plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
O a ja się ucieszyłam, że jesteście takie płodne od rana a tu się okazuje, że tu po prostu nawalanka!!

Już tłumaczę jak to wyszło. Na spotkanie warszawskie były chetne 3 osoby, Shagga i Małysz zarzuciły mi, że to z powodu ich porodów wyznaczyłam taki termin, Shagga powiedziała, że pisałaby się na sierpień, a ja uznałam, że poprawiłoby mi humor spotkanie się z dziewczynami na koniec tego głupiego tygodnia. Ja osobiście nie odwołuję Warszawy, ale widzę, że jakiego terminu i miejsca bym nie wybrała - ktoś się czuje pokrzywdzony. I nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby nie być czarnym charakterem. Tak czy inaczej potwierdzam, że oprócz soboty - nadal nastawiam się na październikową Warszawę.
Potwierdzam też, że Koczek była tu długo przede mną.
Muzi, czilałt, będzie git. Nie ma o co kruszyć kopii.
Beata, a-koczek, Libra, plemniczka, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze, ze w waszych oczach zostałam pierwszą kurą domową RP
Super. Mnie tam pasi
( komu mam pochować naczynia do zmywarki? Oli? )
Ilonko chyba się nie wybiorę na to USG w październiku, bo z tego co się dowiedziałam, to jest mnóstwo chętnych kobiet, a ja pewnie 3 tygodnie wcześniej będę miała planowe USG w 30 tygodniu więc od razu strzelę sobie taki prezent w postaci albumu ze zdjęciami w Medicoverze.
Co do spotkania to mogę przyjechać do Łodzi, nie ma problemu, ale wezmę ze sobą moją trzódkę
Warszawa może być codziennie
Beata, Aga_Andzia, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muzi kochana spokojniejeju wrote:Nie ma sensu się szarpać...
nie ma sie co denerwoać
jakos sie dogada to wszystko
o i Plemniczki pomysł jest dobry z ta wstępną lista bez dat 
a wogóle jakby co to ja zapraszam do siebie
w sobote mamay super impreze w miescie
mamy świeto lotnictwa
bedzie mozna podziwiać helikoptery Black Howk które u nas produkuja
będa pokazy lotnicze
i koncert Sylwii Grzeszczak
Beata, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
JESTEM WRESZCIE!
ALE SIE NAROBIŁO...
ok podsumujmy..ktoś chce sie spotkać teraz w sobotę w łodzi?
a potem w październiku w warszawie?
łódź:
chetne ale nie potwierdzone...
Ola Beata Libra Muzi Tyśka ...kto da jeszcze radę odzwyać sie szybciutko?
Szaggi Mayuś wy przeciez daleko nie macie?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynic podobnego, nie uważam się za taką... jestem zwykła, jak każdy strzelam gafy aż czasami rumienie się niemiłosiernie ze wstydu... raz się zachowam grzecznie, raz bezczelnie... nic co ludzkie nie jest mi obce...Aga_Andzia wrote:Libra - uwielbiam Cię. Bardzo mądra z Ciebie Kobieta

Miłego dzionka CI życzę
Selena, Aga_Andzia, Pismak, Beata, Sandraa, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGonia - super, ze urlop udany… jak tam nóżka
Muzi – naprawdę nie ma się o co boczyć… może Cię źle zrozumiałyśmy i tyle w tym temacie… To ja Cie przepraszam, ze wprost sformułowałam moja wypowiedź… niestety piszę z pracy szybko, więc nie ubieram pięknych słów, tylko walnęłam prosto z mostu… nie mniej jednak PRZEPRASZAM…
Może powinnam się zastanowić nad tym czy w ogóle z pracy powinnam was komentować i udzielać się skoro same nieporozumienia… może zostać przy samym czytaniu i lajkowaniu jak Sandraa:D Sandraa chcesz mnie do swej paczki cichego lajkowania???
Kopciuszku – fajnie, ze wszystko ok:) OBY TAK DALEJ
Co do sobotniego spotkania – ja na pewno konkretnie wypowiem się w piątek
Co do Warszawy – wypowiem się, jak będę miała terminy ustalone w klinice…Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:49
Sandraa, Beata, Effcia28, kopciuszek126, Dodi, gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
oLA TO ORGANIZUJ czas na sobotęOla_czeka wrote:Ja mogę teraz w sobotę a potem w październiku. I się nie obrażam jak się wypniecie, ale se popamiętam!!!

ja też zapamietam tyle dziewczyn już się spotykało i nie bylo problemu a teraz o co kaman?
przykro mi tylko ze wiele dziewczyn ma naprawde blisko niektóre z łodzi i nie wiedzą czy dadza rade....no cóż
napisałam co czułam
Ruciu my to się znajdziemy w któryś weekend razem z Gosią we 3 no nie?
no i zrówka dla Kini ofkors :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:52
Libra, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyBidulka - pozdrów ją od cioć i powiedz, ze będziemy trzymać kciuki, żeby wszystko sprawnie i bezboleśnie poszło!Rucia wrote:Becia nie mogę teraz w sobotę jechać do Łodzi, bo moja Kinga w piątek ma zabieg usunięcia migdała więc odpada

Rucia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

[/link]