X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka kobiet nie preferuję chociaż kiedyś miałam erotyczne sny z kobietami i zaczełam sie głęboko zastanawiać z przerażeniem czy orientacja mi sie nie zmienia

Beata, Libra, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHEH wyjaśniłas a ja już chciałam stworzyć Ci całą historię jak napewno doszło do zapłodnienia :P

pewnie wytarłas sie ręcznikiem szefa :P hehehhe albo usiadłas na desce klozetowej po nim hehhehe

a-koczek, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku sny potrafią być naprawdę nieziemsko perwersyjne ale często nie mają na sczęćsie nic wspólnego z rzeczywistością

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo Bravem, ale na forach pełno jest takich wątków. Na forum Gazety królował wątek "Ciąża z ręcznika". Chłopiec w okresie dojrzewania masturbował się w łazience i nie posprzątał po sobie a potem zorientował się, że jego mama wytarła się po kąpieli tym samym ręcznikiem. I bał się, czy to możliwe, że będzie ojcem swego brata...

Beata, Shagga_80, kiti, Libra, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHEHEH Olka ale wiesz że to możliwe !

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie miałam o tym pisac osttnio tak z nudów buszowąłm po internecie i przy niektórych forach to bravo wymięka. Bo w gazecie to piszą nastlatki i im to mozna wybaczyć. a na forach to w miare dorosłe kobiety i zadają pytania w tym stylu
    Ola_czeka wrote:
    Bravo Bravem, ale na forach pełno jest takich wątków. Na forum Gazety królował wątek "Ciąża z ręcznika". Chłopiec w okresie dojrzewania masturbował się w łazience i nie posprzątał po sobie a potem zorientował się, że jego mama wytarła się po kąpieli tym samym ręcznikiem. I bał się, czy to możliwe, że będzie ojcem swego brata...

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no weźcie ! jasne że można zajśc tak w ciąze,
    mówię całkiem poważnie
    i co mu odpisali Olu?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia a Ty nie lajkuj, tylko sie opowiedz co z łodzią, bo ja już sprawdziłam, że mój ciopąg przejeżdża przez Twoje miasto :P

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżuuuuuuu ale tu dziś gorąco...lepiej niż wczoraj :P
    Wszystko sprowadza się do tego, że co by się nie planowało, w jakim terminie i miejscu wszystkim się nie dogodzi...nie ma bata...Polska wbrew pozorom jest za duża,by do jednego miejsca wszyscy mieli blisko, to raz...terminy zgrać też nie tak łatwo i wierzcie mi że fakt ile czasu wcześniej się planuje też nie ma znaczenia...jak moja mądra Libra powiedziała (a kurcze powiedziała dziś chyba wszystko co ja bym powiedziała :D ) czasem uda się zgrać ot tak, bo akurat dwóm osobom pasuje w danym terminie i miejscu a czasem trzeba całych tygodni na planowanie...co do soboty to tak jak nie mniej mądra Olusia powiedziała - gadałyście wczoraj o październiku i ja strzeliłam,że to na złość mnie i Mauysi (i żeby było jasne, Olka Ty wiesz,że nie mówiłam poważnie,że obraziłam się??!) i powiedziałam,że mnie (z wiadomych powodów) pasuje bliski termin i bliska lokalizacja....wciąż mam nadzieję,że jest szansa na tę sobotę...chociaż jak widzę u większości wszystko rozstrzygnie się na dniach...ja sama nie wiem na ile mogę planować, bo po 1 nie wiadomo,co dziś powie skórolog (oby nic strasznego!), po 2 Stary na piątek sobotę ma plany robić znajomym meble u mojej Mamy i prawdopodobnie będziemy tam,choć akurat to na korzyść bo to bliżej Łodzi (tyle,że u mnie właśnie najgorszy czynnik to Stary, który lubi mi plany krzyżować,więc coby nie denerwować się nic Mu nie planuję póki co mówić....)..tak czy inaczej straaaaaaaaaaaaasznie napaliłam się na ten wyjazd (i odzywa się moja szalona niegdyś natura, gdy parę chwil wystarczyło bym zaplanowała wyjazd do Cz-wy o 55 km oddalonej,bo kolega rzucił hasło wpadnij na piwo...i już za chwilę dreptałam kilka kilometrów na stację PKP :P )i nawet nie przeraża mnie fakt,że nieco komplikacji może być...ufam,że uda się :D Tyle,że niestety zdeklarować się w tej chwili nie mogę :(

Ola_czeka, a-koczek, Beata, kiti, Libra, Sandraa, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ej no weźcie ! jasne że można zajśc tak w ciąze,
    mówię całkiem poważnie
    i co mu odpisali Olu?

Skoro tak, to już wiem, co robimy z W. źle. :D

Nie pamiętam co mu napisali.

Shagga_80, Selena, Beata, Libra, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia widzę światło w tunelu :D Bierz syna, Becia bierze córę!

Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus no piekniej tego ująć niemogłaś

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Skoro tak, to już wiem, co robimy z W. źle. :D

Nie pamiętam co mu napisali.
    Macie dwa ręczniki??????????????????????
    To odpuść laparoskopię tylko wyrzuć jeden ręcznik :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:54

Ola_czeka, Beata, Selena, a-koczek, Pismak, Libra, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Macie dwa ręczniki??????????????????????
    To dopuść laparoskopię tylko wyrzuć jeden ręcznik :P

Kurna, jakbym się dowiedziała że on w ten sposób marnuje swój cenny materiał genetyczny!!!!!!!!!!!

Aga_Andzia, Beata, Shagga_80, Selena, a-koczek, Libra, kopciuszek126, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju, Gunia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia a Ty nie lajkuj, tylko sie opowiedz co z łodzią, bo ja już sprawdziłam, że mój ciopąg przejeżdża przez Twoje miasto :P

KURDE ALE FAJNIE JA NIE jechałam jeszcze ciopągiem... :P
    właściwie pociagiem tez nie

Shagga_80, Selena, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Beata raczysz żartować. Nigdy w życiu nie jechałaś pociągiem?

W przepełnionym wagonie, w którym nie otwiera się okno, z trójką dzieci, dwoma pijaczkami i grupą rezerwistów? W przedziale zaraz przy cuchnącym kiblu?

Żaaaaaaaaaaaaałuj...

Shagga_80, Selena, a-koczek, Pismak, kiti, Libra, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle (na zakończenie gorącego tematu,bo jak określiłam wyżej, precyzyjnie zadeklarować się nie mogę NOW)! W zeszłym roku byłam prowodyrką spotkania (weekendowego) z Babkami z innego forum i wierzcie nigdy więcej nerwów nie miałam! Najpierw kilka chyba tygodni zeszło na wybraniu pasującej wszystkim kwatery...a jak przyszło co do czego to na imprezę pisały się 3 Babki (+ dwie miejscowe Wrocławianki)...chwała Bogu,że chociaż w tej Mleczarni poszli nam na rękę,że zapłaciliśmy za tyle osób ile było a nie cały pokój....teraz urodziłabym ze stresu pewnie,gdybym miała to wszystko znów dopinać! Grrrrrrrrrrr

A tymczasem ewakuuję się, trzeba zjeść i pomalutku szykowac się do lekarza...trzymajcie kciuki....i nie pozabijajcie się tu :P

Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kurna, jakbym się dowiedziała że on w ten sposób marnuje swój cenny materiał genetyczny!!!!!!!!!!!
    hehehhehe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Shaggusia!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej Beata raczysz żartować. Nigdy w życiu nie jechałaś pociągiem?

W przepełnionym wagonie, w którym nie otwiera się okno, z trójką dzieci, dwoma pijaczkami i grupą rezerwistów? W przedziale zaraz przy cuchnącym kiblu?

Żaaaaaaaaaaaaałuj...
    kurde no nie żartuje wlasnie chciałabym to przezyc!

Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3752 3753 3754 3755 3756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ