X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi tak dziś pierwszy dzień w pracy więc łapie chwilowe zawieszki :)

Aga Adzia dziękujemy ja osobiście mogę poczekać czekam najpierw niech się uda Wam wszystkim które jeszcze macierzyństwa nie zasmakowały

Witaj Szagii

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    aGA Adzia teraz doczytałam że lekarz nawet sie zdziwil że Ci sie udało
    wiec jak widać na Twoim przykładzie wszystko sie może zdarzyć i trzeba wierzyć że może przytrafić nam sie prawdziwy cud tego Ci życzę

No Kochana, w moim przypadku to dosławnie wszystko może się zdarzyć...ostatnio tak zbuzowały mi się hormony od leków że przez jakiś czas miałam podwyższoną betę i wszystkie objawy ciąży a w ciąży nie byłam jak sie okazało był to efekt uboczny połączenia zastrzyku choragonu z lekami na krew...mnie już chyba nic nie zdziwi :P

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś a Ciebie już widzę zza krzaków od rana i co nie wychylisz noska?
    wyskakuj i piszesz sie na sobotnie spotkanie?
    tylko spróbuj nie... tyle czekałam aż przyjedziesz i nic, wiec teraz z Muzi jedziemu w Twoje strony hmmm tak myslę ze sie nie wymigasz?

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co wyjdzie z tego...jak to Olka pisała, bez ciśnienia...dziwnie się czuję normalnie...jakby mi ktoś tonę na plecy założył i kazał to nosić...w pęcherzu łaskocze i takie dziwne uczucie tam na dole.
    Jeśli tak jest po owulce to jest to przyjemne, bo w cyklach bez owulki to ja się gorzej czuję...

Beata lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ale jak będę się dobrze czuła, dobrze, bo chyba coś mnie kręci, jakaś infekcja się szykuje...mam nadzieję, że samo przejdzie...

Beata lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do zajęć, bo znów zostawię bałagan przed wyjściem do pracy. Beata jak co to na tel.

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    No Kochana, w moim przypadku to dosławnie wszystko może się zdarzyć...ostatnio tak zbuzowały mi się hormony od leków że przez jakiś czas miałam podwyższoną betę i wszystkie objawy ciąży a w ciąży nie byłam jak sie okazało był to efekt uboczny połączenia zastrzyku choragonu z lekami na krew...mnie już chyba nic nie zdziwi :P
    kurdę no to naprawdę zwariowany organizm a ja myslałam że ja mam istne szaleństwo...choć kto wie czy nie mam? żadnych specjalistycznych badań nigdy nie miałam

teraz ide w piatek na wizytę to każę sie porządnie zdiagnozować bo tez cuda mogą wyjśc ale w razie co nie załamię się wzmocniłam sie juz na maksa i teraz wiem że wrazie co mogę spokojnie jeszcze pomysleć ze 4 lata....? hmmm

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti zaczął moj m a pozniej to juz niewiele trzeba zeby wyprowadizc mnien zrównowagi pozniej dołączył szef i oberwąło mi sie za mojego sąśiada od biurka ( ale jeszcze tylko do konca miesiąca i juz go niebedzie ) a i dodoam ze popczułam sie olana w sprawie spotkania takze mam kiepski humor od rana

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Tak najogólniej mówiąc to mam PCO, przytkane jajowody, blizny na macicy po łyżeczkowaniu, ciagłe torbiele, polipy i chorobę krwi (krzepnie przez co nie dożywiam płodu). Leczę się już 8 lat.
    to ja nie mam takich kwalifikacji i wiedzy, żeby móc cokolwiek Ci podpowiedzieć... musisz zaufać lekarzowi... a Ty chodzisz do zwykłego gina czy do kliniki leczenia niepłodności?

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi musi przejśc kuruj sie ;* nie dawaj się żadnym infekcjom

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beti zaczął moj m a pozniej to juz niewiele trzeba zeby wyprowadizc mnien zrównowagi pozniej dołączył szef i oberwąło mi sie za mojego sąśiada od biurka ( ale jeszcze tylko do konca miesiąca i juz go niebedzie ) a i dodoam ze popczułam sie olana w sprawie spotkania takze mam kiepski humor od rana
    Koczku ja sie z Tobą spotkam chętnie :*
    jak jechałam nad morze trasa blisko Ciebie to cały czas mnie korciło żeby odbić na Olsztyn gdybym jechała sama napewno bym to zrobiła
    a gdzie pasowałoby Ci spotkanko?

a-koczek lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to ja nie mam takich kwalifikacji i wiedzy, żeby móc cokolwiek Ci podpowiedzieć... musisz zaufać lekarzowi... a Ty chodzisz do zwykłego gina czy do kliniki leczenia niepłodności?

Chodzę prywatnie do gina który współpracuje z Novum w Warszawie.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kurdę no to naprawdę zwariowany organizm a ja myslałam że ja mam istne szaleństwo...choć kto wie czy nie mam? żadnych specjalistycznych badań nigdy nie miałam

teraz ide w piatek na wizytę to każę sie porządnie zdiagnozować bo tez cuda mogą wyjśc ale w razie co nie załamię się wzmocniłam sie juz na maksa i teraz wiem że wrazie co mogę spokojnie jeszcze pomysleć ze 4 lata....? hmmm

Kochana, jak to mawiają "był czas przywyknąć". Chyba już nic mnie nie zdziwi...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś a Ciebie już widzę zza krzaków od rana i co nie wychylisz noska?
    wyskakuj i piszesz sie na sobotnie spotkanie?
    tylko spróbuj nie... tyle czekałam aż przyjedziesz i nic, wiec teraz z Muzi jedziemu w Twoje strony hmmm tak myslę ze sie nie wymigasz?
    od wczoraj się zaczęło... mam zajebiście problemowe sprawy w pracy... i dlatego tylko pobieżnie międzyczasie podczytuje i lajkuję
    co do spotkanie w Łodzi - piszę się z wielkim znakiem zapytania... i dokładnie będę wiedziała w piątek... bo się okazuje, że chyba w sobotę będę w pracy... ale tego dowiem się w piątek

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaAndzia skad Ty jesteś?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    AgaAndzia skad Ty jesteś?

Mieścina zabita dechami (czytaj Radom) :P

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libruś a do której pracujesz tzn. nawet gdyby przypadło Ci isc do pracy w sobotę? my poczekamy spokojnie...zresztą zanim my do łodzi dotrzemy to Ty akurat skończysz prace :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochana jestes Beatko mi to pasują rózne okolice ale w srone pólnocy polski dlatego jak Olka zaproponowąła Warszawa to tak pomyslałam ze to dobra lokalizacja. A jak wracałas to trzeba było zajechac nawet jak sama nie byłas ja przeciez ciagle z córka sama wiec wszystcy byscie sie pomiescili

Beata, jeju lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Mieścina zabita dechami (czytaj Radom) :P
    heheheh no to całkiem niedaleko mnie!
    ale konkretnie radom czy może bliżej wawy?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata to ja tak miałam w Toruniu ale że staliśy ponad godzinę w korku, to m. powiedział, że musimy odłożyć tę niespodziankę dla Gadgetki, bo jak wjedziemy do Torunia to znów ten sam czas w drodze powrotnej...byłam zła ale jak się okazało m. miał rację.

Beata lubi tę wiadomość

‹‹ 3747 3748 3749 3750 3751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ