plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:heheheh no to całkiem niedaleko mnie!
ale konkretnie radom czy może bliżej wawy?
Obecnie - konkretnie Radom i raczej już się to nie zmieni. Chyba że władze naszego miasta zrównają nas z ziemią bo ich polityka do tego chyba dąży!
A Ty gdzie mieszkasz?Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:libruś a do której pracujesz tzn. nawet gdyby przypadło Ci isc do pracy w sobotę? my poczekamy spokojnie...zresztą zanim my do łodzi dotrzemy to Ty akurat skończysz prace
ps. Tyśka jest z Ł... mogłybyście jej dać znać?Beata lubi tę wiadomość
-
e-koczek może dlatego, że my znamy się prawie rok z dziewczynami i to najwyższa pora a Ty niedawno do nas dołączyłaś...nie gniewaj się za to pominięcie niechcący...my długo czekałyśmy i nabierałyśmy do siebie zaufania...rozumiesz?
EDIT: Mam dość przepraszania za słowa jakie tu piszę! ENDWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 11:10
Fedra lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:No kochana jestes Beatko mi to pasują rózne okolice ale w srone pólnocy polski dlatego jak Olka zaproponowąła Warszawa to tak pomyslałam ze to dobra lokalizacja. A jak wracałas to trzeba było zajechac nawet jak sama nie byłas ja przeciez ciagle z córka sama wiec wszystcy byscie sie pomiescili
ale mąz wybiłby mi to z głowy heheh
dla mnie tak naprawde żadne miejsce nie stanowi problemu jesli to miałobybyć jedno duże spotkanie to mogę wszędzie dojechać ale jesli mam jechac na klika spotkań żeby Was obskoczyć to wole bliższe...z wiadomych względów po pierwsze finansowych a po drugie mąz napewno nie będzie mnie puszczał co weekend na wyprawy w PolskęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyjeju wrote:e-koczek może dlatego, że my znamy się prawie rok z dziewczynami i to najwyższa pora a Ty niedawno do nas dołączyłaś...nie gniewaj się za to pominięcie niechcący...my długo czekałyśmy i nabierałyśmy do siebie zaufania...rozumiesz?
Beata, Aga_Andzia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nie wiem nic Kochan, bo to nie będzie zwykły dzień... będę w komisji, która będzie odbierać nowy budynek... wiec głównie wszystko zależy od tego jaki termin ustali sekretariat... ale tak jak już pisałam - dowiem się w piątek
ps. Tyśka jest z Ł... mogłybyście jej dać znać?
pewnie że damyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:muzi... no kurna... a-koczek jest już z nami sporo... nie tyle mniej więcej co np. Ola... więc bez segregacji proszę, bo dziewczyna tylko wyraziła swoje zdanie
no wlasnie Muzi co Ty opowiadasz? ona jest znacznie dłużej niż nawet OlaOliwka 2006
-
Koczku powiedz coś ...ja nie pamiętam od kiedy dokładnie jestes ale napewno dłużej niż połowa dziewczyn które sie tu udzialają tylko nie każda tak intensywnie tutaj nadaje, ale ja to rozumiem że każdy w miare swoich możliwości
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
jeju wrote:Dobrze gadasz Beatko...mój by mnie może puścił ale na kilka spotkań, to ciężko będzie dojechać...Wa-wa jest możliwa i Łódź też a później te bliższe spotkania...
heheh
Oliwka 2006
-
Dobra idę i nikogo nie segreguje ale e-koczek zniknął na bardzo długo albo pojawiała się dość rzadko bym nie zapamiętała...e-koczek wybacz ale nie miałam nic złego na myśli....odpuszczam sobie już... soryy...coś ze mną nie tak najwyraźniej jest...nie pasowna jakaś jestem...spokojnego dnia.
-
witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
buziole zozolecos dzialo sie ciekawego ? bede probowala nadrobic ale nie wiem czy mi sie uda:)
jutro wizyta u ginka w celu sprawdzenia pecherzykow czy cos rosna ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 11:10
jeju, Beata, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
buziole zozolecos dzialo sie ciekawego ? bede probowala nadrobic ale nie wiem czy mi sie uda:)
jutro wizyta u ginka w celu sprawdzenia pecherzykow czy cos rosna ... -
Muzi nie strzelaj fochów co teraz sie obrazisz na mnie i wymigasz od sobotniego spotaknia ej no nie ładnie....
co toi znaczy nie planujesz wyjazdów? ja myslałam ze jesteśmy umówione już napisałam smsa ZosiOliwka 2006
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
jutro wizyta u ginka w celu sprawdzenia pecherzykow czy cos rosna ... -
nick nieaktualnyMuzi, bez przesady... wybrane jest miejsce na zlot "plemniczki..." i wydawało mi się, że nie było żadnego ograniczenia długości przebywania na forum... bo idąc tą drogą to i ja nie powinnam rozważać mego udziału w tym spotkaniu - jakby nie patrząc, to z forum zniknęłam na 2,5 miesiąca... i co maja powiedzieć też inne, które robią przerwy z różnych przyczyn, czy dla podratowania psychiki czy po prostu nie mogą poświęcać tyle czasu, bo mają absorbującą pracę???
ja na dzień dzisiejszy spadam... w miarę możliwości będę podczytywać... i odezwę się jak będę czuła potrzebę... a wspierać będę lajkamiAga_Andzia, Pismak, Sandraa, Beata, Effcia28, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
jutro wizyta u ginka w celu sprawdzenia pecherzykow czy cos rosna ...Beata, sylwia1985, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Muzi, bez przesady... wybrane jest miejsce na zlot "plemniczki..." i wydawało mi się, że nie było żadnego ograniczenia długości przebywania na forum... bo idąc tą drogą to i ja nie powinnam rozważać mego udziału w tym spotkaniu - jakby nie patrząc, to z forum zniknęłam na 2,5 miesiąca... i co maja powiedzieć też inne, które robią przerwy z różnych przyczyn, czy dla podratowania psychiki czy po prostu nie mogą poświęcać tyle czasu, bo mają absorbującą pracę???
ja na dzień dzisiejszy spadam... w miarę możliwości będę podczytywać... i odezwę się jak będę czuła potrzebę... a wspierać będę lajkami
Libra - uwielbiam Cię. Bardzo mądra z Ciebie Kobieta
Miłego dzionka CI życzęBeata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość