plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
O a ja się ucieszyłam, że jesteście takie płodne od rana a tu się okazuje, że tu po prostu nawalanka!!
Już tłumaczę jak to wyszło. Na spotkanie warszawskie były chetne 3 osoby, Shagga i Małysz zarzuciły mi, że to z powodu ich porodów wyznaczyłam taki termin, Shagga powiedziała, że pisałaby się na sierpień, a ja uznałam, że poprawiłoby mi humor spotkanie się z dziewczynami na koniec tego głupiego tygodnia. Ja osobiście nie odwołuję Warszawy, ale widzę, że jakiego terminu i miejsca bym nie wybrała - ktoś się czuje pokrzywdzony. I nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby nie być czarnym charakterem. Tak czy inaczej potwierdzam, że oprócz soboty - nadal nastawiam się na październikową Warszawę.
Potwierdzam też, że Koczek była tu długo przede mną.
Muzi, czilałt, będzie git. Nie ma o co kruszyć kopii.Beata, a-koczek, Libra, plemniczka, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze, ze w waszych oczach zostałam pierwszą kurą domową RP
Super. Mnie tam pasi
( komu mam pochować naczynia do zmywarki? Oli? )
Ilonko chyba się nie wybiorę na to USG w październiku, bo z tego co się dowiedziałam, to jest mnóstwo chętnych kobiet, a ja pewnie 3 tygodnie wcześniej będę miała planowe USG w 30 tygodniu więc od razu strzelę sobie taki prezent w postaci albumu ze zdjęciami w Medicoverze.
Co do spotkania to mogę przyjechać do Łodzi, nie ma problemu, ale wezmę ze sobą moją trzódkę
Warszawa może być codziennieBeata, Aga_Andzia, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Nie ma sensu się szarpać...
nie ma sie co denerwoać
jakos sie dogada to wszystko
o i Plemniczki pomysł jest dobry z ta wstępną lista bez dat
a wogóle jakby co to ja zapraszam do siebiew sobote mamay super impreze w miescie
mamy świeto lotnictwa
bedzie mozna podziwiać helikoptery Black Howk które u nas produkuja
będa pokazy lotnicze
i koncert Sylwii Grzeszczak
Beata, Libra, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
JESTEM WRESZCIE!
ALE SIE NAROBIŁO...
ok podsumujmy..ktoś chce sie spotkać teraz w sobotę w łodzi?
a potem w październiku w warszawie?
łódź:
chetne ale nie potwierdzone...
Ola Beata Libra Muzi Tyśka ...kto da jeszcze radę odzwyać sie szybciutko?
Szaggi Mayuś wy przeciez daleko nie macie?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Libra - uwielbiam Cię. Bardzo mądra z Ciebie Kobieta
Miłego dzionka CI życzęSelena, Aga_Andzia, Pismak, Beata, Sandraa, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGonia - super, ze urlop udany… jak tam nóżka
Muzi – naprawdę nie ma się o co boczyć… może Cię źle zrozumiałyśmy i tyle w tym temacie… To ja Cie przepraszam, ze wprost sformułowałam moja wypowiedź… niestety piszę z pracy szybko, więc nie ubieram pięknych słów, tylko walnęłam prosto z mostu… nie mniej jednak PRZEPRASZAM…
Może powinnam się zastanowić nad tym czy w ogóle z pracy powinnam was komentować i udzielać się skoro same nieporozumienia… może zostać przy samym czytaniu i lajkowaniu jak Sandraa:D Sandraa chcesz mnie do swej paczki cichego lajkowania???
Kopciuszku – fajnie, ze wszystko ok:) OBY TAK DALEJ
Co do sobotniego spotkania – ja na pewno konkretnie wypowiem się w piątek
Co do Warszawy – wypowiem się, jak będę miała terminy ustalone w klinice…Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:49
Sandraa, Beata, Effcia28, kopciuszek126, Dodi, gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja mogę teraz w sobotę a potem w październiku. I się nie obrażam jak się wypniecie, ale se popamiętam!!!
ja też zapamietam tyle dziewczyn już się spotykało i nie bylo problemu a teraz o co kaman?
przykro mi tylko ze wiele dziewczyn ma naprawde blisko niektóre z łodzi i nie wiedzą czy dadza rade....no cóż
napisałam co czułam
Ruciu my to się znajdziemy w któryś weekend razem z Gosią we 3 no nie?
no i zrówka dla Kini ofkors :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:52
Libra, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Becia nie mogę teraz w sobotę jechać do Łodzi, bo moja Kinga w piątek ma zabieg usunięcia migdała więc odpada
Rucia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość