plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
HEHEH wyjaśniłas a ja już chciałam stworzyć Ci całą historię jak napewno doszło do zapłodnienia
pewnie wytarłas sie ręcznikiem szefahehehhe albo usiadłas na desce klozetowej po nim hehhehe
a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Bravo Bravem, ale na forach pełno jest takich wątków. Na forum Gazety królował wątek "Ciąża z ręcznika". Chłopiec w okresie dojrzewania masturbował się w łazience i nie posprzątał po sobie a potem zorientował się, że jego mama wytarła się po kąpieli tym samym ręcznikiem. I bał się, czy to możliwe, że będzie ojcem swego brata...
Beata, Shagga_80, kiti, Libra, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
własnie miałam o tym pisac osttnio tak z nudów buszowąłm po internecie i przy niektórych forach to bravo wymięka. Bo w gazecie to piszą nastlatki i im to mozna wybaczyć. a na forach to w miare dorosłe kobiety i zadają pytania w tym styluOla_czeka wrote:Bravo Bravem, ale na forach pełno jest takich wątków. Na forum Gazety królował wątek "Ciąża z ręcznika". Chłopiec w okresie dojrzewania masturbował się w łazience i nie posprzątał po sobie a potem zorientował się, że jego mama wytarła się po kąpieli tym samym ręcznikiem. I bał się, czy to możliwe, że będzie ojcem swego brata...
-
nick nieaktualnyJeżuuuuuuu ale tu dziś gorąco...lepiej niż wczoraj
Wszystko sprowadza się do tego, że co by się nie planowało, w jakim terminie i miejscu wszystkim się nie dogodzi...nie ma bata...Polska wbrew pozorom jest za duża,by do jednego miejsca wszyscy mieli blisko, to raz...terminy zgrać też nie tak łatwo i wierzcie mi że fakt ile czasu wcześniej się planuje też nie ma znaczenia...jak moja mądra Libra powiedziała (a kurcze powiedziała dziś chyba wszystko co ja bym powiedziała) czasem uda się zgrać ot tak, bo akurat dwóm osobom pasuje w danym terminie i miejscu a czasem trzeba całych tygodni na planowanie...co do soboty to tak jak nie mniej mądra Olusia powiedziała - gadałyście wczoraj o październiku i ja strzeliłam,że to na złość mnie i Mauysi (i żeby było jasne, Olka Ty wiesz,że nie mówiłam poważnie,że obraziłam się??!) i powiedziałam,że mnie (z wiadomych powodów) pasuje bliski termin i bliska lokalizacja....wciąż mam nadzieję,że jest szansa na tę sobotę...chociaż jak widzę u większości wszystko rozstrzygnie się na dniach...ja sama nie wiem na ile mogę planować, bo po 1 nie wiadomo,co dziś powie skórolog (oby nic strasznego!), po 2 Stary na piątek sobotę ma plany robić znajomym meble u mojej Mamy i prawdopodobnie będziemy tam,choć akurat to na korzyść bo to bliżej Łodzi (tyle,że u mnie właśnie najgorszy czynnik to Stary, który lubi mi plany krzyżować,więc coby nie denerwować się nic Mu nie planuję póki co mówić....)..tak czy inaczej straaaaaaaaaaaaasznie napaliłam się na ten wyjazd (i odzywa się moja szalona niegdyś natura, gdy parę chwil wystarczyło bym zaplanowała wyjazd do Cz-wy o 55 km oddalonej,bo kolega rzucił hasło wpadnij na piwo...i już za chwilę dreptałam kilka kilometrów na stację PKP
)i nawet nie przeraża mnie fakt,że nieco komplikacji może być...ufam,że uda się
Tyle,że niestety zdeklarować się w tej chwili nie mogę
Ola_czeka, a-koczek, Beata, kiti, Libra, Sandraa, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Skoro tak, to już wiem, co robimy z W. źle.
Nie pamiętam co mu napisali.
To odpuść laparoskopię tylko wyrzuć jeden ręcznikWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:54
Ola_czeka, Beata, Selena, a-koczek, Pismak, Libra, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Macie dwa ręczniki??????????????????????
To dopuść laparoskopię tylko wyrzuć jeden ręcznik
Kurna, jakbym się dowiedziała że on w ten sposób marnuje swój cenny materiał genetyczny!!!!!!!!!!!Aga_Andzia, Beata, Shagga_80, Selena, a-koczek, Libra, kopciuszek126, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia a Ty nie lajkuj, tylko sie opowiedz co z łodzią, bo ja już sprawdziłam, że mój ciopąg przejeżdża przez Twoje miasto
KURDE ALE FAJNIE JA NIE jechałam jeszcze ciopągiem...
właściwie pociagiem tez nieShagga_80, Selena, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ej Beata raczysz żartować. Nigdy w życiu nie jechałaś pociągiem?
W przepełnionym wagonie, w którym nie otwiera się okno, z trójką dzieci, dwoma pijaczkami i grupą rezerwistów? W przedziale zaraz przy cuchnącym kiblu?
Żaaaaaaaaaaaaałuj...Shagga_80, Selena, a-koczek, Pismak, kiti, Libra, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle (na zakończenie gorącego tematu,bo jak określiłam wyżej, precyzyjnie zadeklarować się nie mogę NOW)! W zeszłym roku byłam prowodyrką spotkania (weekendowego) z Babkami z innego forum i wierzcie nigdy więcej nerwów nie miałam! Najpierw kilka chyba tygodni zeszło na wybraniu pasującej wszystkim kwatery...a jak przyszło co do czego to na imprezę pisały się 3 Babki (+ dwie miejscowe Wrocławianki)...chwała Bogu,że chociaż w tej Mleczarni poszli nam na rękę,że zapłaciliśmy za tyle osób ile było a nie cały pokój....teraz urodziłabym ze stresu pewnie,gdybym miała to wszystko znów dopinać! Grrrrrrrrrrr
A tymczasem ewakuuję się, trzeba zjeść i pomalutku szykowac się do lekarza...trzymajcie kciuki....i nie pozabijajcie się tuBeata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej Beata raczysz żartować. Nigdy w życiu nie jechałaś pociągiem?
W przepełnionym wagonie, w którym nie otwiera się okno, z trójką dzieci, dwoma pijaczkami i grupą rezerwistów? W przedziale zaraz przy cuchnącym kiblu?
Żaaaaaaaaaaaaałuj...Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006