekamy spokojnie...zresztą zanim my do łodzi dotrzemy to Ty akurat skończysz prace :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochana jestes Beatko mi to pasują rózne okolice ale w srone pólnocy polski dlatego jak Olka zaproponowąła Warszawa to tak pomyslałam ze to dobra lokalizacja. A jak wracałas to trzeba było zajechac nawet jak sama nie byłas ja przeciez ciagle z córka sama wiec wszystcy byscie sie pomiescili

Beata, jeju lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Mieścina zabita dechami (czytaj Radom) :P
    heheheh no to całkiem niedaleko mnie!
    ale konkretnie radom czy może bliżej wawy?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata to ja tak miałam w Toruniu ale że staliśy ponad godzinę w korku, to m. powiedział, że musimy odłożyć tę niespodziankę dla Gadgetki, bo jak wjedziemy do Torunia to znów ten sam czas w drodze powrotnej...byłam zła ale jak się okazało m. miał rację.

Beata lubi tę wiadomość

‹‹ 3747 3748 3749 3750 3751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ