plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Osz kurde dziewczynki, ale dziś macie rozmach!
Beciu, dziękuję że o mnie pomyślałaś, ale ja do niedzieli jestem uziemiona z młodzianem u teściów więc odpadam
Ale ale. Nie wiem czy pamiętacie ale w któryś weekend w pierwszej poł. września będę z familią w Wawie i mam nadzieję spotkać się z Rucią, Becią, Żbikiem, Gosią i inymi laseczkami z Wawy, okolic lub z daleka, jeśli zechcą przybyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 15:58
Beata lubi tę wiadomość
-
hej ja dzis byłam u gin na wizycie
samo badanie ale wszystko ok
pzytyłam 2 kg od poczatku badani ok tylko po badaniu lekkie plamienie mialam ale przeszło już .
a i termin porodu mam na 26 styczen 2014
nastepna wizyta 10 wrzesniaz usg połowkowym
mauysia, Pismak, Libra, Kaja, aisa, Ola_czeka, Selena, Shagga_80, Dodi, a-koczek, Beata, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ilonko, zdecydowanie wersja 1
Blondi, fajnie że wszystko w porządku!
Uffff, kamień z sercaMoze sie znajdzie, bo nie moge do Ciebie pisac wiadomości na priv.
Blondi to superwychodzi na to, ze będziemy sie razem męczyć na porodówce
Blondi22, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Blondi cieszę się że wszystko ok i oby tak dalej
Blondi22 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:hej ja dzis byłam u gin na wizycie
samo badanie ale wszystko ok
pzytyłam 2 kg od poczatku badani ok tylko po badaniu lekkie plamienie mialam ale przeszło już .
a i termin porodu mam na 26 styczen 2014
nastepna wizyta 10 wrzesniaz usg połowkowym
Fajnie,ze wszystko okBlondi22, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś na rowerku bylam wczesniej i bardzo dobrze...bo później by chyba deszcz po plecach przylał
powoli kondycja się poprawia,bo dziś wrocilam bez zadyszki:D
Ilona, Kaja, mauysia, Sandraa, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dziś na rowerku bylam wczesniej i bardzo dobrze...bo później by chyba deszcz po plecach przylał
powoli kondycja się poprawia,bo dziś wrocilam bez zadyszki:D
-
Dziewczyny jestem odchamiona...babcia mnie dziś olewała...coś czuję, że ta praca nie na długo. JAK ZNAJDĘ CHWILĘ, TO WAM OPISZĘ SYTUACJĘ....
Musicie się zdecydować gdzie się spotkać, bo jak się okaże, że nikt nie wyruszy tylko ja, to mogę się z Olką we Wrocku dla sprawiedliwości spotkać a co! Albo dokładnie w połowie drogi, zaraz spojrzę...Na Warszawę w takim razie pojedziemy w pełnym składzie...Żadnej nie pasuje normalnie...jak babcie kocham już nie wiem jak temat ogarnąć....
Aga śmiga po górach z Waflem i wszystkie Was mocno pozdrawia!
Na 100% nie pojedzie...więc mam problem, Shagga ma problem, Libra, bo praca, no i co teraz? A z Pzn do Wawy ile jest?Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Blondi super,że wszystko gra
.
Ja na Łódź sie nie pisze bo robimy zaległe urodzinki dlam Cyprusia. A do Łodzi i Wawy mam prawie jednakową drogę
. U mnie prędzej by Warszawa odpowiadała, ale to jeszcze daleko i róznie może być....
Blondi22, Beata lubią tę wiadomość