X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a ja się ucieszyłam, że jesteście takie płodne od rana a tu się okazuje, że tu po prostu nawalanka!! :D

Już tłumaczę jak to wyszło. Na spotkanie warszawskie były chetne 3 osoby, Shagga i Małysz zarzuciły mi, że to z powodu ich porodów wyznaczyłam taki termin, Shagga powiedziała, że pisałaby się na sierpień, a ja uznałam, że poprawiłoby mi humor spotkanie się z dziewczynami na koniec tego głupiego tygodnia. Ja osobiście nie odwołuję Warszawy, ale widzę, że jakiego terminu i miejsca bym nie wybrała - ktoś się czuje pokrzywdzony. I nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby nie być czarnym charakterem. Tak czy inaczej potwierdzam, że oprócz soboty - nadal nastawiam się na październikową Warszawę.

Potwierdzam też, że Koczek była tu długo przede mną.

Muzi, czilałt, będzie git. Nie ma o co kruszyć kopii.

Beata, a-koczek, Libra, plemniczka, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://rozklad.sitkol.pl/bin/query.exe/pn?ld=c&seqnr=6&ident=0g.019190190.1376388067&guiVCtrl_connection_detailsOut_setStatus_C3-2_allHalts=yes&OK#cis_C3-2 Tu dojazd do Wa-wy np.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sensu się szarpać...

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga u pepiczków siedzi...nie dodzwonię się ;-( Idę się wyżyć na szmacie...buzi buzi...

Aga_Andzia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Was wywiało!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze w waszych oczach zostałam pierwszą kurą domową RP :P Super. Mnie tam pasi :P ( komu mam pochować naczynia do zmywarki? Oli? )

Ilonko chyba się nie wybiorę na to USG w październiku, bo z tego co się dowiedziałam, to jest mnóstwo chętnych kobiet, a ja pewnie 3 tygodnie wcześniej będę miała planowe USG w 30 tygodniu więc od razu strzelę sobie taki prezent w postaci albumu ze zdjęciami w Medicoverze.

Co do spotkania to mogę przyjechać do Łodzi, nie ma problemu, ale wezmę ze sobą moją trzódkę :)
    Warszawa może być codziennie :)

Beata, Aga_Andzia, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie ma sensu się szarpać...
    Muzi kochana spokojnie :) nie ma sie co denerwoać :) jakos sie dogada to wszystko :) o i Plemniczki pomysł jest dobry z ta wstępną lista bez dat :)
    a wogóle jakby co to ja zapraszam do siebie :) w sobote mamay super impreze w miescie :) mamy świeto lotnictwa :) bedzie mozna podziwiać helikoptery Black Howk które u nas produkuja :) będa pokazy lotnicze :) i koncert Sylwii Grzeszczak :)

Beata, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM WRESZCIE!

ALE SIE NAROBIŁO...

ok podsumujmy..ktoś chce sie spotkać teraz w sobotę w łodzi?

a potem w październiku w warszawie?

łódź:
    chetne ale nie potwierdzone...
    Ola Beata Libra Muzi Tyśka ...kto da jeszcze radę odzwyać sie szybciutko?
    Szaggi Mayuś wy przeciez daleko nie macie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufa mać teraz w sobotę to ja ze szpitala z dzieckiem wychodzę no dziewczyny !

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę Ruciu Cię teraz to jedziemy razem do łodzi w sobpotę? hheeh ale numer mamy tak blisko a spotkamy się dopiero w lodzi :P

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wracam nie mysleć że uciekłam :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Libra - uwielbiam Cię. Bardzo mądra z Ciebie Kobieta :)
    Miłego dzionka CI życzę :)
    nic podobnego, nie uważam się za taką... jestem zwykła, jak każdy strzelam gafy aż czasami rumienie się niemiłosiernie ze wstydu... raz się zachowam grzecznie, raz bezczelnie... nic co ludzkie nie jest mi obce...

Selena, Aga_Andzia, Pismak, Beata, Sandraa, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę teraz w sobotę a potem w październiku. I się nie obrażam jak się wypniecie, ale se popamiętam!!! :P

Aga_Andzia, Libra, Beata, Effcia28, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja mogę teraz w sobotę a potem w październiku. I się nie obrażam jak się wypniecie, ale se popamiętam!!! :P
    Ola ja chyba jestem usprawiedliwiona ..skoro mi gin dał zakaz na podróze :(

Beata lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja na tą warszawę sie pisze jak cos bo niestety ale łodz to mam za daleko

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia nie mogę teraz w sobotę jechać do Łodzi, bo moja Kinga w piątek ma zabieg usunięcia migdała więc odpada :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia - super, ze urlop udany… jak tam nóżka

Muzi – naprawdę nie ma się o co boczyć… może Cię źle zrozumiałyśmy i tyle w tym temacie… To ja Cie przepraszam, ze wprost sformułowałam moja wypowiedź… niestety piszę z pracy szybko, więc nie ubieram pięknych słów, tylko walnęłam prosto z mostu… nie mniej jednak PRZEPRASZAM…

Może powinnam się zastanowić nad tym czy w ogóle z pracy powinnam was komentować i udzielać się skoro same nieporozumienia… może zostać przy samym czytaniu i lajkowaniu jak Sandraa:D Sandraa chcesz mnie do swej paczki cichego lajkowania???

Kopciuszku – fajnie, ze wszystko ok:) OBY TAK DALEJ

Co do sobotniego spotkania – ja na pewno konkretnie wypowiem się w piątek
    Co do Warszawy – wypowiem się, jak będę miała terminy ustalone w klinice…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:49

Sandraa, Beata, Effcia28, kopciuszek126, Dodi, gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    oLA TO ORGANIZUJ czas na sobotę

ja też zapamietam tyle dziewczyn już się spotykało i nie bylo problemu a teraz o co kaman?
    przykro mi tylko ze wiele dziewczyn ma naprawde blisko niektóre z łodzi i nie wiedzą czy dadza rade....no cóż
    napisałam co czułam

Ruciu my to się znajdziemy w któryś weekend razem z Gosią we 3 no nie?
    no i zrówka dla Kini ofkors :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:52

Libra, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Becia nie mogę teraz w sobotę jechać do Łodzi, bo moja Kinga w piątek ma zabieg usunięcia migdała więc odpada :(
    Bidulka - pozdrów ją od cioć i powiedz, ze będziemy trzymać kciuki, żeby wszystko sprawnie i bezboleśnie poszło!

Rucia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola ja chyba jestem usprawiedliwiona ..skoro mi gin dał zakaz na podróze :(

Ty tak :*

Selena, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 3750 3751 3752 3753 3754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ