X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheheh no to całkiem niedaleko mnie!
    ale konkretnie radom czy może bliżej wawy?

Obecnie - konkretnie Radom i raczej już się to nie zmieni. Chyba że władze naszego miasta zrównają nas z ziemią bo ich polityka do tego chyba dąży! :P

A Ty gdzie mieszkasz?

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    libruś a do której pracujesz tzn. nawet gdyby przypadło Ci isc do pracy w sobotę? my poczekamy spokojnie...zresztą zanim my do łodzi dotrzemy to Ty akurat skończysz prace :)
    nie wiem nic Kochan, bo to nie będzie zwykły dzień... będę w komisji, która będzie odbierać nowy budynek... wiec głównie wszystko zależy od tego jaki termin ustali sekretariat... ale tak jak już pisałam - dowiem się w piątek
    ps. Tyśka jest z Ł... mogłybyście jej dać znać?

Beata lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e-koczek może dlatego, że my znamy się prawie rok z dziewczynami i to najwyższa pora a Ty niedawno do nas dołączyłaś...nie gniewaj się za to pominięcie niechcący...my długo czekałyśmy i nabierałyśmy do siebie zaufania...rozumiesz?

EDIT: Mam dość przepraszania za słowa jakie tu piszę! END

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 11:10

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wie....Libra już wie o spotkaniu....spoko...

Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    No kochana jestes Beatko mi to pasują rózne okolice ale w srone pólnocy polski dlatego jak Olka zaproponowąła Warszawa to tak pomyslałam ze to dobra lokalizacja. A jak wracałas to trzeba było zajechac nawet jak sama nie byłas ja przeciez ciagle z córka sama wiec wszystcy byscie sie pomiescili
    DZIEKI :)

ale mąz wybiłby mi to z głowy heheh
    dla mnie tak naprawde żadne miejsce nie stanowi problemu jesli to miałobybyć jedno duże spotkanie to mogę wszędzie dojechać ale jesli mam jechac na klika spotkań żeby Was obskoczyć to wole bliższe...z wiadomych względów po pierwsze finansowych a po drugie mąz napewno nie będzie mnie puszczał co weekend na wyprawy w Polskę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    e-koczek może dlatego, że my znamy się prawie rok z dziewczynami i to najwyższa pora a Ty niedawno do nas dołączyłaś...nie gniewaj się za to pominięcie niechcący...my długo czekałyśmy i nabierałyśmy do siebie zaufania...rozumiesz?
    muzi... no kurna... a-koczek jest już z nami sporo... nie tyle mniej więcej co np. Ola... więc bez segregacji proszę, bo dziewczyna tylko wyraziła swoje zdanie

Beata, Aga_Andzia, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie wiem nic Kochan, bo to nie będzie zwykły dzień... będę w komisji, która będzie odbierać nowy budynek... wiec głównie wszystko zależy od tego jaki termin ustali sekretariat... ale tak jak już pisałam - dowiem się w piątek
    ps. Tyśka jest z Ł... mogłybyście jej dać znać?

pewnie że damy :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzi... no kurna... a-koczek jest już z nami sporo... nie tyle mniej więcej co np. Ola... więc bez segregacji proszę, bo dziewczyna tylko wyraziła swoje zdanie

no wlasnie Muzi co Ty opowiadasz? ona jest znacznie dłużej niż nawet Ola

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze gadasz Beatko...mój by mnie może puścił ale na kilka spotkań, to ciężko będzie dojechać...Wa-wa jest możliwa i Łódź też a później te bliższe spotkania...

Beata, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku powiedz coś ...ja nie pamiętam od kiedy dokładnie jestes ale napewno dłużej niż połowa dziewczyn które sie tu udzialają tylko nie każda tak intensywnie tutaj nadaje, ale ja to rozumiem że każdy w miare swoich możliwości

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dobrze gadasz Beatko...mój by mnie może puścił ale na kilka spotkań, to ciężko będzie dojechać...Wa-wa jest możliwa i Łódź też a później te bliższe spotkania...
    Muzi to jak Ci nie robi różnicy to przyjedź do wawy :P heheh

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę i nikogo nie segreguje ale e-koczek zniknął na bardzo długo albo pojawiała się dość rzadko bym nie zapamiętała...e-koczek wybacz ale nie miałam nic złego na myśli....odpuszczam sobie już... soryy...coś ze mną nie tak najwyraźniej jest...nie pasowna jakaś jestem...spokojnego dnia.

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie planuje w najbliższym czasie wyjazdów a później się zobaczy. To był najgłupszy pomysł na jaki wpadłam, żeby tu dłużej niż 5 minut siedzieć...trzymta się. Wracam do starych zwyczajów...

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
    buziole zozole :) cos dzialo sie ciekawego ? bede probowala nadrobic ale nie wiem czy mi sie uda:)
    jutro wizyta u ginka w celu sprawdzenia pecherzykow czy cos rosna ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 11:10

jeju, Beata, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    witajcie dziewuszki ja klikam z pracy....wczoraj wrocilismy o 10 a ja na 11 do pracy bez snu tylko szybki prysznic-masakra 20 godzin jazdy w korku - az sie balam ze nie wyrobie .....wczoraj po pracy mnie scielo.....
    buziole zozole :) cos dzialo sie ciekawego ? bede probowala nadrobic ale nie wiem czy mi sie uda:)
    Będę trzymała kciuki...papapa

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi nie strzelaj fochów co teraz sie obrazisz na mnie i wymigasz od sobotniego spotaknia ej no nie ładnie....:(
    co toi znaczy nie planujesz wyjazdów? ja myslałam ze jesteśmy umówione już napisałam smsa Zosi

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, bez przesady... wybrane jest miejsce na zlot "plemniczki..." i wydawało mi się, że nie było żadnego ograniczenia długości przebywania na forum... bo idąc tą drogą to i ja nie powinnam rozważać mego udziału w tym spotkaniu - jakby nie patrząc, to z forum zniknęłam na 2,5 miesiąca... i co maja powiedzieć też inne, które robią przerwy z różnych przyczyn, czy dla podratowania psychiki czy po prostu nie mogą poświęcać tyle czasu, bo mają absorbującą pracę???

ja na dzień dzisiejszy spadam... w miarę możliwości będę podczytywać... i odezwę się jak będę czuła potrzebę... a wspierać będę lajkami

Aga_Andzia, Pismak, Sandraa, Beata, Effcia28, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a niech rosną i pękają!!! powodzenia

Beata, sylwia1985, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muzi, bez przesady... wybrane jest miejsce na zlot "plemniczki..." i wydawało mi się, że nie było żadnego ograniczenia długości przebywania na forum... bo idąc tą drogą to i ja nie powinnam rozważać mego udziału w tym spotkaniu - jakby nie patrząc, to z forum zniknęłam na 2,5 miesiąca... i co maja powiedzieć też inne, które robią przerwy z różnych przyczyn, czy dla podratowania psychiki czy po prostu nie mogą poświęcać tyle czasu, bo mają absorbującą pracę???

ja na dzień dzisiejszy spadam... w miarę możliwości będę podczytywać... i odezwę się jak będę czuła potrzebę... a wspierać będę lajkami

Libra - uwielbiam Cię. Bardzo mądra z Ciebie Kobieta :)
    Miłego dzionka CI życzę :)

Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3748 3749 3750 3751 3752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ