plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:No najłatwiej może gdzieś na dworcu by było, bo pks i pkp zwykle są koło siebie.
Ok, czy są już ludzie, którzy na bank mogą? Tylko ja i Ty Beciu?
dobra laseczki ja uciekam papaty:*
Beatko miło Cię zobaczyć po urlopie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 14:31
Beata lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:tak po za tym ok muszę dużo leżeć,bo jak za dużo pochodzę to boli mnie zaraz brzuch obiad robię ratalnie a na zakupy nie jeżdzę/chodzę wogóle. Ale staram się codziennie na spacerek wychodzić
i pamiętaj nie rób nic co moż ezrobić mąz niech wyręcza cie w miare możliwości a Ty odpoczywaj jak najwiecej, ale jesli ruch nie jest zabroniony to krotkie spacerki myślę z ejak najbardziej wskazaneEffcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:No najłatwiej może gdzieś na dworcu by było, bo pks i pkp zwykle są koło siebie.
OK TO MUSZĘ zerknac na jakiś plan żeby nie pobladzić łódx chyba spora..
ja jade samochodem wiec gorzej będe miała trafić na stację
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
pA Effciu mi też było miło Cię zobaczyć :*
ja mam nadzieję że uda się spotakać choć wszystkie nie są pewne i okaże sie w ostatniej chwili to ja sie szykuję
ja przewiduję taki skład:
Ola
Beata
Muzi
Libra
Aga
Szagga
i może uda sie namówić Gosię jesli nie bedzie pracowała w sobote
to byłoby nas już 7 a może jeszcze jakas doleci chetna?ja nie znam sie na geografii wiec ciezko mi was zlokalizować kto ma możliwośc dojazdu?Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Aaaaa to nie wiedziałam. Beciu, to może wyznacz inne miejsce a ja poszukam tam dojazdu transportem miejskim.Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Becia taka sytuacja: idziesz do toalety, pociąg pędzi 32/h, zapadnia na dnie toalety (która otwiera się, by wszystko, co człowiek zostawił wylądowało na torach, kiedy człowiek ów naciśnie spłuczkę) jest zepsuta i na stałe otwarta. Ty zamroczona kucasz, żeby się załatwić po 5 godzinach podróży i nie zdajesz sobie przez ten ułamek sekundy sprawy z tego, że pęd powietrza pod pociągiem uniemożliwi prawidłowemu zadziałaniu grawitacji. I zdajesz sobie sprawę z tego dopiero wtedy, gdy czujesz, że płyn, którego chciałaś się pozbyć - tańcuje frywolnie w okolicach Twoich pośladków, unoszony wiaterkiem hulającym w muszli klozetowej. Przeżyłam to, więc pamiętaj - do PKP nie wsiadaj bez zapasu wilgotnych chusteczek nawilżanych.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No najłatwiej może gdzieś na dworcu by było, bo pks i pkp zwykle są koło siebie.
buchnęłam śmiechem jak przeczytałam opis sytuacji w pkp-owskim kibelku... przeczytałam koleżance i teraz siedzimy i wyjemy ze śmiechu:D -
ooo to nas zastrzeliłas tym info to hjak my sie znajdziemy?
trzeba wcześniej ustalić konkretne miejsce
spr. od Fedry samochodrem przez częstochowę jakieś 2.5 godz. nie wiem czy ma jakies pociagi
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Schagga wysłalam Ci wiadomość na priv.
Powodzenia na wizycie.
Laski o której ma wizytę Blondi?
Ola no normalnie mało nie oplulam fona jak czytałam o Twoich przygodach w PKP
U mnie leczo zrobione. Pycha. Juz drugi talerz wcinam.Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilonka smacznego
ja nie wiem nic niestety o Blondi
teraz uciekam bo w pracy finish
bye bye miłego dnia wszystkim :*Ilona lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:
Libra, w sensie, że nie dojadę do dworca?
teraz jak jest remont to chyba łódź kaliska - cy cuś... ale ja się nie znam zbytnio, bo ja się autobusami przemieszczam... i przez remont wysadzają mnie zamiast na dworcu to na pl. Dąbrowskiego